Er du på udkig efter lecasten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man undersøge forretningens regler.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring lecasten.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot lecasten.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er specielt et alternativ hos de store byggecentre.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der kan være forskel på prisen på billige lecasten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har gode priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og på grund af det har man tilbuddet om at handle online og køre varerne personligt. Som følge af det har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et stort udvalg af lecasten online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Således kan du opleve endnu mere informativ service fra folk med ekspertviden i lige præcis lecasten.
Hovedparten af online nichebutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille lecasten online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

lecasten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, inklusiv en numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
2Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte betinger at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
3Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Ifald du ønsker eksperthjælp anbefales det at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
4Der findes mange forskellige instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med en masse nyttig info, navnligt hvis man søger på engelsk.
5Det er betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være fornuftigt at notere samtlige poster, og dernæst dokumentere prisen på hver enkelt.
6Du må nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
7Du må aldrig fattes udstyr. Tit kan det være uundværligt at have udstyret klar til brug før du indleder byggeprocessen. Det er desuden afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet.
8Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige ombygninger. Enkelte opgaver bør udføres af flere personer. Ydermere er det bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig liste hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, så du er sikker på at du har husket det hele.
10Forud for at du indleder byggeprocessen kan det blive temmelig fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Ved udendørs projekter har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor skal du løbende tage et kig på vejrmeldingerne lige før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil i gang med det vigtige projekt.
12Der viser sig typisk uforudsete bump på vejen når det kommer til svære projekter, og som følge heraf er det afgørende at man afsætter betragtelig tid i tidsplanen, så man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Temmelig mange internet butikker tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til lecasten. En favorit iblandt mange er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig vældig smertefri, samt desuden tillige den mest billige metode til levering.

Du kan endvidere foretrække at få pakken bragt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver for det meste en tak mere omkostningsfuld, men ydermere vældig let gængelig ved køb af lecasten online. Den billigste leveringsmanér er unægtelig selv at hente pakken, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lecasten er jo ualmindeligt udslagsgivende forudsat man behøver varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldt ud meningsfuldt at du kontrollerer den anslåede leveringstid for lecasten. Mange butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer online, men vær obs på at det er forudsat at ordren placeres før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet ordnet forinden pakkepersonalet holder fyraften.

Flere outlets på nettet frembyder levering uden beregning på lecasten online, men oftest kun såfremt man bestiller for et fastsat beløb. Alternativt bør du gribe den prisbilligste fragttype, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

De største byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig lecasten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af lecasten i disse byer:

Greve, Silkeborg, Brønderslev, Gladsaxe, Slagelse, Rudersdal, Vordingborg, Nærum, Værløse, Grenaa, Højbjerg, Valby, Charlottenlund, Køge, Risskov, Virum, Nyborg, Hvidovre, Birkerød, Esbjerg, Kokkedal, Hørsholm, Vejle, Glostrup, Nykøbing Falster, Holstebro, Haderslev, Hjørring, Svendborg, Vallensbæk, Gentofte, Korsør, Helsingør, Brønshøj, Kalundborg, Hedensted, Lillerød, Hedehusene, Thisted, Holbæk, Allerød, Tilst, Roskilde, Ishøj, Farum, Hobro, Sønderborg, Ringsted, Vanløse, Lyngby, Odense, Dragør, Randers, Brøndby, Ballerup, Struer, Ølstykke, Ikast, Åbyhøj, Kolding, Solrød Strand, Aalborg, Varde, Næstved, Frederiksværk, Albertslund, Odder, Nakskov, Horsens, Hillerød, København, Haslev, Tårnby, Skive, Skanderborg, Fredericia, Rønne, Frederiksberg, Taastrup, Brabrand, Rødovre, Aabenraa, Herning, Middelfart, Viborg, Frederikssund, Søborg, Lystrup, Frederikshavn, Herlev, Aarhus, Stenløse, Jyllinge, og Nørresundby, .

Click-and-collect for lecasten er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger bl.a. lecasten tilbud og køb lecasten. Derudover oplever vi mange gange online shoppere efterspørge for eksempel lecasten online, billig lecasten og lecasten priser, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Rabat på lecasten

Det er meget smart for købere at finde de laveste priser på billige lecasten online hos flere e-handler, og altså har flertallet af online shops været tvunget til at tvinge prisniveauet på lecasten enormt, og i øvrigt love portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at studere en række webbutikker efter rabatter og tilbud på lecasten online forud for at du placerer ordren, så man er skudsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Man må bare være så påvagt, at i tilfælde af at en e-shop forhandler billige lecasten online til en pris som anses for ubegribelig attraktiv, kunne det mange gange være et faresignal om en fup internet handler. Kortkøb er heldigvis omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper en overfor svindlende internet shops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere pengene til lecasten af flere omgange. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på data står det markant, at folk typisk efterspørger for eksempel billig lecasten og køb lecasten. Foruden dette ser vi som regel mennesker kigge efter fx lecasten priser, lecasten online samt lecasten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på folks ratings

Trustpilot giver dig egentlig fordelagtige muligheder for at kigge på adskillige tidligere forbrugeres bedømmelser og derved er det fornuftigt, at du betragter internet selskabets ratings forinden du placerer din ordre på billige lecasten online.

Facebook leverer lignende de facto udmærkede metoder til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Derudover ser vi en del internet handler som tilbyder kunderne at skrive en evaluering af deres køb, som ydermere kan tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige lecasten online på en webbutik kan man de facto gennemgå webshoppens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke særlig interessant, i særdeleshed med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at granske om netbutikken er e-mærket medlem, da det bør være en sikkerhed for at internet butikken opfylder de opstillede regler, tillige med at netshoppen en gang i mellem kigges til af specialister som har nøje kendskab til de gældende love.

Dette er desuden en god chance for bistand, når du skulle få besvær med dit indkøb af lecasten. Ligeledes støtter vi at kunden er klar over de elementære vedtægter der indvirker på bestillingen af lecasten online, som fx hvilken ombytningsrettighed e-forretningen bruger.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man altid opbevarer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan påvise købet af lecasten, uafhængig af om man har handlet ved Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Kirsten M gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Michael gav 4 stjerner

Fremragende service

Peter A gav 5 stjerner

god service

Susanne G gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til indkøb via nettet
1En del online varehuse yder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til lecasten. Den mest benyttede er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente bestillingen når du har tid. Fragtmetoden er jo ekstremt problemfri, samt oftest derudover den billigste leveringsmulighed.
2Den mest prisbevidste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du er i nærheden af online firmaets adresse. Den fragtform kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende hvis vi står og skal bruge lecasten øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle få e-firmaer levering uden beregning, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der aftages for et fastslået beløb.
3Trustpilot medfører ganske habile chancer for at gennemrode ret mange forhenværende kunders tanker og herved slår vi et slag for, at du eksaminerer internet butikkens vurderinger før du køber billige lecasten online. Facebook genererer tilsvarende aldeles fornemme chancer for at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed.
4En hel del internet firmaer garanterer levering uden gebyr på lecasten, men oftest kun ifald du handler for et bestemt beløb. Alternativt kunne du snuppe den mest letkøbte leveringsmodel, som ofte vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver somme tider tillige meget problemfri. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente varerne.
5Fragtperioden er naturligvis temmelig vigtig når du behøver varen fluks, så med det formål er det aldeles fornuftigt at du gransker den forventede leveringsdato på lecasten. Adskillige outlets på nettet reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter, som står og falder med at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet tidspunkt.
6Forinden nogen køber billige lecasten i en internet virksomhed bør de for at være sikker gennemlæse butikkens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig sjovt. Ligeså er det smart at man er opmærksom på de mest aktuelle regler der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige lecasten online, som for eksempel hvilken returneringsret internet webshoppen anvender.
7Det har vist sig at være ekstremt bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige lecasten hos diverse firmaer på nettet, og derfor tilbyder masser af e-firmaer portofri levering. Men det kan immervæk blive smart at udforske nogle få internet handler efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at indhente den billigste pris.
8Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under et lovbud, der hjælper en imod svindlende shops på nettet. Som alternativ kan du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at dække regningen over tid.
9Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en påvisning af at webbutikken efterlever de officielle danske regler, foruden at forretningen ofte efterses af fagmænd der er indført i de gældende vilkår. Før folk bestiller billige lecasten på en e-butik kunne man utvivlsomt kigge på webbutikkens forretningsaftale.