Er du på udkig efter klinkbeklædning? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 meter for kun 1.759 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.759 kr.Køb
2.494 kr.Køb
2.795 kr.Køb
2.801 kr.Køb
3.746 kr.Køb
4.440 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havelåge til hegn til garage til carport til sommerhus ved vindue til facade til højbede til hjørner

Varianter: malet ubehandlet 2 sidet dobbeltsidet antracit sort fyrtræ dobbelt vedligeholdelsesfri cedertræ høvlet lærk trykimprægneret hvid høvlet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige klinkbeklædning alt efter hvor du handler online. Nogle giver lave priser, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved en webshop, som kan give gode råd til valg af klinkbeklædning.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot klinkbeklædning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre findes overalt i landet, og i kraft af det har du tilbuddet om at købe online og fragte produkterne personligt. Herigennem kan du undvære fragten, og sågar få fat i varerne lige nu.
De velkendte byggekæder samler produkter fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af klinkbeklædning online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du få en høj grad af begavet hjælp fra folk med ekspertviden i lige præcis klinkbeklædning.
Forskellige online nichebutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at bestille klinkbeklædning online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig i tilfælde af store byggeprocesser. Store ting stiller krav om mere end en person. Ydermere må det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
2Der ligger alle mulige former for guides og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget udbytterig information, specielt forudsat at du leder på engelsk.
3Der viser sig som regel pludselige hovedpiner ved omfangsrige opgaver, og ergo kan det være vigtigt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Ved udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund må du tit holde øje med vejrudsigten i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
5Du skal nødig stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være fundamentalt at have værktøjet disponibelt akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Husk også at påregne de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Muligvis vil det vise sig aktuelt at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du iværksætter projektet. Du har god gavn af at notere en hurtig huskeliste som indeholder alt det der skal bruges, og bagefter eftergå materialerne, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
7Husk at du kan indhente økonomisk støtte til byggerier. Det fås hvis byggeprojektet er miljøvenligt. Bidraget er altså afhængig af at projektet influerer positivt på naturen.
8Du burde måske tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at hente tilbud fra diverse håndværkere.
9Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive en god idé at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst nedskrive udgiften ved dem alle sammen.
10Du må for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm der sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
11Godt forarbejde er metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet agenda, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
12I god tid inden at du påbegynder arbejdet er det yderst betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Masser af internet handler foreslår efterhånden en række forskellige billige former for levering til klinkbeklædning. En af de mest moderne er i dag udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtformen er jo ret praktisk, samt endda derudover den billigste leveringsversion.

Du burde endvidere vælge at bestille produkterne til levering til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver tit et hak dyrere, men til gengæld ekstremt problemfri med klinkbeklædning online. Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på klinkbeklædning kan vise sig at være særdeles udslagsgivende om man mangler dine nye produkter med det samme, og af den grund er det helt fornuftigt at vi finder den anslåede leveringsdato på klinkbeklædning. Temmelig mange shops på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre online, som trods alt er forudsat at der bestilles forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken klar inden lagermedarbejderne har fri.

Flere internet varehuse byder på fragt uden betaling på klinkbeklædning online, men oftest kun hvis man shopper for et konkret beløb. Derudover burde man beslutte sig for den billigste fragtløsning, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Flere netbutikker yder klik-og-hent hvor man køber billig klinkbeklædning online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på klinkbeklædning i disse områder:

Skanderborg, Ringsted, Gentofte, Odense, Odder, Dragør, Brønderslev, Nærum, Rønne, Frederiksværk, Hjørring, Brabrand, Ikast, Nykøbing Falster, Kokkedal, Korsør, Albertslund, Valby, Aalborg, Roskilde, Nyborg, Solrød Strand, Hillerød, Brønshøj, Varde, Haderslev, Vejle, Køge, Rudersdal, Kalundborg, Næstved, Birkerød, Fredericia, Greve, Kolding, Svendborg, Glostrup, Hørsholm, Holstebro, Frederiksberg, Slagelse, Vallensbæk, Virum, Struer, Aarhus, Farum, København, Herlev, Charlottenlund, Lystrup, Nørresundby, Ølstykke, Helsingør, Rødovre, Silkeborg, Aabenraa, Thisted, Stenløse, Søborg, Vanløse, Jyllinge, Ishøj, Taastrup, Højbjerg, Hobro, Ballerup, Viborg, Sønderborg, Holbæk, Esbjerg, Frederikshavn, Brøndby, Lillerød, Værløse, Risskov, Gladsaxe, Hedensted, Frederikssund, Åbyhøj, Tilst, Herning, Haslev, Vordingborg, Randers, Lyngby, Middelfart, Skive, Nakskov, Tårnby, Hvidovre, Horsens, Allerød, Grenaa, og Hedehusene, .

Klik-og-hent af klinkbeklædning er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ses der på statistikkerne står det klart, at folk som regel kigger efter blandt andet klinkbeklædning tilbud og klinkbeklædning online. Man ser desuden mange gange online shoppere efterspørge fx køb klinkbeklædning, klinkbeklædning priser og billig klinkbeklædning, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Få den bedste pris på klinkbeklædning

Det er efterhånden usædvanlig smart for forbrugerne at finde de laveste priser på billige klinkbeklædning online fra forskellige webshops, og herved har en hel del online shops set sig tvunget til at mindske salgspriserne på klinkbeklædning en hel del, og ovenikøbet yde portofri levering.

Dog kan det alligevel være udbytterigt at udforske nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på klinkbeklædning online forud for at du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en online webshop markedsfører billige klinkbeklædning online til salg for en tilbudspris der kan virke besynderligt letkøbt, så kunne det ofte være et tegn på en uærlig internet shop. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af et regulativ, der sikrer en overfor snydagtige e-forretninger.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale regningen på klinkbeklædning over flere uger. Det fås ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Ved kig i tallene bliver det markant, at mennesker ofte efterspørger blandt andet klinkbeklædning online og klinkbeklædning priser. Foruden dette ser man tit folk efterspørge bl.a. klinkbeklædning tilbud, køb klinkbeklædning og billig klinkbeklædning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til hegn til facade til hjørner til carport til højbede til garage ved vindue til sommerhus til havelåge

Varianter: fyrtræ 2 sidet høvlet sort malet høvlet trykimprægneret antracit vedligeholdelsesfri ubehandlet dobbelt hvid lærk cedertræ dobbeltsidet

Gennemsøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot giver dig nogenlunde fordelagtige genveje til at kortlægge ret mange tidligere forbrugeres observationer og på grund af dette er det godt, at du udforsker internet forretningens omtaler inden du lægger din bestilling på billige klinkbeklædning online.

Facebook fører til tillige ret så passelige chancer for at få et kig ind i webshoppens troværdighed. Derudover møder vi mange internet varehuse som giver kunderne mulighed for at forfatte en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed burde udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige klinkbeklædning online i en e-forhandler burde de i reglen gennemgå virksomhedens forretningsaftale, men det er mange gange et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Stark.

En nem løsning kan være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være en garanti for at online shoppen understøtter de gældende danske regler, foruden at internet shoppen lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige som er inde i vilkårene.

Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes vanskeligheder i processen med dit indkøb af klinkbeklædning. Foruden dette anbefaler vi at man er på vagt for de grundlæggende vilkår der gælder for bestillingen af klinkbeklædning online, eksempelvis hvilken returret online shoppen kører med.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan dokumentere købet af klinkbeklædning, uafhængig af om man bestiller ved Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Hanne P gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Louise Thomsen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Anders gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Søren Knudsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmåde vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du bor i kort afstand af internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringstype er jo rigtig central i tilfælde af at du skal bruge klinkbeklædning omgående. Alternativt så sikrer enkelte forretninger på nettet fragtfri levering, men undertiden er det påkrævet at du shopper for et bestemt beløb.
2Fragttiden er selvfølgelig rigtig aktuel forudsat man har brug for dine nye produkter straks, så med det formål er det bestemt meningsfuldt at vi checker tidshorisonten for levering ved klinkbeklædning. Mange online webshops stiller garanti om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det forudsætter at orden realiseres forinden et angivent tidspunkt.
3Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en lov, der sikrer folk imod bedrageriske online varehuse. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage omkostningerne over en længere periode.
4Generelt går vi ind for at se nærmere på om e-butikken er e-mærke godkendt, fordi det kan være en antydning af at e-forretningen lever op til de officielle danske regler, og at online virksomheden af og til monitoreres af jurister som kender retningslinjerne. Inden folk shopper billige klinkbeklædning på en internet forhandler kan de i princippet sætte sig ind i butikkens regler.
5Det er super ligetil for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige klinkbeklædning hos forskellige online firmaer, og på grund af dette yder adskillige outlets på nettet fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt vise sig smart at kigge forbi et par e-forretninger efter rabat og tilbud forinden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.
6Trustpilot byder på fuldt ud stabile løsninger til at kortlægge diverse øvrige brugeres omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet butikkens vurderinger før du handler billige klinkbeklædning online. Facebook frembringer derudover fuldt ud gode løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
7Temmelig mange forhandlere på nettet tildeler nu til dags diverse forskellige billige fragtmetoder til klinkbeklædning. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret overkommelig, og endda ligeledes den billigste leveringsmulighed.
8Nogle online selskaber yder fragt uden omkostninger på klinkbeklædning, men for det meste kun når man køber for et bestemt beløb. Som alternativ skal du udvælge den mindst kostelige mulighed for fragt, der ofte er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen er i mange tilfælde samtidig usædvanlig overkommelig. Den mest letkøbte leveringsform er dog at hente produkterne selv.
9Før nogen shopper billige klinkbeklædning i en online shop kunne de ideelt set gennemlæse deres handelsvilkår, men det er gerne ikke specielt ophidsende. Ydermere tilrådes det at køberen er obs på de mest relevante retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige klinkbeklædning online, for eksempel hvilken byttepolitik forretningen tilsikrer.