Er du på udkig efter lecablokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fundament til væg til grill til kælder til gulv til drivhus til sokkel til mur til hus

Størrelser: 15x19x49 10x19x49 33x19x49 23x19x49 19x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare lecablokke.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige lecablokke hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på de bedste tilbud, og andre vil have faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af lecablokke.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne chancen for at bestille online og køre varerne selv. Hermed har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af lecablokke online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få skarpere priser.
Størstedelen af online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller lecablokke online på deres side.
Størsteparten af niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve mere konstruktiv service fra ansatte der er eksperter i netop lecablokke.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lecablokke silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lecablokke jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lecablokke bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man såfremt renoveringen hjælper miljøet. At få tilskud kræver dermed at ombygningen influerer positivt på miljøet.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Der kan findes ekstremt mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget nyttig oplysning, i særlig grad såfremt du kigger på engelsk.
4Det kan være nyttigt at få hjælp til arbejdet, især når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Større byggerier kræver flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Planlægning vil være kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en strømlinet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder strategien.
6Ved udendørs projekter har vejrsituationen stor betydning. Derfor skal du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
7Der kommer utvivlsomt utidige hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og af den grund kan det være af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som gør at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
8Måske det viser sig meningsgivende at du har de fornødne materialer tilgængelige forud for at du begynder eksekveringen. Du bør sammenfatte en overskuelig huskeliste indeholdende alle de ting som er nødvendige, og så granske hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
9Du vil ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Typisk vil det være erstatteligt at have grejet disponibelt akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
10I god tid inden at du går i gang med byggeriet er det ultra essentielt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Måske det ville være relevant at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for skal få hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at hente tilbud fra flere leverandører.
12Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beklædning inklusiv sikkerhedssko der skåner dig med henblik på hændelige uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ret så godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om lecablokke

 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

  En masse e-firmaer giver nu om dage et hav af forskellige billige muligheder for levering til lecablokke. En der er meget populær er nu om dage udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Denne er jo ultra let, samt ofte desuden den mest betalelige leveringsmodel.

  Du kan alternativt forsøge at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig som regel et hak mere pebret, men ligeledes vældig praktisk for lecablokke online. Den billigste fragtform vil dog altid være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du lever tæt på online forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på lecablokke kan være temmelig vital såfremt du skal bruge varerne inden for kort tid, og derfor er det i sandhed vigtigt at man gransker tidshorisonten for levering på lecablokke. En række webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange varer online, men vær påpasselig da det påkræver at ordren laves før et aftalt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få bestillingen fikset forud for at medarbejderne holder fyraften.

  Enkelte butikker på nettet garanterer portofri levering på lecablokke online, men for det meste er det under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb. Alternativt må man beslutte sig for den mest letkøbte metode til levering, der tit er at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  En stor portion webshops foreslår afhentning hvor du handler billig lecablokke online og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tildeler blandt andet afhentning af lecablokke i følgende byer:

  Helsingør, Skive, Lyngby, Rudersdal, Tilst, Hjørring, Varde, Hillerød, Birkerød, Rønne, Dragør, Hobro, Albertslund, Næstved, Nørresundby, Greve, Vejle, Rødovre, Kolding, Solrød Strand, Herning, Korsør, Aarhus, Kokkedal, Middelfart, Viborg, Vallensbæk, Kalundborg, Hedensted, Roskilde, Søborg, Herlev, Ishøj, Brønderslev, Ballerup, Åbyhøj, Vanløse, Charlottenlund, Risskov, Taastrup, Esbjerg, Gladsaxe, Haderslev, Odder, Frederiksværk, Haslev, Vordingborg, Hvidovre, Ikast, Aabenraa, Værløse, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Holbæk, Brøndby, København, Grenaa, Nakskov, Horsens, Brabrand, Randers, Lystrup, Brønshøj, Holstebro, Hørsholm, Virum, Slagelse, Nærum, Ølstykke, Tårnby, Jyllinge, Odense, Frederikssund, Stenløse, Allerød, Svendborg, Thisted, Ringsted, Silkeborg, Frederikshavn, Hedehusene, Gentofte, Fredericia, Sønderborg, Glostrup, Farum, Nyborg, Køge, Højbjerg, Skanderborg, Aalborg, Valby, Struer, og Lillerød, .

  Klik-og-hent ift. lecablokke er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på data står det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis lecablokke tilbud og lecablokke priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis billig lecablokke, lecablokke online og køb lecablokke, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Find den bedste pris på lecablokke

  Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige lecablokke online hos flere netshops, og for det har flere butikker på nettet været nødt til at mindske priserne på lecablokke markant, og endda sikre fragtfri levering.

  Det kan dog ikke desto mindre være gunstigt at efterse nogle forskellige forhandlere på nettet efter tilbud på lecablokke online før du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Du må trods alt være så påvagt, at hvis en e-handler markedsfører billige lecablokke online til salg for en pris som er uendeligt letkøbt, så kunne det ofte være et signal om en uærlig online butik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af et regelsæt, der assisterer køberen overfor uægte online outlets.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale beløbet til lecablokke over flere uger. Det foreslåes normalt hos niche webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

  Når vi ser på tallene er det markant, at folk som regel kigger efter eksempelvis lecablokke online og køb lecablokke. Derudover ser vi som regel internet shoppere søge fx billig lecablokke, lecablokke priser og lecablokke tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulv til væg til grill til drivhus til sokkel til fundament til mur til kælder til hus

  Størrelser: 23x19x49 33x19x49 15x19x49 19x19x49 10x19x49

  Kig på tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot forærer dig en del fornemme genveje til at se nøjere på forskellige tidligere kunders tanker og på grund af dette rekommanderer vi, at du udforsker netshoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige lecablokke online.

  Facebook giver dig endvidere egentlig passelige genveje til at få indblik i netshoppens kundefokus. Foruden det møder vi nogle forhandlere på nettet som tilbyder folk at udforme en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes må drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen handler billige lecablokke online på en butik behøver man helt sikkert læse butikkens forretningsbetingelser, dog er det typisk en tidskrævende opgave, specielt på de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  En nem løsning kan derfor være at bemærke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være et billede på at e-firmaet opretholder gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen hyppigt undersøges af fagfolk som kender reglerne på området.

  Dette er desuden din mulighed for at få bistand, såfremt du oplever udfordringer med dit køb af lecablokke. Tillige er det en hjælp at du er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der indvirker på købet af lecablokke online, til eksempel hvilken byttepolitik netshoppen bruger.

  Derfor er det virkelig afgørende, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne bevidne sin bestilling af lecablokke, uagtet om man handler hos Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark eller 10-4.

  Marianne gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Jørgen Jørgensen gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Thomas Thomsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 gode råd til din online shopping
  1Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en forordning, der forsvarer køberen overfor snydagtige internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere regningen i flere bidder.
  2Trustpilot yder ganske nyttige muligheder for at gennemgå ret mange tidligere konsumenters betragtninger og herved er det at foretrække, at du kigger på internet selskabets omtaler forinden du køber billige lecablokke online. Facebook genererer ydermere fuldkommen hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af internet shoppens popularitet.
  3Temmelig mange forretninger på nettet tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige former for levering til lecablokke. En af de mest almindelige er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså ekstremt bekvem, samt desuden tillige den mindst kostelige fragtmetode.
  4Indtil flere internet selskaber frembyder gratis levering på lecablokke, men i reglen er det forudsat at du bestiller for en fastsat sum. Derudover burde du udse dig den mindst kostelige leveringsmetode, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt ydermere virkelig bekvem. Den billigste løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  5Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens hjemsted. Den form for fragt er super aktuel forudsat vi absolut skal bruge lecablokke inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte online outlets billig fragt, men tit påkræves det at man aftager for et bestemt beløb.
  6Fragtperioden er selvfølgelig ualmindeligt vigtig om du har brug for varen inden for kort tid, så derfor er det virkelig afgørende at vi finder den estimerede leveringstid for lecablokke. En masse online forretninger giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række varer, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren placeres inden et besluttet klokkeslæt.
  7Det er jo temmelig simpelt for folk at søge sig frem til priser online på billige lecablokke på tværs af internet virksomheder, og så yder adskillige netshops gratis levering. Det kan trods alt blive rentabelt at checke indtil flere e-shops efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, sådan at du er skråsikker på at modtage den bedste pris.
  8Før folk handler billige lecablokke på en shop bør man i reglen granske dens regler, dog er det ofte ikke særlig spændende. Ydermere er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest relevante vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige lecablokke online, fx hvilken ombytningsrettighed netbutikken har.
  9Vi anbefaler generelt at bemærke om netshoppen er e-mærke tilsluttet, da det er et bevis på at internet virksomheden respekterer de danske love, foruden at online forretningen rutinemæssigt revideres af eksperter som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før folk bestiller billige lecablokke på en internet handler kan de ideelt set skimme e-butikkens forretningsvilkår.