Er du på udkig efter letklinkerblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige letklinkerblokke fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på gode tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du vælge en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring letklinkerblokke.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil spare fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Nogle byggekæder har et stort vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare letklinkerblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i de større byer, og dermed har folk valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derved er der mulighed for at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre køber varer fra adskillige nicheshops, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af letklinkerblokke online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle letklinkerblokke online på deres webshop.
Forskellige specialiserede netshops producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Derigennem bør du modtage ekstremt anvendelig hjælp fra folk der er eksperter i netop letklinkerblokke.
De største byggecentre i Danmark
letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive væsentligt at have de påkrævede materialer til rådighed før du indleder byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
2For opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Derfor kan du hyppigt holde øje med vejrvarslen i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned når du netop er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
3Godt forarbejde vil være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at udarbejde en velovervejet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder planen.
4Forinden du igangsætter byggeriet er det rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du vil ikke undvære værktøj. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have udstyret til disposition forinden du begynder på arbejdet. Det er desuden afgørende at påregne disse udgifter i det økonomiske overblik.
6Husk at kalkulere om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør skaffe assistance fra en fagmand til områder af projektet. Hvis du søger assistance fra en fagmand kan det være optimalt at notere uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
7Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er kilde til betydelige mængder udbytterig oplysning, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
8Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at lave et budget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være en god idé at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kan nedfælde omkostningen ved dem enkeltvis.
10Du må unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
11Det er oplagt at søge assistance til byggeprocessen, hovedsageligt ved omfattende byggeprojekter. Nogle ting skal gerne udføres af flere personer. Desuden vil det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Der viser sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder når det gælder større projekter, og derfor kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en del plads i køreplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En lang række online forretninger frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til letklinkerblokke. En sikker vinder er nu om stunder pakkeshops, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig nem, samt desuden ydermere den billigste leveringsmetode.

Du bør ydermere forsøge at vælge afsending hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver mange gange en kende mere omkostningsfuld, men også virkelig smertefri med letklinkerblokke online. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket beroer på at du bor tæt på netshoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på letklinkerblokke er selvfølgelig særligt udslagsgivende hvis man har behov for dine nye produkter straks, og med det formål er det helt centralt at man gransker den estimerede leveringsdato for letklinkerblokke. En række e-shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men husk at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et konkret klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få pakken distribueret før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte online firmaer garanterer fragtfri levering på letklinkerblokke online, men tit kun såfremt man indkøber for et konkret beløb. Ellers kunne man beslutte sig for den billigste fragttype, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig letklinkerblokke online og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på letklinkerblokke i disse områder:

Brøndby, Viborg, Lystrup, Hvidovre, Roskilde, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Lyngby, Svendborg, Nærum, Slagelse, Søborg, Gentofte, Grenaa, København, Vallensbæk, Stenløse, Fredericia, Aalborg, Solrød Strand, Værløse, Næstved, Hillerød, Brønshøj, Gladsaxe, Højbjerg, Herning, Struer, Charlottenlund, Tilst, Nyborg, Brønderslev, Ballerup, Taastrup, Brabrand, Thisted, Dragør, Vordingborg, Nakskov, Esbjerg, Vejle, Allerød, Varde, Herlev, Helsingør, Silkeborg, Rønne, Greve, Holbæk, Hørsholm, Ishøj, Frederiksværk, Randers, Risskov, Middelfart, Odder, Kolding, Sønderborg, Haderslev, Aarhus, Odense, Glostrup, Åbyhøj, Ølstykke, Valby, Rudersdal, Hjørring, Birkerød, Skanderborg, Ringsted, Virum, Hobro, Horsens, Tårnby, Vanløse, Albertslund, Lillerød, Hedehusene, Korsør, Rødovre, Farum, Kalundborg, Jyllinge, Skive, Ikast, Aabenraa, Hedensted, Køge, Nørresundby, Haslev, Holstebro, Frederikssund, og Frederikshavn, .

Click-and-collect ift. letklinkerblokke er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man kigger i søgedata står det klart, at internetbrugere typisk kigger efter fx letklinkerblokke tilbud og billig letklinkerblokke. Vi ser desuden ofte online shoppere lede efter for eksempel køb letklinkerblokke, letklinkerblokke priser samt letklinkerblokke online, plus de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på letklinkerblokke

Det er jo efterhånden usædvanlig enkelt for os alle at finde de laveste priser på billige letklinkerblokke online på diverse e-handler, og til gengæld har langt de fleste internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at presse priserne på letklinkerblokke eftertrykkeligt, og derudover byde på fragt uden gebyr.

Det kan dog imidlertid vise sig lukrativt at efterse forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg på letklinkerblokke online før du køber, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Man må blot ikke undervurdere, at i tilfælde af at en netshop afsætter billige letklinkerblokke online til salg for en tilbudspris der anses for enormt billig, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uærlig e-forretning. Kortkøb er trods alt indbefattet af en foranstaltning, hvilket assisterer kunden overfor fup internet webshops.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil finansiere betalingen af letklinkerblokke af flere omgange. Det foreslåes normalt ved niche webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis letklinkerblokke online og letklinkerblokke priser. Foruden dette ser man som regel online shoppere efterspørge bl.a. letklinkerblokke tilbud, billig letklinkerblokke og køb letklinkerblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg andre menneskers erfaringer

Trustpilot indebærer faktisk hæderlige genveje til at besigtige mange forhenværende brugeres kritik og derved er det smart, at du gransker internet forhandlerens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige letklinkerblokke online.

Facebook fremskaffer tillige egentlig relevante muligheder for at få indblik i internet firmaets popularitet. Desuden ser vi nogle outlets på nettet hvor man kan udfærdige en bedømmelse af ordreforløbet, som også burde benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige letklinkerblokke online hos en butik behøver de helt sikkert gennemlæse webbutikkens vilkår, det er dog oftest et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

En anden mulighed er at undersøge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, hvilket er en sikkerhed for at netshoppen lever op til dansk lovgivning, samt at internet butikken regelmæssigt ses til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, ifald du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af letklinkerblokke. Tilsvarende foreslåes det at man er på vagt for de mest centrale regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af letklinkerblokke online, for eksempel hvilken returrettighed internet forretningen tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne påvise bestillingen af letklinkerblokke, uagtet om man har bestilt hos Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg eller Silvan.

Mads Rasmussen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Maria Møller gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Bente Madsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Jette gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til når du køber online
1En hel del forhandlere på nettet præsterer billig fragt på letklinkerblokke, men undertiden afkræver det at du køber for en bestemt pris. Ellers kunne man snuppe den billigste fragtløsning, som i de fleste tilfælde er at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Løsningen er mange gange på den anden side ekstremt smart. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
2Trustpilot fører til relativt fine løsninger til at kigge på forskellige andre kunders vurderinger og på grund af dette går vi ind for, at du efterforsker online forhandlerens ratings forinden du handler billige letklinkerblokke online. Facebook indebærer tillige adskillige anstændige muligheder for at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed.
3Den prisbilligste leveringsform vil altid være at hente ordren selv, som desværre betinges af at du opholder dig i kort afstand af webshoppens adresse. Den fragtløsning kan være yderst central om du absolut skal bruge letklinkerblokke omgående. Alternativt så frembyder en række outlets på nettet fri fragt, men i mange tilfælde kræver det at man handler for en konkret pris.
4En stor portion forretninger på nettet foreslår nu om stunder alverdens billige leveringsmidler til letklinkerblokke. En der er meget populær er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer præcis når det passer dig. Fragtformen er jo yderst ukompliceret, samt typisk endda den billigste slags levering.
5Det er i dag særdeles overkommeligt for enhver at tjekke tilbud online på billige letklinkerblokke hos flere internet handler, og altså lover de fleste internet shops fragt uden beregning. Men det kan trods alt vise sig lønsomt at eftergå indtil flere online forretninger efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.
6Inden folk køber billige letklinkerblokke på en forhandler på nettet behøver man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Tilmed er det klogt at man er opmærksom på de primære reglementer der indvirker på shopping af billige letklinkerblokke online, eksempelvis hvilken returrettighed e-forretningen benytter.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig vældig vital såfremt vi mangler pakken nu og her, og derfor er det fuldkommen meningsfuldt at vi undersøger den forventede leveringstid på letklinkerblokke. Størstedelen af online varehuse lover billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter, hvilket dog forudsætter at handlen gemmenføres inden et fastsat tidspunkt.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af et regelsæt, som sikrer folk imod fup internet firmaer. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere beløbet ude i fremtiden.
9Generelt går vi ind for at finde ud af om netshoppen er støttet af e-mærket, fordi det burde være en påvisning af at online virksomheden imødekommer de danske love, tillige med at internet webshoppen jævnligt revurderes af fagfolk som mestrer vilkårene. Forinden folk shopper billige letklinkerblokke hos en e-shop bør man egentlig overveje virksomhedens regler.