Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man kan købe kompost billigst på nettet, fordi der er en masse forskellige forhandlere, og at den mængde man får for pengene varierer fra webshop til webshop.

Det har vi løst ved at notere mængder og priser i tabellen herunder, og dermed har vi kunne udregne hvor man får den laveste literpris, hvor vi samtidig medregner et eventuelt leveringsgebyr.

I skrivende stund er den laveste literpris 0,53 kr., som man kan få ved at købe 3.000 liter for 1.595 kr. Det er 33 % billigere end ved den højeste literpris. Så er spørgsmålet bare, om 3.000 liter er den rette mængde for dig?

Laveste literpris for kompost inkl. fragt*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
3.000 liter1.595 kr.0,53 kr./literKøb
1.000 liter995 kr.0,99 kr./literKøb
1.000 liter1.045 kr.1,04 kr./literKøb
1.000 liter1.308 kr.1,30 kr./literKøb
1.000 liter1.349 kr.1,34 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
900 liter1.549 kr.1,72 kr./literKøb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: til ligusterhæk til roser til hæk til køkkenhave til græsplænen til æbletræ til bede til højbede til haven til rhododendron til landbrug

Mængder: 500 liter 80 liter 300 liter 2000 liter 50 liter 400 liter 1 m3 3000 liter 1000 liter 200 liter

Levering: i bigbag trailer løst leveret i sække afhentning vognlæs i poser i løs vægt hent selv

Brands: Champost Danmuld Pindstrup Park GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke virksomhedens regler.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du får hjælp til valg af kompost.
Nogle byggemarkeder har et stort varesortiment, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare kompost.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er specielt en mulighed ved de store byggecentre.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige kompost alt efter hvor du handler online. Nogle har gode tilbud, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har du chancen for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan du undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af kompost online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Derigennem vil du opleve endnu mere konstruktiv sparring fra folk som er specialister i netop kompost.
Hovedparten af online nichebutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler kompost online på deres webshop.
Mange nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kompost jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man bør nødig mangle værktøj. Ofte kan det være uundværligt at have værktøjet klar til brug idet du iværksætter arbejdet. Det er derudover godt at medtage de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Det er afgørende at have et budget for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at beskrive alle omkostninger, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på hver eneste af dem.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til succes med din byggeproces. Du må have en strømlinet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder din agenda.
4Du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke påklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
5Du har adgang til utallige vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer rigelig gavnlig viden, specielt hvis man bruger engelske søgeord.
6Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed såfremt det er krævende projekter. Større ting behøver flere end en enkelt person. Samtidig vil det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
7Måske kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige materialer indkøbt forinden du påbegynder eksekveringen. Du har fordel af at notere en enkel liste som indeholder det som er nødvendige, og så gennemløbe hver eneste ting, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
8For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med dit avancerede projekt.
9Husk at du kan søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeprojektet er klimavenligt. Det er altså betinget af at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
10Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemer når det gælder omfattende byggeprojekter, og altså vil det være meningsfuldt at man afsætter god nok tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
11Forud for at du opstarter byggeriet må det være ret betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Husk at overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig professionel hjælp til opstarten af det. Hvis du køber professionel assistance er det lukrativt at indhente tilbud fra diverse firmaer.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål med hensyn til kompost

 • Hvor meget kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad er kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvad består kompost af?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Temmelig mange e-firmaer foreslår nu om stunder diverse forskellige billige fragtløsninger til kompost. En af de mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte produkter når du har tid. Fragttypen er nemlig ekstremt ukompliceret, samt oftest desuden den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du burde alternativt afveje for og imod at bestille produkterne til levering til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragttypen er gerne en kende mere omkostningsfuld, men ligeledes ret gnidningsløs ved køb af kompost online. Den mest betalelige metode til levering er uden tvivl selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du opholder dig tæt på e-shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på kompost er selvfølgelig ret så essentiel ifald man har brug for produkterne nu og her, og i det øjemed er det helt fornuftigt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved kompost. Masser af online shops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren placeres forinden et fast tidspunkt, med det formål at de kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet inden de pakkeansatte tager hjem.

  Enkelte online selskaber lover gratis levering på kompost online, men i de fleste tilfælde afkræver det at man aftager for et præcist beløb. Derudover burde du tage den mest prisbevidste fragtløsning, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

  Mange webshops tilbyder afhentning hvor du køber billig kompost hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på kompost i disse byer:

  Birkerød, Kokkedal, Grenaa, Glostrup, Køge, Struer, Slagelse, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Ikast, Hedehusene, Haslev, Holstebro, Vallensbæk, Silkeborg, Farum, Nyborg, Horsens, Hvidovre, Frederiksværk, Charlottenlund, Hjørring, Rødovre, Herning, Odder, Brønderslev, Værløse, Valby, Tilst, Skanderborg, Dragør, Virum, Lyngby, Gladsaxe, Odense, Frederikssund, Albertslund, Solrød Strand, Vordingborg, Kolding, Randers, Vejle, Næstved, Skive, Nørresundby, Lillerød, Hillerød, Allerød, Gentofte, Esbjerg, Rønne, Aarhus, Aabenraa, Brøndby, Haderslev, Nakskov, Greve, Kalundborg, Hedensted, Risskov, Vanløse, Nærum, Tårnby, Søborg, Lystrup, Middelfart, Sønderborg, Viborg, Fredericia, Taastrup, Varde, Frederiksberg, Højbjerg, Ishøj, Brabrand, Hørsholm, Åbyhøj, Korsør, Rudersdal, Svendborg, Brønshøj, Helsingør, Ballerup, Jyllinge, Ringsted, Aalborg, Roskilde, Stenløse, Ølstykke, Herlev, Hobro, Thisted, Holbæk, og København, .

  Klik-og-hent ift. kompost er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at folk ofte efterspørger eksempelvis køb kompost og kompost priser. Vi ser desuden mange gange mennesker lede efter blandt andet kompost online, kompost tilbud og billig kompost, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

  Den bedste pris på kompost

  Det er jo særligt simpelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige kompost online på flere internet shops, og til tak har masser af internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på kompost drastisk, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

  Det kan immervæk være udbytterigt at eftergå et par firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på kompost online forud for at du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Man skal alligevel være opmærksom på, at når en forhandler på nettet forhandler billige kompost online til salg for en salgspris som kan ses som uforståeligt god, så kunne det for det meste være et bevis på en uægte online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er dog indbefattet af en orden, der hjælper dig imod svindlende online virksomheder.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du ønsker at honorere betalingen af kompost af flere omgange. Det fås ofte i specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

  Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter blandt andet kompost priser og kompost online. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter bl.a. kompost tilbud, billig kompost og køb kompost.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ligusterhæk til landbrug til bede til højbede til roser til køkkenhave til haven til æbletræ til hæk til græsplænen til rhododendron

  Mængder: 200 liter 500 liter 400 liter 300 liter 50 liter 1000 liter 1 m3 80 liter 2000 liter 3000 liter

  Levering: i bigbag vognlæs i løs vægt trailer afhentning i poser hent selv løst leveret i sække

  Brands: GreenBio Pindstrup Champost Park Danmuld

  Analyser tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot frembringer i højeste grad solide løsninger til at verificere en række tidligere kunders kritik og herved foreslåes det, at du eftergår online forhandlerens ratings inden du færdiggør din shopping med billige kompost online.

  Facebook fører til på samme måde flere stabile metoder til at få indsigt i netshoppens pålidelighed. Foruden det ses endda webbutikker som giver folk mulighed for at publicere en kritik af deres køb, som ydermere kan tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen køber billige kompost online på en e-forretning bør de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsvilkår, men det er i reglen ikke særlig morsomt, specielt med de store byggecentre som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Davidsen.

  En nemmere løsning er at kontrollere om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en forsikring om at netbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at netshoppen undertiden overværes af fagfolk som er inde i vilkårene.

  Det giver dig anledning til hjælpende service, hvis du udsættes for besvær ved din bestilling af kompost. Yderligere er det at foretrække at du er på vagt for de vigtigste regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af kompost online, f.eks. den ombytningsret online virksomheden garanterer.

  I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk beholder sin faktura, således man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af kompost, uanset om man handler hos 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma eller Jem og Fix.

  Henrik J gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Charlotte Pedersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Anne Johansen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Maria Kristensen gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  9 tips til din online shopping
  1Den mest prisbevidste leveringsform vil altid være at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du er i nærheden af e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være temmelig vigtig når du skal bruge kompost omgående. Alternativt så tilbyder nogle e-forhandlere levering uden omkostninger, men i mange tilfælde kun ifald du shopper for et konkret beløb.
  2Trustpilot tilbyder super hensigtsmæssige løsninger til at betragte en hel del eksisterende forbrugeres oplevelser og herved anbefales det, at du tjekker online firmaets omtaler forud for at du handler billige kompost online. Facebook fremskaffer tillige relativt tiltalende chancer for at få en idé om webshoppens pålidelighed.
  3Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en regel, hvilket redder køberen overfor svindlende firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne ude i fremtiden.
  4Forinden nogen bestiller billige kompost på en internet forhandler burde de utvivlsomt bese dens forretningsbetingelser, det er dog ofte en omfattende opgave. Tilsvarende er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af billige kompost online, som eksempelvis den returpolitik internet selskabet bruger.
  5En masse online webshops udlover nu diverse billige muligheder for fragt til kompost. En af de populære er for nærværende levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot ordren når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt ligetil, samt desuden ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.
  6En række outlets på nettet lover portofri levering på kompost, men typisk er det forudsat at man shopper for en fastsat pris. I øvrigt bør du gribe den mest prisbevidste fragtløsning, som tit er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Leveringstypen bliver somme tider samtidig ualmindeligt gnidningsløs. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  7Det er ultra simpelt for købere at kigge efter tilbud online på billige kompost på tværs af butikker på nettet, og til gengæld præsterer en hel del online firmaer portofri fragt. Det kan alligevel vise sig indbringende at inspicere flere firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
  8Fragtperioden er ret aktuel om man har brug for varen om få sekunder, så med det formål er det selvsagt fornuftigt at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved kompost. Temmelig mange webbutikker præsterer billig 1 dags fragt på en lang række produkter, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at ordren køres igennem inden et besluttet tidspunkt.
  9Generelt tilråder vi at efterse om online butikken er medlem af e-mærket, siden det bør være et fingerpeg om at internet butikken retter sig efter de officielle regler, samt at webbutikken en gang i mellem overvåges af fagmænd der er meget bekendte med reglerne på området. Forinden folk handler billige kompost i en netbutik kan man helt sikkert løbe igennem deres forretningsbetingelser.