Er du på udkig efter krydsfinerplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.146 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.146 kr.Køb
10.057 kr.Køb
10.248 kr.Køb
12.853 kr.Køb
13.220 kr.Køb
13.261 kr.Køb
14.456 kr.Køb
19.671 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til tagpap til indendørs til båd til udendørs til tag til vægge

Varianter: tykke vandfaste profilerede tynde

Størrelser: 19 mm 13 mm 5 mm 30 mm 15 mm16 mm 28 mm 40 mm 22 mm 25 mm 20 mm 12 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Det er navnligt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige krydsfinerplader fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på gode tilbud, og andre fokuserer på service. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot krydsfinerplader.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af krydsfinerplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og i kraft af det har folk chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at slippe for fragtgebyret, samt tilmed have produkterne straks.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af krydsfinerplader online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du køber krydsfinerplader online på deres hjemmeside.
En masse webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem vil du opleve ekstremt indsigtsfuld assistance fra mennesker der er specialister i lige præcis krydsfinerplader.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal lave en klar handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
2Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, og dernæst nedfælde mulige tilbud på dem hver især.
3Nogle gange kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen påvirker miljøet.
4Måske kan det blive af stor betydning at have de nødvendige materialer til disposition inden du igangsætter byggeprocessen. Du bør udfærdige en hurtig note hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og dernæst efterse materialerne, med øje for at du føler dig sikker på at du har styr på det.
5Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med utrolig meget brugbar information, i særlig grad ifald du benytter den engelske version.
6Der viser sig som regel uventede udfordringer i forbindelse med store opgaver, og som følge heraf vil det være afgørende at man har afsat en del tid i agendaen, som gør at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
7Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således kan du tit kigge på vejrvarslen lige før byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
8Du bør reflektere over om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til noget af det. Hvis du skal have assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra en håndfuld firmaer.
9I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt må det være højst betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Det bør overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, især ift. vigtige byggerier. Nogle ting kræver flere folk. Samtidig er det mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
11Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være klogt at have det til disposition forinden du iværksætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere disse udgifter i budgettet for byggeriet.
12Du skal for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm der beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ekstremt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En række online firmaer frembyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til krydsfinerplader. En af de mest benyttede er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv henter produkterne når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ret så bekvem, samt endda også den mest prisbevidste form for levering.

Du bør endvidere prøve at bestille varerne til levering til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver for det meste en anelse mere bekostelig, men derudover temmelig bekvem ved køb af krydsfinerplader online. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter varerne, men den mulighed står og falder med at du bor i kort afstand af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på krydsfinerplader er selvfølgelig rigtig central når vi mangler dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det ganske relevant at du checker den estimerede leveringstid ved krydsfinerplader. En lang række internet virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, som imidlertid betinges af at bestillingen gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen afsendt forinden de lageransatte har fri.

Flere online virksomheder garanterer fragt uden betaling på krydsfinerplader online, men typisk kun ifald der købes for en konkret pris. I øvrigt kunne man snuppe den billigste leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

En række kæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig krydsfinerplader online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. De udlover eksempelvis afhentning af krydsfinerplader i disse byer:

Randers, Risskov, Kalundborg, Slagelse, Aarhus, Hedehusene, Grenaa, Vanløse, Ølstykke, Esbjerg, Haderslev, Hvidovre, Rønne, Odder, Ishøj, Åbyhøj, Nakskov, Skive, Roskilde, Virum, Højbjerg, Sønderborg, Varde, Taastrup, Birkerød, Aalborg, Ringsted, Herning, Hjørring, Allerød, Glostrup, Viborg, Brabrand, Nørresundby, Søborg, Vejle, Odense, Kokkedal, Tårnby, Aabenraa, Ikast, Struer, Værløse, Ballerup, Helsingør, Farum, Brønderslev, Hillerød, Nyborg, Rødovre, Jyllinge, Frederikssund, København, Rudersdal, Næstved, Kolding, Solrød Strand, Tilst, Holstebro, Nykøbing Falster, Nærum, Charlottenlund, Haslev, Herlev, Frederiksværk, Holbæk, Korsør, Middelfart, Lillerød, Gentofte, Brønshøj, Fredericia, Horsens, Albertslund, Stenløse, Thisted, Hedensted, Køge, Valby, Skanderborg, Gladsaxe, Frederiksberg, Vallensbæk, Silkeborg, Hobro, Brøndby, Frederikshavn, Dragør, Lystrup, Greve, Vordingborg, Svendborg, Lyngby, og Hørsholm, .

Click-and-collect for krydsfinerplader er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker ofte søger efter blandt andet krydsfinerplader priser og billig krydsfinerplader. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge for eksempel krydsfinerplader tilbud, køb krydsfinerplader samt krydsfinerplader online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Gode tilbud på krydsfinerplader

Det er efterhånden vældig nemt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige krydsfinerplader online fra forskellige internet outlets, og til tak har en lang række netbutikker ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på krydsfinerplader helt i bund, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Men det kan immervæk være udbytterigt at udforske et par forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på krydsfinerplader online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Du bør blot ikke undervurdere, at hvis en e-handler reklamerer billige krydsfinerplader online på tilbud til en pris som er overordentlig overkommelig, så bør det for det meste være en indikator for en svindel e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, som hjælper dig overfor uoprigtige e-firmaer.

Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil afdrage prisen på krydsfinerplader i flere bidder. Det tilbydes normalt ved online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at mennesker ofte kigger efter for eksempel køb krydsfinerplader og billig krydsfinerplader. Derudover oplever vi som regel netshoppere kigge efter blandt andet krydsfinerplader tilbud, krydsfinerplader priser og krydsfinerplader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til udendørs til vægge til tagpap til båd til tag til indendørs

Varianter: tykke profilerede vandfaste tynde

Størrelser: 15 mm16 mm 30 mm 22 mm 10 mm 25 mm 40 mm 12 mm 20 mm 28 mm 5 mm 19 mm 13 mm

Analyser nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot frembringer aldeles fortræffelige muligheder for at tyde forskellige aktuelle brugeres bedømmelser og derved støtter vi, at du eftersøger e-butikkens ratings forud for at du shopper billige krydsfinerplader online.

Facebook frembringer også forholdsvis gavnlige løsninger til at få en idé om e-firmaets troværdighed. Herinde ses endda online outlets som gør det muligt at publicere en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel må tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige krydsfinerplader online hos en netshop kunne de på en vis måde løbe igennem forhandlerens vilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt, særligt på de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan være at finde ud af om webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det kan være en garanti for at online firmaet understøtter de danske love, og at internet shoppen ofte overvåges af eksperter der er inde i de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god anledning til at få bistand, ifald du bliver udsat for problemer ved din shopping med krydsfinerplader. Tilmed foreslåes det at du er vidende om de vigtigste vilkår der kan influere på bestillingen af krydsfinerplader online, eksempelvis den ombytningsret online webshoppen kører med.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man altid bibeholder sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af krydsfinerplader, uafhængig af om man har bestilt hos XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

Anne gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Per gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Hanne V gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Lone Petersen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder at bemærke om internet firmaet er e-mærket medlem, som almindeligvis er en indikation om at netbutikken accepterer de danske retningslinjer, og at online forhandleren rutinemæssigt kontrolleres af specialister som er meget fortrolige vedtægterne på området. Inden folk bestiller billige krydsfinerplader hos en online shop burde de utvivlsomt gennemløbe webbutikkens betingelser.
2Trustpilot byder på en række fine muligheder for at læse adskillige nuværende forbrugeres anmeldelser og derfor foreslår vi, at du eksaminerer internet firmaets anmeldelser inden du shopper billige krydsfinerplader online. Facebook tilbyder dig tillige visse pæne chancer for at få kendskab til online shoppens popularitet.
3Den mest prisbevidste mulighed for fragt er dog selv at hente produkterne, som jo kræver at du fysisk befinder dig nærved online forhandlerens arbejdslager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel forudsat du behøver krydsfinerplader lige om lidt. Alternativt så lover enkelte webshops portofri levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du shopper for en konkret pris.
4Temmelig mange online forretninger foreslår efterhånden en række forskellige billige former for fragt til krydsfinerplader. En der er meget almindelig er i dag afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når du har tid. Fragtformen er altså særdeles enkel, samt mange gange endvidere den billigste mulighed for levering.
5Indtil flere netbutikker frembyder portofri fragt på krydsfinerplader, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for et fastslået beløb. Derudover kan man foretrække den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden er i mange tilfælde samtidig ekstremt overkommelig. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
6Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af et reglement, der dækker dig som køber overfor fup internet butikker. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare omkostningerne senere.
7Inden nogen shopper billige krydsfinerplader i en butik kan man helt sikkert bese dens forretningsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt. Tilsvarende er det smart at køber er klar over de fundamentale forhold der har indvirkning på bestillingen af billige krydsfinerplader online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet selskabet anvender.
8Antal dages levering kan være yderst aktuel ifald du har behov for din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det relativt afgørende at du undersøger den anslåede leveringstid for krydsfinerplader. En række online virksomheder udlover billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, men vær på vagt da det nødvendiggør at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt.
9Det er ret så ukompliceret for alle at sammenholde priser online på billige krydsfinerplader hos flere e-butikker, og på grund af dette tilbyder en lang række internet forretninger i Danmark billig fragt. Det kan dog trods alt være lønnende at besigtige flere e-forretninger efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.