Er du på udkig efter letbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have varerne med det samme eller bare vil undgå fragten, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er i særdeleshed muligt hos de gængse byggecentre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, som kan give information omkring letbeton.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke netbutikkens betingelser.
Det er helt klart super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot letbeton.
Der findes forskelle i priserne på billige letbeton hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af letbeton online.
De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og som følge af det har du tilbuddet om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er små virksomheder, som oftest er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler letbeton online på deres hjemmeside.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Forskellige nichebutikker på internettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således bør du modtage endnu mere brugbar sparring fra ansatte der er specialister i netop letbeton.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
letbeton harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig mod hændelige risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
2Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det er vigtige byggeprocesser. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere personer. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det kan være fornuftigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på hver eneste af dem.
4Husk at overveje om du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør anskaffe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Hvis du køber hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at hente tilbud fra flere firmaer.
5For udendørs projekter har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette skal du hyppigt tage notits af meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet går i gang med at piske ned i samme sekund som du er midt i det avancerede projekt.
6Længe før du opstarter byggeprojektet er det ubeskriveligt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Der viser sig som regel ubelejlige problematikker i forbindelse med omfattende projekter, og på grund af det viser det sig vigtigt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
8Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de påkrævede byggematerialer handlet ind forinden du begynder dit byggeprojekt. Du kunne udfærdige en punktforms indkøbsseddel med alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemløbe listen, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
9Du finder en overflod af vejledninger og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med en masse gavnlig info, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
10Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du må udarbejde en struktureret tidsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver din arbejdsplan.
11Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på miljøet.
12Du bør ikke mangle grej. Tit vil det vise sig afgørende at du har det parat inden du påbegynder arbejdet. Det er derudover en fordel at medtage disse omkostninger i din økonomi.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering er bedst?

En hel del e-shops frembyder nu et bredt udvalg af billige leveringstyper til letbeton. En af de mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig temmelig fremkommelig, og endda tilmed den billigste mulighed for fragt.

Du kunne alternativt planlægge at vælge at få leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig desværre en tak mere pebret, men til gengæld usædvanlig simpel ift. letbeton online. Den mest betalelige løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet selskabets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på letbeton er selvfølgelig yderst betydningsfuld forudsat vi mangler varen nu og her, så af den grund er det selvsagt fornuftigt at man undersøger leveringstiden for letbeton. Størstedelen af online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på mange varer online, som er påkrævet at transaktionen gennemføres forud for et givent klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klargjort forud for at de pakkeansatte har fri.

Enkelte forhandlere på nettet frembyder fragt uden gebyr på letbeton online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du handler for en konkret sum. Desuden burde du tage den mest letkøbte metode til levering, der tit er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder yder afhentning hvor man køber billig letbeton online men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder blandt andet click-and-collect på letbeton i følgende byer:

Hillerød, Frederiksberg, Vanløse, Struer, Haderslev, Ølstykke, Roskilde, Aalborg, Slagelse, Skanderborg, Valby, Holbæk, Lystrup, Randers, Helsingør, Tårnby, Glostrup, Brabrand, Grenaa, Ballerup, Herning, Nyborg, Søborg, Nykøbing Falster, Fredericia, Hedehusene, Solrød Strand, Varde, Rønne, Vordingborg, Nakskov, Taastrup, Silkeborg, Kokkedal, Charlottenlund, Lillerød, Odense, Herlev, Korsør, Sønderborg, Gentofte, Albertslund, Farum, Hvidovre, Middelfart, Skive, Viborg, Jyllinge, Aabenraa, Rødovre, Holstebro, Åbyhøj, Horsens, Rudersdal, Hørsholm, Greve, Svendborg, Frederikshavn, Frederikssund, Ikast, Kalundborg, Haslev, Tilst, Brønshøj, Gladsaxe, Højbjerg, Ishøj, Lyngby, Hedensted, Ringsted, Virum, Næstved, Nærum, Birkerød, Stenløse, Hobro, Værløse, Brøndby, Risskov, Køge, Brønderslev, Hjørring, Aarhus, København, Dragør, Odder, Vejle, Vallensbæk, Esbjerg, Nørresundby, Kolding, Thisted, Allerød, og Frederiksværk, .

Click-and-collect af letbeton er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at mennesker mange gange efterspørger fx letbeton tilbud og køb letbeton. Derudover oplever vi typisk folk efterspørge eksempelvis billig letbeton, letbeton priser samt letbeton online, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Find den bedste pris på letbeton

Det er efterhånden yderst smertefrit for alle og enhver at tjekke tilbud på billige letbeton online hos diverse forhandlere på nettet, og på grund af dette har masser af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at mindske salgspriserne på letbeton helt i bund, og endda yde portofri levering.

Derfor kan det immervæk være lønsomt at checke nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabatter på letbeton online inden du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at antage den bedste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Man bør blot være opmærksom på, at når en webshop afsætter billige letbeton online på tilbud til en pris som er kolossalt lav, så bør det undertiden være et kendetegn på en bedragerisk internet forhandler. Kortbetalinger er på den anden side omfavnet af et regelsæt, der skærmer køber imod falske online selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at honorere beløbet til letbeton i flere bidder. Dette tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter fx køb letbeton og letbeton online. Vi ser desuden som regel netshoppere søge fx billig letbeton, letbeton tilbud samt letbeton priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Som altid hurtig og smidig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek nuværende kunders betragtninger

Trustpilot frembyder helt værdifulde løsninger til at analysere en lang række forhenværende køberes erfaringer og herved er det klogt, at du gennemgår online webshoppens ratings før du lægger din bestilling på billige letbeton online.

Facebook medfører tilsvarende aldeles fantastiske muligheder for at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed. Tilmed møder vi en del online forhandlere som giver kunderne mulighed for at sammensætte en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere bør anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige letbeton online på en internet shop kan de når alt kommer til alt gennemgå deres forretningsvilkår, det er dog gerne ikke særlig spændende, specielt med de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

En nem løsning kunne være at kigge hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en antydning af at internet firmaet følger de officielle danske regler, foruden at virksomheden løbende ses til af specialister som er indført i reglementet på området.

Dette er desuden din genvej til støtte, hvis du får problemer i processen med din shopping med letbeton. Ligeså er det klogt at kunden er omhyggelig omkring de primære reglementer der influerer på bestillingen af letbeton online, til eksempel hvilken returret shoppen har.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid beholder ens kvittering, så man en anden gang kan dokumentere købet af letbeton, uagtet om man har bestilt ved Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen eller Bygma.

Hans Thomsen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Jørgen Rasmussen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Susanne A gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Charlotte Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot frembyder regulære fremragende løsninger til at tyde forskellige tidligere konsumenters opfattelser og derved er det klogt, at du gennemgår webbutikkens vurderinger inden du køber billige letbeton online. Facebook frembyder lige så vel forholdsvis pæne muligheder for at få indblik i netbutikkens kundefokus.
2Leveringshastigheden er særligt afgørende i tilfælde af at man har behov for produktet fluks, så herved er det ganske på sin plads at vi tjekker den estimerede leveringstid på letbeton. En lang række outlets på nettet frembyder billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men glem ikke at det er påkrævet at der bestilles før et fast klokkeslæt.
3Inden nogen bestiller billige letbeton på en forretning på nettet bør man når alt kommer til alt bese webshoppens handelsvilkår, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Herudover støtter vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vedtægter der gælder for købet af billige letbeton online, for eksempel den returpolitik e-forretningen garanterer.
4Det er efterhånden super ligetil for købere at analysere priser online på billige letbeton i blandt flere online selskaber, og så frembyder langt de fleste online butikker fri fragt. Men det kan til hver en tid være indbringende at analysere nogle få online shops efter tilbud før du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
5Mange e-butikker giver nu flere billige leveringsformer til letbeton. Det mest almindelige er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig yderst smertefri, og typisk derudover den prisbilligste mulighed for fragt.
6Den mest prisbevidste fragtmulighed er dog at hente varerne selv, som jo beroer på at du lever tæt på internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmanér er jo ekstremt væsentlig når vi skal bruge letbeton fluks. Alternativt så frembyder en hel del online selskaber levering uden gebyr, men i mange tilfælde kun når der købes for et bestemt beløb.
7Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt webbutikken er e-mærket, da det generelt er en erklæring om at online forretningen lever op til de danske regler, udover at e-butikken tit gennemses af fagfolk der har ekspertise inden for vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige letbeton hos en webbutik kunne man altid gennemlæse shoppens betingelser.
8En række online outlets yder levering uden betaling på letbeton, men undertiden gælder det kun hvis der købes for en fastsat pris. I øvrigt burde man gribe den mest betalelige leveringstype, der gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Denne er tit endvidere vældig hensigtsmæssig. Den billigste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
9Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et reglement, hvilket værner køber imod snydagtige online outlets. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at honorere betalingen ude i fremtiden.