Er du på udkig efter lecanødder? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare lecanødder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Hermed kan du handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring lecanødder.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med fx returnering. Man bør derfor tjekke byggemarkedets betingelser.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige lecanødder fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode priser, og nogle vil have faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste mulighed for at handle online og hente varerne selv. Derved kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne hurtigere.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af lecanødder online.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få lavere priser.
Størstedelen af små butikker er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du køber lecanødder online på deres hjemmeside.
Mange webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du opleve super informativ rådgivning fra nogle som er eksperter i netop lecanødder.
De største byggemarkeder i Danmark
lecanødder silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

lecanødder bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må fremskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du køber professionel hjælp kunne det godt betale sig at søge forslag fra forskellige virksomheder.
2Forinden du iværksætter byggeriet må det være ekstremt fundamentalt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Planlægning er kilden til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteringsliste. Vær skarp når du nedskriver handlingsplanen.
4Man vil ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret klar til brug akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at inkludere de medfølgende omkostninger i budgettet.
5Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
6Der kommer altid uventede udfordringer når det gælder omfattende projekter, og derfor er det afgørende at der afsættes en del plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
7Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du igangsætter byggeriet. Du bør notere en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt der er nødvendige, og som det næste gennemløbe listen, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
8I nogle tilfælde kan man få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Det kræver med andre ord at ombygningen har betydning for naturen.
9For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
10Det er en god idé at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Store opgaver kræver flere mennesker. Endvidere bliver det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Der er alle mulige former for artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med store mængder brugbar information, især såfremt man kigger i hele verden.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det bør være forstandigt at beskrive hver enkelt omkostning, og bagefter finde frem til mulige tilbud på dem én og én.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er rigtig flot. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En lang række webbutikker i Danmark giver i øjeblikket diverse billige leveringsudgaver til lecanødder. En der er meget anvendt er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Den er jo ualmindeligt ukompliceret, samt oftest tillige den mest letkøbte fragtmulighed.

Du kunne ydermere overveje at vælge at få sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Metoden viser sig oftest lidt mere bekostelig, men lige så vel særdeles smertefri for lecanødder online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du er lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lecanødder kan vise sig at være vældig afgørende når man har behov for dine nye produkter nu og her, og herved er det ret så meningsfuldt at vi besigtiger den forventede leveringstid på lecanødder. En række webbutikker – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varenumre online, hvilket dog står og falder med at ordren køres igennem forinden et konkret klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken på posthuset inden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle enkelte webshops sikrer levering uden omkostninger på lecanødder online, men oftest kun såfremt der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt må man gribe den mest letkøbte mulighed for levering, der oftest er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

En stor portion netbutikker udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig lecanødder online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af lecanødder i følgende områder:

Tilst, Skanderborg, Korsør, Rudersdal, Holbæk, Herlev, Farum, Aarhus, Værløse, Køge, Gladsaxe, Frederikssund, Hillerød, Nørresundby, Dragør, Rønne, Ishøj, Charlottenlund, Jyllinge, Vordingborg, Hedensted, Aabenraa, Svendborg, Albertslund, Nakskov, Kokkedal, Brøndby, Vanløse, Solrød Strand, Silkeborg, Birkerød, Thisted, Sønderborg, Højbjerg, Nykøbing Falster, Brabrand, Struer, Ringsted, Greve, Hedehusene, Odense, Frederiksværk, Hobro, Lyngby, Haslev, Hørsholm, Middelfart, Hvidovre, Odder, Viborg, Brønshøj, Ølstykke, Taastrup, Risskov, Frederikshavn, Ballerup, Åbyhøj, Esbjerg, Virum, Vallensbæk, Frederiksberg, Nyborg, Roskilde, Varde, Nærum, Næstved, Tårnby, Randers, Lillerød, Valby, Kalundborg, Horsens, Søborg, Fredericia, Vejle, Haderslev, Rødovre, Allerød, Kolding, Slagelse, Herning, Gentofte, Grenaa, Ikast, Hjørring, København, Lystrup, Aalborg, Holstebro, Glostrup, Stenløse, Helsingør, Skive, og Brønderslev, .

Klik-og-hent for lecanødder er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når man kigger i søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet billig lecanødder og lecanødder tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge for eksempel lecanødder online, lecanødder priser og køb lecanødder, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og 10-4.

Få den bedste pris på lecanødder

Det er vældig nemt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige lecanødder online fra flere netshops, og til gengæld har adskillige e-butikker ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på lecanødder enormt, og endda sikre gratis levering.

Det kan trods alt vise sig lønnende at sammenligne nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og rabatter på lecanødder online inden du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør bare huske på, at når en e-shop annoncerer billige lecanødder online til salg for en pris som er ubegribelig billig, så kunne det ofte være et signal om en uægte webbutik. Kortbetalinger er dog inkluderet i en retningslinje, som bistår dig som køber overfor svindlende online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre regningen på lecanødder af flere omgange. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på søgedata er det klart, at online shoppere ofte leder efter blandt andet billig lecanødder og køb lecanødder. Foruden dette oplever man ofte folk søge bl.a. lecanødder priser, lecanødder tilbud og lecanødder online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig adskillige gunstige muligheder for at kigge nærmere på en længere række andre køberes tanker og herved anbefaler vi, at du verificerer internet virksomhedens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige lecanødder online.

Facebook fører til også faktisk fordelagtige muligheder for at få et kig ind i online firmaets troværdighed. Her ser vi nogle online forhandlere som tilbyder kunderne at udfærdige en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed må benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige lecanødder online hos en e-butik burde de reelt gennemgå shoppens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende, særligt ved de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Stark.

Et alternativ kunne måske være at kigge om netshoppen er verificeret af e-mærket, siden det bør være et sympol på at internet forretningen forstår de gældende danske regler, foruden at online webshoppen tit ses til af specialister som forstår bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du chance for støtte, for så vidt du udsættes for vanskeligheder som følge af din bestilling af lecanødder. Tilsvarende tilråder vi at kunden er vaks omkring de mest vedkommende bestemmelser der influerer på købet af lecanødder online, eksempelvis den ombytningsret butikken har.

I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering, således man senere kan eftervise bestillingen af lecanødder, uanset om man har købt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Kirsten gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Karen H gav 4 stjerner

God til prisen

Karen Rasmussen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jesper P gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til når du køber online
1En række internet varehuse udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsudgaver til lecanødder. En af de mest almindelige er i dag pakkeshops, hvor du kan afhente bestillingen når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ultra fremkommelig, samt tit desuden den billigste type af levering.
2Før folk bestiller billige lecanødder i en butik bør de for at være på den sikre side studere netbutikkens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt. Udover dette foreslåes det at køberen er påpasselig med de væsentligste vedtægter der har indvirkning på købet af billige lecanødder online, som for eksempel den returneringsret online butikken bruger.
3Leveringstiden kan vise sig at være særdeles vital forudsat du har behov for dine nye produkter straks, og af den grund er det forholdsvis passende at du efterser det estimerede leveringstidspunkt på lecanødder. En del internet virksomheder frembyder billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre, som imidlertid nødvendiggør at der bestilles forud for et konkret tidspunkt.
4Flere netshops yder billig levering på lecanødder, men oftest er det under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt må du udse dig den mest betalelige leveringsmåde, der tit vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtformen viser sig en gang i mellem endvidere virkelig praktisk. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, som generelt er en påvisning af at online butikken opfylder gældende dansk lovgivning, udover at hjemmesiden nu og da føres tilsyn med af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende love. Forinden folk shopper billige lecanødder i en online shop kan man uden tvivl se på butikkens forretningsaftale.
6Det er efterhånden meget simpelt for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lecanødder hos diverse internet virksomheder, og til tak garanterer adskillige internet butikker fragt uden gebyr. Det kan dog stadigvæk være lønsomt at kigge forbi nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud og rabat før du shopper, så man er sikker på at antage den skarpeste pris.
7Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af et lovbud, der forsvarer os imod falske outlets på nettet. Som en anden løsning kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere omkostningerne af flere omgange.
8Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket kræver at du har bopæl i kort afstand af e-handlens lager. Den type af levering er vældig vital i tilfælde af at vi har brug for lecanødder lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere netbutikker portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du bestiller for en bestemt pris.
9Trustpilot forærer dig ganske hensigtsmæssige genveje til at gennemstøve mange aktuelle brugeres erfaringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet forhandlerens ratings forinden du bestiller billige lecanødder online. Facebook bringer dig for øvrigt adskillige sikre genveje til at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.