Er du på udkig efter lecaterm? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
Nogle byggecentre har et stort sortiment af varer, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare lecaterm.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring lecaterm.
Der kan være forskel på prisen på billige lecaterm alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at hente varerne personligt. Det er især et alternativ hos de kendte byggekæder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og som følge af det har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte materialerne selv. Derfor kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af lecaterm online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får super informativ rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop lecaterm.
Majoriteten af nichebutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du bestiller lecaterm online på deres webshop.
En masse webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

lecaterm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

lecaterm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som beskyttelse mod potentielle skader. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke investerer i professionel assistance.
2Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problematikker når det kommer til krævende projekter, og følgelig kan det være værdifuldt at man afsætter en god portion tid i planen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
3Forud for at du går i gang med arbejdet kan det blive yderst meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal få assistance fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Når du køber assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at få forslag fra en håndfuld håndværkere.
5Du kan finde en hel række instruktioner og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig ret så meget almennyttig information, særligt ifald du kigger i hele verden.
6Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til arbejdet, specielt i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt viser det sig bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7Forberedelse vil være metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du må lave en velovervejet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din arbejdsplan.
8Man skal nødig gå ned på grej. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har grejet tilgængeligt når du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at påregne de medfølgende udgifter i økonomien.
9For byggeprojekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Derfor kan du løbende tage notits af femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det med et brag går i gang med at piske ned når du netop er godt i gang med det omfattende projekt.
10Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være rationelt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde beløbet for dem én efter én.
11Det er af stor betydning at du har samtlige materialer disponible forinden du påbegynder arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en simpel liste som samler alle de ting der bliver brug for, og så granske hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
12Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det får man i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte betinger at projektet gør en positiv forskel for planeten.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er ultra imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Temmelig mange internet forretninger frembyder i dag diverse forskellige billige fragtmetoder til lecaterm. Det mest populære er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken når du har tid. Fragtløsningen er jo ret så overkommelig, samt mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du bør ligeledes prøve at få ordren sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er uheldigvis et hak mindre billig, men samtidig ultra nem ift. lecaterm online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du er med kort afstand til netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på lecaterm er ualmindeligt aktuel forudsat vi behøver din pakke inden for få dage, og herved er det forholdsvis fornuftigt at du ser nærmere på leveringstiden for lecaterm. Adskillige internet forretninger – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre online, hvilket dog afhænger af at handlen gemmenføres inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken klar inden lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere outlets på nettet frembyder fragt uden betaling på lecaterm online, men i de fleste tilfælde kræver det at du aftager for en bestemt sum. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

De store byggecentre tilbyder afhentning hvor du køber billig lecaterm derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af lecaterm i følgende områder:

Korsør, Slagelse, Odder, Frederiksberg, Farum, Horsens, Thisted, Hillerød, Hedehusene, Aarhus, Allerød, Ølstykke, Roskilde, Næstved, Valby, Tårnby, Kalundborg, Gladsaxe, Nærum, Esbjerg, Sønderborg, Herning, Tilst, Ringsted, Vejle, Nyborg, Brabrand, Ikast, Virum, Nakskov, Ballerup, Rudersdal, Lyngby, Charlottenlund, Taastrup, Frederiksværk, Vordingborg, Hjørring, Rødovre, Greve, Frederikssund, Åbyhøj, Randers, Varde, Silkeborg, Søborg, Vanløse, København, Middelfart, Kolding, Brønderslev, Dragør, Aalborg, Nykøbing Falster, Hvidovre, Haslev, Ishøj, Hobro, Lillerød, Stenløse, Brøndby, Albertslund, Skive, Haderslev, Holstebro, Solrød Strand, Brønshøj, Lystrup, Odense, Glostrup, Værløse, Gentofte, Skanderborg, Svendborg, Helsingør, Birkerød, Hørsholm, Struer, Højbjerg, Vallensbæk, Nørresundby, Risskov, Herlev, Jyllinge, Køge, Frederikshavn, Aabenraa, Hedensted, Kokkedal, Viborg, Rønne, Fredericia, Holbæk, og Grenaa, .

Klik-og-hent for lecaterm er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ses der på statistikkerne står det klart, at folk jævnligt efterspørger bl.a. lecaterm priser og lecaterm tilbud. Vi ser desuden tit online shoppere kigge efter bl.a. køb lecaterm, lecaterm online samt billig lecaterm, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Spar penge på lecaterm

Det er efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde de laveste priser på billige lecaterm online på diverse internet shops, og til gengæld har massevis af online butikker været tvunget til at reducere salgspriserne på lecaterm markant, og ovenikøbet sikre fragt uden beregning.

Trods dette kan det trods alt være gunstigt at tjekke diverse e-forretninger efter rabatter og tilbud på lecaterm online inden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Man skal alligevel være obs på, at i tilfælde af at en shop på nettet forhandler billige lecaterm online på tilbud til en pris som kan virke uforståeligt fremragende, så er det tit være et symbol på en uoprigtig internet shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af en lov, der redder dig som køber overfor bedrageriske e-forhandlere.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at finansiere omkostningerne til lecaterm over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. køb lecaterm og lecaterm priser. Foruden dette ser vi som regel folk efterspørge fx billig lecaterm, lecaterm tilbud og lecaterm online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot tilbyder altid nyttige muligheder for at vurdere en stor portion nuværende brugeres anmeldelser og derved foreslåes det, at du kigger nærmere på e-firmaets bedømmelser forinden du shopper billige lecaterm online.

Facebook fremskaffer desuden ultra fordelagtige muligheder for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Desuden er der endda e-forhandlere som tilbyder folk at levere en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere kan tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige lecaterm online i en e-shop kunne de egentlig gennemse netbutikkens regler, det er dog typisk et omfattende arbejde, særligt på de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og 10-4.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke om internet virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er et sympol på at online firmaet anerkender de danske retningslinjer, tillige med at hjemmesiden lejlighedsvis efterses af fagfolk der har indsigt i lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til opbakning, når du får problemer med dit indkøb af lecaterm. Derudover foreslåes det at kunden er vidende om de mest basale betingelser gældende for købet af lecaterm online, fx hvilken ombytningsrettighed online webshoppen har.

Derfor er det desuden essesentielt, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, således man altid kan vidne om sin bestilling af lecaterm, hvad end man har bestilt hos XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Louise U gav 5 stjerner

Har handlet der før

Mads Poulsen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Jan Møller gav 5 stjerner

Fremragende service

Rasmus R gav 5 stjerner

god service

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringstype er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du er nærved e-firmaets arbejdslager. Den leveringsmodel er særdeles væsentlig i tilfælde af at du har behov for lecaterm om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del internet virksomheder levering uden beregning, men i mange tilfælde er det så præmissen at man shopper for en fastsat sum.
2Trustpilot leverer regulære nyttige muligheder for at tyde en lang række tidligere konsumenters synspunkter og derfor tilrådes det, at du iagttager online firmaets bedømmelser forinden du handler billige lecaterm online. Facebook frembringer lignende ultra udmærkede muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
3En hel del e-firmaer yder fragt uden omkostninger på lecaterm, men for det meste er det betinget af at der aftages for et fastsat beløb. Ellers kunne du vælge den mest betalelige slags levering, hvilket mange gange er at få leveret dine varer til et afhentningssted. Leveringsformen bliver undertiden derudover særligt let gængelig. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
4En del shops på nettet yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtmuligheder til lecaterm. Det mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså meget praktisk, og ofte endda den mest prisbevidste metode til levering.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig super væsentlig ifald man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, så herved er det faktisk essentielt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for lecaterm. En masse e-handler giver billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, som imidlertid er afhængig af at transaktionen gennemføres før et fastslået tidspunkt.
6Det har vist sig at være super bekvemt for købere at sammenholde priser online på billige lecaterm i blandt flere internet butikker i Danmark, og ergo lover masser af online forretninger fragtfri levering. Det kan dog stadigvæk være profitabelt at kontrollere en række internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.
7Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af et regulativ, som redder folk imod uægte internet foretagender. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare regningen over et længere tidsrum.
8Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, hvilket bør være en garanti for at online shoppen efterlever de officielle regler, foruden at internet virksomheden rutinemæssigt evalueres af sagkyndige som forstår de gældende love. Inden nogen køber billige lecaterm på en netshop bør man sådan set se på e-butikkens handelsvilkår.
9Forud for at nogen køber billige lecaterm i en online butik kan man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens regler, men det er oftest ikke særlig sjovt. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er vaks omkring de mest aktuelle betingelser der kan have betydning for købet af billige lecaterm online, fx den byttepolitik e-handlen garanterer.