Er du på udkig efter kantblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til højbede til trappe

Varianter: med slået kant beton sorte kok rødmix gråmix granit

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende netbutikkens betingelser.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du får sparring omkring kantblokke.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er især en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige kantblokke fra webshop til webshop. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare kantblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler produkter fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af kantblokke online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder finder du i hele landet, og derigennem har du adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du mulighed for at undvære fragten, og endda hente varerne straks.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det forventes det at du får en høj grad af informativ sparring fra personale som er eksperter i lige præcis kantblokke.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber kantblokke online hos dem.
Alverdens nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kan hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
2Det er vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug på forhånd inden du går til værks med projektet. Du bør sammenfatte en punktforms oversigt med det du har brug for, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
3Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er klogt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
4Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det er væsentlige byggeprojekter. Store ombygninger kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
5Længe før du påbegynder byggeriet kan det vise sig temmelig fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ved opgaver udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund bør du jævnligt tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at vælte ned bedst som du er midt i det svære projekt.
7Der kan findes en overflod af instruktioner og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med vældig meget nyttig oplysning, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
8Det er vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende undersøge mulige tilbud på dem enkeltvis.
9Godt forarbejde bliver kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder din arbejdsplan.
10Der viser sig som regel uforudsigelige problematikker i forbindelse med omfattende projekter, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at der er afsat en god portion plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
11Man skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Det er afgørende at du har værktøjet disponibelt inden du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at påregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
12Det kan vurderes om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde få hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Når du køber eksperthjælp vil det oftest være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er enormt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Størstedelen af internet varehuse foreslår i dag flere billige fragtmuligheder til kantblokke. En der er meget almindelig er i dag pakkeshops, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Metoden er altså ekstremt fleksibel, og ofte tillige den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne omvendt tænke over at vælge at få leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig jævnligt et hak mere bekostelig, men til gengæld særligt enkel med kantblokke online. Den mest billige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du befinder dig med kort afstand til online shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på kantblokke kan være meget betydningsfuld om man har behov for din ordre straks, og med det formål er det altså essentielt at man undersøger leveringstidspunktet på kantblokke. Flere shops på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, hvilket regnes ud fra at bestillingen realiseres forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken afsted forinden personalet tager hjem.

Indtil flere webbutikker yder portofri fragt på kantblokke online, men ofte er det så præmissen at man shopper for en fastsat pris. Alternativt bør man gribe den billigste leveringsversion, der ofte er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Store netbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig kantblokke online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bauhaus. Byggecentrene frembyder fx afhentning af kantblokke i disse områder:

Aarhus, Holstebro, Kolding, Vejle, Odder, Køge, Slagelse, Risskov, Jyllinge, Hobro, Virum, Nørresundby, Vordingborg, Lystrup, Svendborg, Greve, Nykøbing Falster, Lyngby, Horsens, Hillerød, Nyborg, Hvidovre, Gladsaxe, Allerød, Glostrup, Vallensbæk, Hjørring, Nærum, Odense, Næstved, Frederiksberg, Hedensted, Esbjerg, Brøndby, Tårnby, Hørsholm, Stenløse, Kokkedal, Randers, Varde, Nakskov, Frederikssund, Tilst, Brabrand, Gentofte, Roskilde, København, Ølstykke, Vanløse, Skive, Frederiksværk, Rønne, Værløse, Lillerød, Viborg, Ishøj, Kalundborg, Ballerup, Grenaa, Farum, Thisted, Helsingør, Herlev, Sønderborg, Dragør, Struer, Hedehusene, Aabenraa, Korsør, Højbjerg, Fredericia, Haderslev, Middelfart, Brønshøj, Ringsted, Valby, Skanderborg, Ikast, Taastrup, Åbyhøj, Aalborg, Haslev, Søborg, Holbæk, Brønderslev, Birkerød, Solrød Strand, Charlottenlund, Albertslund, Rødovre, Frederikshavn, Herning, Silkeborg, og Rudersdal, .

Click-and-collect af kantblokke er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Når vi ser på søgedata står det markant, at internet shoppere jævnligt leder efter for eksempel køb kantblokke og kantblokke online. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge efter fx billig kantblokke, kantblokke tilbud samt kantblokke priser, foruden de store byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Tilbud på kantblokke

Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for os alle at finde frem til tilbud på billige kantblokke online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og derved har masser af internet virksomheder været presset til at at trykke prisen på kantblokke drastisk, og ydermere love levering uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at se nærmere på enkelte e-forretninger efter udsalg og tilbud på kantblokke online forinden du shopper, således at man er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du må bare huske på, at ifald en internet webshop tilbyder billige kantblokke online for en tilbudspris som kan ses som usædvanlig fordelagtig, så bør det undertiden være et symbol på en uærlig online butik. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en lov, som værner os overfor uærlige online firmaer.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at dække pengene til kantblokke over et længere tidsrum. Det fås ofte i specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internetbrugere som regel kigger efter bl.a. kantblokke priser og kantblokke tilbud. Foruden dette ser vi mange gange mennesker søge for eksempel køb kantblokke, kantblokke online samt billig kantblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til støttemur til højbede til trappe

Varianter: granit sorte kok med slået kant gråmix beton rødmix

Størrelser: 14x14x21

Undersøg andre menneskers meninger

Trustpilot resulterer i relativt værdifulde muligheder for at besigtige en række eksisterende kunders reflektioner og af den grund rekommanderer vi, at du evaluerer online firmaets omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige kantblokke online.

Facebook indebærer desuden stort set gavnlige løsninger til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus. Tilmed ser vi endda internet virksomheder hvor det er muligt at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige kantblokke online hos en internet webshop bør man på en vis måde læse e-shoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke særlig spændende, specielt på de store byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne derfor være at efterse om e-shoppen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være et fingerpeg om at internet selskabet føjer gældende dansk lovgivning, samt at online shoppen løbende vurderes af sagkyndige der forstår de gældende love.

Det er en rigtig god mulighed for at få hjælp, hvis du forvoldes besvær i processen med dit indkøb af kantblokke. I øvrigt støtter vi at køberen er opmærksom på de fundamentale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af kantblokke online, som eksempelvis den bytteret e-forretningen lover.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man altid gemmer ens ordrekvittering, således man altid kan bevidne købet af kantblokke, uafhængig af om man shopper ved Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Stark.

Peter Jensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Birthe Rasmussen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Ole T gav 5 stjerner

Fremragende service

Else Larsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til din online shopping
1Den mest prisbevidste løsning til levering er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved e-handlens arbejdslager. Den leveringstype er naturligvis virkelig vital forudsat du mangler kantblokke med det samme. Alternativt så sikrer flere internet forhandlere levering uden gebyr, men tit kun hvis du bestiller for en fastsat sum.
2Trustpilot bringer dig de facto fremragende genveje til at se nøjere på en række aktuelle forbrugeres iagttagelser og derved er det at foretrække, at du betragter online webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige kantblokke online. Facebook bringer dig endvidere ret fornemme løsninger til at få kendskab til webshoppens kundefokus.
3Forud for at folk køber billige kantblokke hos en butik på nettet burde de faktisk skimme butikkens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig interessant. I øvrigt støtter vi at man er opmærksom på de mest basale regler gældende for shopping af billige kantblokke online, fx hvilken byttepolitik online shoppen benytter.
4Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, siden det bør være en indikator for at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, og at online butikken rutinemæssigt gennemses af eksperter som kender vilkårene på området. Forud for at folk shopper billige kantblokke i en e-butik kan de altid gennemse butikkens forretningsaftale.
5Det er efterhånden temmelig enkelt for enhver at sammenligne priser online på billige kantblokke hos flere webbutikker, og til tak yder adskillige internet foretagender levering uden omkostninger. Det kan immervæk være tiden værd at kigge forbi nogle enkelte netshops efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så du er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
6Enkelte internet forretninger tilbyder portofri fragt på kantblokke, men for det meste er det betinget af at der købes for en fastsat pris. Som alternativ skulle du udvælge den mest letkøbte fragtmetode, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Den bliver som oftest derudover særdeles bekvem. Den mest betalelige leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
7Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et regulativ, hvilket begunstiger dig overfor svindlende internet webshops. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at honorere regningen over et længere tidsrum.
8Fragttiden kan vise sig at være særligt afgørende når man har brug for din ordre fluks, så i det øjemed er det utvivlsomt væsentligt at vi tjekker leveringstidspunktet på kantblokke. Masser af internet handler frembyder billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, som alligevel er betinget af at transaktionen realiseres forinden et angivent klokkeslæt.
9En hel del internet varehuse giver nu en hel del forskellige billige fragtmetoder til kantblokke. En af de populære er efterhånden afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ultra bekvem, samt ofte endda den billigste løsning til levering.