Er du på udkig efter kantsten? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 25 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 25 meter for kun 2.348 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.348 kr.Køb
2.348 kr.Køb
2.350 kr.Køb
2.787 kr.Køb
3.029 kr.Køb
3.482 kr.Køb
3.599 kr.Køb
3.636 kr.Køb
3.689 kr.Køb
3.797 kr.Køb
3.950 kr.Køb
3.992 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.349 kr.Køb
5.497 kr.Køb
8.606 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havedam til indkørsel til rabatter til støttemur til græsplæne til runde bede til haven til højbede til bede til gravsted til bålsted til havebede til trappe til terrasse til fortov til skråning til pool til blomsterbede

Varianter: Albertslund høje små med skrå kant med hul cement med lys store antracitgrå runde gule rødmix koksgrå cirkel beton sorte marmor tørbeton lave hvide granit buede

Størrelser: 120 cm 70 cm 10 cm 40 cm 100 cm 80 cm 90 cm 20 cm 30 cm 110 cm 60 cm 50 cm

Brands: RBR IBF FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge virksomhedens betingelser.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige kantsten fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en webshop, som kan give information omkring kantsten.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot kantsten.
Det er absolut super relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af kantsten online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og pga. det har kunderne chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at undvære fragtgebyret, samt samtidig få varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem bør du modtage mere konstruktiv vejledning fra personale med ekspertviden i netop kantsten.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller kantsten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
kantsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kantsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive økonomisk at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge mulige tilbud på dem slavisk.
2Der findes et stort udvalg af vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder konstruktiv viden, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
3Man vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være erstatteligt at du har udstyret disponibelt forinden du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at medtage de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
4Muligvis kan det blive aktuelt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du har fordel af at notere en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og derefter gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
5Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør forfatte en strømlinet agenda, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder oversigten.
6Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig overfor potentielle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke har eksperthjælp.
7Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Store ting gør krav på flere mennesker. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt er det vanvittigt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således må du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit vigtige projekt.
10Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for naturen.
11Der præsenterer sig altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med omfangsrige projekter, og følgelig kan det være af stor betydning at der er afsat betragtelig tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
12Måske burde du overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør hente professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage forslag fra flere entreprenører.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig flot. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår kantsten

 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvad koster kantsten?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En del online outlets tildeler i dag flere billige leveringstyper til kantsten. En der er meget populær er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når du har tid. Den er altså særligt praktisk, og mange gange ydermere den mindst kostelige fragtmetode.

  Du kunne lige så vel overveje at få ordren leveret til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden er godt nok et hak mere omkostningsfuld, men også temmelig fremkommelig med kantsten online. Den mest letkøbte type af levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men det beroer på at du befinder dig nær internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på kantsten er jo særdeles vigtig når du står og skal bruge produktet om kort tid, så derfor er det jo afgørende at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på kantsten. En stor portion online butikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær på vagt da det kræver at handlen laves forinden et fastslået tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen distribueret forud for at de lageransatte drager hjemad.

  Indtil flere online outlets yder levering uden omkostninger på kantsten online, men undertiden stiller det krav om at du shopper for en fastsat pris. Desuden bør du overveje den mest letkøbte leveringsmanér, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  En stor portion kæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig kantsten online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. De tilbyder blandt andet afhentning af kantsten i følgende områder:

  Viborg, Gladsaxe, Hedehusene, Frederikssund, Svendborg, Holstebro, Silkeborg, Struer, Herning, Greve, Hørsholm, Dragør, Korsør, Roskilde, Skive, Nakskov, Holbæk, Herlev, Brabrand, Horsens, Skanderborg, Allerød, Farum, Næstved, Hedensted, Solrød Strand, Hillerød, Højbjerg, Nykøbing Falster, Ballerup, Middelfart, Thisted, Fredericia, Brønderslev, Helsingør, Esbjerg, Nærum, Aalborg, Lystrup, Randers, Søborg, Brønshøj, Slagelse, Rødovre, Brøndby, Varde, Virum, Charlottenlund, Værløse, Kokkedal, Odder, Haderslev, København, Vordingborg, Aarhus, Vanløse, Gentofte, Nyborg, Vallensbæk, Ikast, Ishøj, Haslev, Kalundborg, Frederiksværk, Lyngby, Birkerød, Hvidovre, Albertslund, Grenaa, Kolding, Sønderborg, Åbyhøj, Lillerød, Stenløse, Frederiksberg, Glostrup, Tårnby, Ølstykke, Taastrup, Rønne, Odense, Risskov, Ringsted, Hjørring, Jyllinge, Hobro, Aabenraa, Frederikshavn, Tilst, Vejle, Valby, Nørresundby, Køge, og Rudersdal, .

  Click-and-collect ift. kantsten er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx køb kantsten og kantsten priser. Man ser derudover ofte online shoppere søge efter for eksempel billig kantsten, kantsten online samt kantsten tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

  Den bedste pris på kantsten

  Det er efterhånden vældig fleksibelt for købere at sammenligne tilbud på billige kantsten online på flere internet foretagender, og derved har en hel del internet foretagender været nødt til at nedskære salgspriserne på kantsten voldsomt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det trods alt være nyttigt at efterprøve et par forskellige netshops efter tilbud og rabatter på kantsten online forud for at du bestiller, sådan at du er tryg ved at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  Man bør trods alt være klar over, at ifald en e-butik reklamerer billige kantsten online for en pris der virker utrolig tiltalende, kan det undertiden være et faresignal om en bedragerisk internet shop. Handler med kort er trods alt omfavnet af en retningslinje, som begunstiger en imod uærlige internet outlets.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale beløbet til kantsten af flere omgange. Dette foreslåes typisk hos online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

  Ved indkig i data bliver det markant, at folk typisk efterspørger fx kantsten priser og kantsten online. Foruden dette ser man ofte mennesker lede efter fx kantsten tilbud, billig kantsten samt køb kantsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til blomsterbede til runde bede til skråning til pool til havedam til fortov til indkørsel til trappe til gravsted til bålsted til terrasse til haven til bede til havebede til rabatter til højbede til græsplæne

  Varianter: beton med skrå kant gule koksgrå lave sorte med lys høje hvide Albertslund cement antracitgrå med hul små granit rødmix cirkel store runde buede marmor tørbeton

  Størrelser: 120 cm 60 cm 30 cm 90 cm 10 cm 20 cm 110 cm 70 cm 80 cm 40 cm 50 cm 100 cm

  Brands: FC Beton RBR IBF

  Udforsk folks anmeldelser

  Trustpilot bringer dig en del gode chancer for at udforske en længere række tidligere køberes reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du gennemsøger online butikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige kantsten online.

  Facebook resulterer i lige så vel en lang række udmærkede løsninger til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. Derudover ses en del internet forretninger som tilbyder kunderne at frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes bør udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk shopper billige kantsten online i en internet handler burde man i virkeligheden bese butikkens handelsaftale, dog er det i reglen en tidskrævende opgave, især med de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  En anden løsning kunne være at granske hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en påvisning af at internet shoppen respekterer de officielle regler, samt at online forretningen fra tid til anden revurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

  Dette er en god lejlighed til støtte, såfremt du møder udfordringer som følge af din bestilling af kantsten. Tilsvarende foreslåes det at du er på vagt for de mest betydningsfulde forhold der har betydning for bestillingen af kantsten online, eksempelvis den ombytningspolitik online firmaet har.

  I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne bevise købet af kantsten, ligegyldig om man har købt fra Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Hanne P gav 5 stjerner

  God til prisen

  Niels Mortensen gav 4 stjerner

  Alt ok

  Michael Sørensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Christian gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot fører til sådan set pålidelige genveje til at gennemrode ret mange nuværende forbrugeres ratings og på grund af dette er det en hjælp, at du gransker online virksomhedens kritik før du shopper billige kantsten online. Facebook bringer dig på samme måde fuldt ud værdifulde løsninger til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
  2Adskillige online butikker yder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmuligheder til kantsten. Den mest benyttede er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ualmindeligt smertefri, samt tit derudover den billigste leveringsmulighed.
  3Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en foranstaltning, der assisterer køberen imod uærlige online outlets. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne ude i fremtiden.
  4Den billigste leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online firmaets hjemsted. Den løsning til levering er selvfølgelig ualmindeligt central når man behøver kantsten omgående. Alternativt så præsterer flere online firmaer fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun ifald der købes for en konkret pris.
  5Leveringsdygtigheden er jo særdeles udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge produkterne omgående, og med det formål er det sandelig aktuelt at vi finder den forventede leveringstid for kantsten. En stor portion internet butikker yder billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, som imidlertid er betinget af at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  6Nogle enkelte outlets på nettet yder levering uden beregning på kantsten, men for det meste afkræver det at du aftager for en fastsat pris. Ellers bør du snuppe den prisbilligste leveringsversion, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver desværre lige så vel ret så hensigtsmæssig. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  7Forud for at nogen bestiller billige kantsten i en e-handler burde de uden tvivl gennemgå webshoppens forretningsaftale, dog er det normalt et tidskrævende projekt. Ligeledes er det prisværdigt at du er vaks omkring de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige kantsten online, som for eksempel den returret webbutikken tilbyder.
  8Generelt går vi ind for at efterse om online forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en indikator for at online virksomheden følger de danske love, og at online virksomheden jævnligt kontrolleres af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden folk køber billige kantsten i en shop burde man på en vis måde betragte deres vilkår.
  9Det har vist sig at være særdeles enkelt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige kantsten fra forskellige internet virksomheder, og følgelig præsterer massevis af internet butikker fragtfri levering. Dog kan det alligevel vise sig lønsomt at undersøge nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabat inden du køber, så man er skråsikker på at antage den laveste pris.