Er du på udkig efter lærketræ? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 2.839 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter lærketræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.839 kr.Køb
3.620 kr.Køb
3.890 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.635 kr.Køb
6.006 kr.Køb
6.158 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til sandkasse til højbede

Varianter: planker ubehandlet stolper reglar

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot lærketræ.
Der kan være forskel på prisen på billige lærketræ fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, hvorimod nogle satser på service. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du vælge et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af lærketræ.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør du læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i store dele af landet, og derigennem har kunderne mulighed for at bestille online og fragte materialerne selv. Herigennem har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og tilmed skaffe varerne nu og her.
De gængse byggekæder udbyder varer fra forskellige producenter, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af lærketræ online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Pga. dette er det forventeligt at du får super erfaren hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop lærketræ.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der oftest er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille lærketræ online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nicheforhandlere er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder
lærketræ silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lærketræ bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som hjælper dig imod potentielle risici. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
2Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
3Der viser sig som regel utidige problemer når det kommer til omfattende opgaver, og af den grund vil det vise sig vigtigt at man afsætter god tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
4Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge samtlige poster, og efterfølgende dokumentere omkostningen ved hver eneste af dem.
5Det kan vise sig vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter projektet. Du kan udarbejde en overskuelig note som samler alt det du skal bruge, og så gennemløbe hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
6Du bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Det er strategisk at have grejet klar inden du tager fat på byggeprojektet. Du bør huske at indregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
7Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv agenda, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
8Du bør reflektere over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte eksperthjælp kunne det være en god idé at indhente tilbud fra flere virksomheder.
9Forinden du indleder byggeprojektet er det usandsynligt essentielt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
10Du finder et bredt udvalg af vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube er kilde til meget almennyttig info, særligt hvis man kigger på engelsk.
11For udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. Således kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne i tiden op til arbejdets start, så det ikke uventet starter med at vælte ned når du lige står midt i dit vigtige byggeprojekt.
12Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt hvis det er omfattende ombygninger. Nogle ombygninger kræver mere end en person. Dertil vil det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Masser af forretninger på nettet yder i dag mange forskellige billige leveringsmidler til lærketræ. Den mest moderne er nu til dags pakkeshoppen, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragttypen er altså rigtig let, og endda derudover den mest billige fragtmulighed.

Du bør endvidere beslutte dig for at få varerne leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde en kende mere bekostelig, men derudover ualmindeligt let for lærketræ online. Den mindst kostelige løsning er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du bor i nærheden af webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lærketræ er selvfølgelig ret udslagsgivende ifald vi har behov for varerne straks, og i det øjemed er det naturligvis essentielt at man besigtiger den forventede leveringstid på lærketræ. Temmelig mange online forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags fragt på en hel del varer online, som er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et aftalt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle byggemarkeder lover levering uden betaling på lærketræ online, men i mange tilfælde kun når man indkøber for en fastsat sum. Desuden burde du udse dig den mest betalelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre yder afhentning hvor man bestiller billig lærketræ på nettet og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan og Jem og Fix. De tilbyder eksempelvis afhentning af lærketræ i følgende byer:

Frederiksberg, Jyllinge, Haderslev, Valby, Hillerød, Middelfart, Ølstykke, Vanløse, Glostrup, Herning, Kokkedal, Skive, Nærum, Sønderborg, Kalundborg, Lystrup, Gladsaxe, Brabrand, København, Højbjerg, Gentofte, Rønne, Aalborg, Randers, Hobro, Albertslund, Hvidovre, Charlottenlund, Hedensted, Ballerup, Viborg, Brøndby, Skanderborg, Varde, Frederikssund, Allerød, Farum, Rudersdal, Taastrup, Struer, Stenløse, Hørsholm, Lillerød, Greve, Odder, Herlev, Ikast, Tårnby, Vejle, Vallensbæk, Aarhus, Frederikshavn, Nørresundby, Thisted, Brønderslev, Birkerød, Nykøbing Falster, Holbæk, Brønshøj, Korsør, Nakskov, Lyngby, Risskov, Hedehusene, Esbjerg, Aabenraa, Svendborg, Rødovre, Virum, Grenaa, Næstved, Hjørring, Slagelse, Åbyhøj, Nyborg, Tilst, Helsingør, Odense, Silkeborg, Fredericia, Dragør, Roskilde, Solrød Strand, Ishøj, Køge, Kolding, Haslev, Ringsted, Horsens, Frederiksværk, Søborg, Vordingborg, Holstebro, og Værløse, .

Klik-og-hent af lærketræ er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet lærketræ priser og køb lærketræ. Derudover ser vi typisk netshoppere søge efter eksempelvis lærketræ tilbud, lærketræ online og billig lærketræ, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Find den bedste pris på lærketræ

Det er rigtig overkommeligt for folk at vurdere tilbud på billige lærketræ online hos forskellige netbutikker, og til tak har mange online varehuse ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på lærketræ drastisk, og ovenikøbet sikre fragtfri levering.

Derfor kan det trods alt vise sig lukrativt at checke et par internet forhandlere efter rabatter og tilbud på lærketræ online forud for at du handler, således at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma og Silvan.

Man bør alligevel være klar over, at såfremt en netbutik afsætter billige lærketræ online til salg for en pris som kan ses som ufattelig fremragende, bør det ofte være et signal om en bedragerisk e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en retningslinje, der begunstiger folk overfor fup online outlets.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage betalingen af lærketræ over tid. Dette foreslåes typisk hos nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger fx køb lærketræ og lærketræ tilbud. Vi ser desuden typisk mennesker lede efter fx lærketræ priser, billig lærketræ og lærketræ online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Fornuftig pris” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sandkasse til højbede til terrasse

Varianter: reglar ubehandlet planker stolper

Undersøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder sådan set stabile chancer for at gennemstøve en længere række andre køberes evalueringer og af den grund er det godt, at du udforsker online firmaets ratings før du placerer din ordre på billige lærketræ online.

Facebook giver dig ligeledes nogle sikre metoder til at få indsigt i online firmaets troværdighed. Derudover ses en del internet shops hvor kunder kan sammensætte en omtale af ordreforløbet, som desuden burde bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige lærketræ online på en internet handler behøver de til hver en tid gennemlæse deres forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Silvan.

En nem løsning er at bemærke om online webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en sikkerhed for at online firmaet adlyder de officielle danske regler, og at online firmaet en gang i mellem kontrolleres af fagfolk som forstår de gældende love.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, hvis du oplever vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af lærketræ. Ligeså anbefales det at man er omhyggelig omkring de mest essentielle reglementer der kan influere på bestillingen af lærketræ online, som fx hvilken ombytningsret e-forretningen kører med.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man altid gemmer sin e-mail kvittering, således man senere kan vidne om sin bestilling af lærketræ, ligegyldig om man handler fra Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark eller Jem og Fix.

Hans gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Lars K gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Jette gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Poul gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online shopping
1Det har vist sig at være ret nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige lærketræ i blandt diverse online shops, og med det motiv garanterer de fleste internet shops levering uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at besigtige indtil flere e-shops efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er sikret at opnå den billigste pris.
2En hel del netshops sikrer levering uden beregning på lærketræ, men undertiden er det så nødvendigt at der aftages for et præcist beløb. Ellers bør man foretrække den mest letkøbte fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden er for det meste omvendt yderst fremkommelig. Den mest billige mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
3Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde overfor snydagtige e-firmaer. Som et alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere pengene ude i fremtiden.
4Generelt foreslår vi at undersøge om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er en antydning af at online forretningen opfylder de danske love, foruden at hjemmesiden ofte besøges af jurister som kender til reglerne på området. Før nogen handler billige lærketræ på en online virksomhed bør man i virkeligheden få overblik over netbutikkens handelsbetingelser.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst vigtig om vi har behov for din pakke om et øjeblik, så derfor er det uden tvivl essentielt at vi finder den forventede leveringsdato ved lærketræ. En stor portion internet webshops giver billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, som imidlertid nødvendiggør at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Trustpilot byder på helt uafhængige muligheder for at efterse en hel del nuværende kunders anmeldelser og herved støtter vi, at du betragter online firmaets kritik forud for at du shopper billige lærketræ online. Facebook fører til desuden aldeles solide muligheder for at få en idé om e-firmaets popularitet.
7Før nogen bestiller billige lærketræ på en e-shop kan de for at være sikker gennemgå shoppens forretningsaftale, dog er det ofte en omfattende opgave. Ligeledes kan det anbefales at du er vaks omkring de fundamentale forhold der gælder for handlen med billige lærketræ online, fx hvilken returpolitik internet forhandleren garanterer.
8En række internet outlets udlover i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for fragt til lærketræ. En af favoritterne er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig yderst let, samt oftest ligeledes den billigste fragtform.
9Den mest prisbevidste leveringstype vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du bor i kort afstand af internet butikkens hjemsted. Den leveringsversion kan være rigtig bestemmende hvis man behøver lærketræ straks. Alternativt så lover nogle få online butikker levering uden omkostninger, men i reglen er det betinget af at der aftages for en fastsat pris.