Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til væg til sokkel til støttemur

Mængder: 15 kg 10 kg 500 kg 1 ton 500 liter 25 kg 1 m3 15 kg 800 kg 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg

Levering: vognlæs trailer hent selv løst leveret i løs vægt i poser i sække i bigbag afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare kampesten.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring kampesten.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige kampesten fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver lave priser, hvorimod nogle giver service. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler varer fra alverdens nicheshops, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af kampesten online.
De store byggekæder er tilgængelige i hele landet, og herigennem har folk adgang til at handle online og transportere produkterne personligt. Derfor er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig have varerne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere har en enorm viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du få ekstremt nyttig assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis kampesten.
Størstedelen af online nichebutikker står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
Flertallet af nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, som oftest er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber kampesten online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
kampesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag over 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske burde du overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du må have assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Hvis du anskaffer assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at lede efter en pris fra diverse leverandører.
2For udendørs opgaver kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum se vejrprognosen lige før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
3Ofte vil det være afgørende at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det kan blive behjælpeligt at gennemgå alle omkostninger, og bagefter søge sig frem til beløbet for dem én efter én.
4Måske det viser sig meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt før du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en hurtig oversigt som indeholder alt der skal bruges, og efterfølgende gennemgå punkterne, således at du sikrer dig at du har husket det hele.
5I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
6Der er en verden af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er anvendeligt med vældig meget almennyttig info, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
7Man vil aldrig nogensinde mangle udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har udstyret klar når du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at påregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
8Du bør nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der beskytter dig mod mulige ulykker. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
9Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
10Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst hvis det er krævende ombygninger. Store byggerier gør krav på flere mennesker. Ydermere vil det blive mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Der kommer næsten altid uventede problematikker når det handler om krævende projekter, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at der er afsat en god portion tid i agendaen, som bidrager til at man er sikker på at nå i mål til tiden.
12Forud for at du igangsætter byggeriet kan det blive ubeskriveligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til kampesten

 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  Adskillige butikker på nettet foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsformer til kampesten. Den mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har tid. Denne er nemlig ret så enkel, og desuden tillige den billigste leveringsløsning.

  Du kunne omvendt afveje for og imod at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Metoden viser sig somme tider lidt mere pebret, men også ret ligetil for kampesten online. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog nødvendiggør at du bor i kort afstand af online shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på kampesten er ualmindeligt relevant ifald du mangler din pakke om få sekunder, så med det formål er det relativt fornuftigt at vi tjekker den anslåede leveringsdato for kampesten. En stor portion online outlets – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men som ikke desto mindre kræver at ordren lægges inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klar inden personalet har fyraften.

  Nogle enkelte online selskaber lover fragt uden omkostninger på kampesten online, men for det meste kun ifald du shopper for et fastslået beløb. Desuden burde man foretrække den billigste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

  En del netbutikker foreslår click-and-collect hvor man køber billig kampesten derhjemme og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg. De udlover bl.a. klik-og-hent på kampesten i disse byer:

  Sønderborg, Nyborg, Frederikssund, Brønderslev, Allerød, Vordingborg, Højbjerg, Brabrand, Virum, Hvidovre, Jyllinge, Taastrup, Køge, Tilst, Næstved, Ballerup, Ishøj, Gladsaxe, Frederiksberg, Frederiksværk, Nakskov, Aabenraa, Farum, Charlottenlund, Helsingør, Lillerød, Herning, Albertslund, Frederikshavn, Haderslev, Odder, Rudersdal, Varde, Tårnby, Middelfart, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Hedensted, Glostrup, Holbæk, Svendborg, Ølstykke, Lystrup, Valby, Vanløse, Brøndby, Ringsted, Solrød Strand, Slagelse, Rødovre, Hobro, Værløse, Struer, Esbjerg, Gentofte, Roskilde, Risskov, Fredericia, Korsør, Kolding, Lyngby, Herlev, Åbyhøj, Hjørring, Brønshøj, Kokkedal, Birkerød, Thisted, Silkeborg, Horsens, Rønne, Odense, Søborg, Dragør, Holstebro, Nærum, Skive, Nørresundby, København, Haslev, Kalundborg, Viborg, Grenaa, Ikast, Randers, Hørsholm, Vejle, Skanderborg, Hillerød, Aalborg, Greve, Stenløse, Hedehusene, og Aarhus, .

  Click-and-collect for kampesten er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Ved kig i data er det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet kampesten tilbud og billig kampesten. Foruden dette oplever man som regel mennesker lede efter bl.a. kampesten online, kampesten priser samt køb kampesten, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Få den bedste pris på kampesten

  Det er jo temmelig smertefrit for os alle at finde frem til tilbud på billige kampesten online hos diverse forretninger på nettet, og altså har utallige online firmaer været nødt til at reducere prisniveauet på kampesten betragteligt, og ovenikøbet byde på fragt uden gebyr.

  Det kan dog imidlertid være nyttigt at kontrollere et par forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud på kampesten online inden du gennemfører din handel, således at man er sikret at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

  Man bør blot være så påpasselig, at hvis en e-butik sælger billige kampesten online til salg for en pris som virker helt fantastisk favorabel, burde det undertiden være et symbol på en uoprigtig netshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, som begunstiger dig som kunde overfor svindlende netshops.

  Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare beløbet til kampesten senere. Dette fås normalt i nicheforhandlere, men ikke de gængse byggecentre som fx 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter for eksempel kampesten online og kampesten priser. Man ser desuden typisk folk søge for eksempel kampesten tilbud, køb kampesten samt billig kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til haven til sokkel til væg

  Mængder: 25 kg 15 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg 1 m3 1 ton 10 kg 800 kg 1000 kg 20 kg 500 kg

  Levering: løst leveret i sække i bigbag hent selv afhentning i løs vægt trailer vognlæs i poser

  Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot yder absolut pæne chancer for at kontrollere ret mange nuværende køberes evalueringer og derfor tilråder vi, at du iagttager online virksomhedens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige kampesten online.

  Facebook indebærer derudover flere ønskværdige løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens popularitet. Her ser vi en række forretninger på nettet som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden kan tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk køber billige kampesten online på en internet forhandler behøver de sådan set have øje for e-butikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig interessant, specielt på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

  En nemmere løsning kunne være at kigge hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en indikator for at online firmaet understøtter den officielle danske lovgivning, foruden at internet webshoppen rutinemæssigt ses til af fagmænd som er meget fortrolige reglerne på området.

  Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, for så vidt du møder problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af kampesten. I øvrigt anbefaler vi at køber er på vagt for de grundlæggende retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af kampesten online, som fx hvilken returrettighed internet virksomheden tilbyder.

  I den relation er det samtidig relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, så man senere kan bevise købet af kampesten, ligegyldig om man handler ved Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

  Susanne K gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Lars Sørensen gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Hanne J gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Hanne Petersen gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  9 tips til online indkøb
  1En hel del webbutikker garanterer levering uden omkostninger på kampesten, men undertiden kræves det at man indkøber for et konkret beløb. Alternativt må man gribe den billigste leveringsløsning, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt ydermere ultra simpel. Den mest prisbevidste fragttype vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
  2Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du har bopæl lige ved internet forhandlerens adresse. Den metode til levering er meget betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge kampesten inden for få dage. Alternativt så lover nogle enkelte online webshops billig levering, men typisk kun hvis du shopper for en konkret pris.
  3Leveringsdygtigheden er temmelig vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det selvsagt på sin plads at du finder leveringstidspunktet ved kampesten. En lang række outlets på nettet stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en række varer, men som ikke desto mindre afhænger af at bestillingen laves inden et angivent tidspunkt.
  4Trustpilot forærer dig aldeles fordelagtige muligheder for at bese en hel del eksisterende køberes ratings og på grund af dette anbefales det, at du tager et kig på internet forretningens kritik forinden du bestiller billige kampesten online. Facebook bringer dig ydermere evigt pålidelige genveje til at få kendskab til e-butikkens popularitet.
  5En masse online varehuse yder nu en hel del forskellige billige muligheder for fragt til kampesten. En af dem der er mest populær er p.t. afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ret så gnidningsløs, og oftest tillige den billigste leveringsmulighed.
  6Forinden folk bestiller billige kampesten på en e-forretning burde de altid kigge på webshoppens regler, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt. Foruden dette er det fornuftigt at du er på vagt for de mest vitale reglementer der gælder for shopping af billige kampesten online, fx hvilken returrettighed online virksomheden benytter.
  7Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en lovbestemmelse, hvilket hjælper køberen imod svindlende e-firmaer. Som et alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afdrage pengene over tid.
  8Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en sikkerhed for at online webshoppen føjer de opstillede regler, samt at internet forretningen tit kontrolleres af sagkyndige der forstår reglementet på området. Forinden nogen shopper billige kampesten på en online forretning behøver de uden tvivl kigge på butikkens vilkår.
  9Det er efterhånden vældig let for internetbrugere at analysere priser online på billige kampesten på tværs af e-shops, og herved lover utallige e-forretninger levering uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at efterprøve nogle forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris.