Lækker indretning med flotte spejle

Kunne du godt tænke dig at gøre nogle rum i dit hjem mere personlige, eller er du måske bare træt af at se på den indretning, du har set på i efterhånden mange år? Så er det måske på tide at ændre lidt på nogle ting. Det behøver ikke at være enorme ændringer, du vil foretage. Nogle gange er det nok at udskifte små, simple ting, som alligevel kan gøre en verden til forskel.

Hvis du er ved at kigge på, hvordan I kan opgradere badeværelset, så kan det være en idé at kigge efter spejle med lys. De er blevet populære gennem de seneste år, og det med rette. Det er praktisk at have indbygget lys i eller bag sit spejl, da det øger muligheden for at se noget ordentligt, når du kigger i det. I kan se meget mere her: Spejle med lys – køb her!

Find den rette størrelse

Når du skal vælge et spejl med lys, er der naturligvis nogle ting, der skal overvejes – akkurat som med et spejl uden lys i. Først og fremmest skal du vurdere, hvor meget plads, I egentlig har. Har I plads til et stort spejl, hvor du kan se hele din krop i, eller er der nærmere tale om et mindre spejl, hvor det primært er din øverste overkrop eller bare dit ansigt, man kan se?

En anden ting er den ramme, spejlet sidder i. Det er ikke alle spejle, der kommer med en ramme – man kan sagtens have et frithængende spejl, hvor lyset bag eller omkring næsten kommer til at danne en naturlig ramme, men der er også flere af spejlene, der er indrammet af for eksempel en mørk eller sort ramme, som skaber noget kontrast mellem spejlet og væggen, det hænger på. Det gør det til en nøje udvalgt del af indretningen, hvilket skaber liv.