Indret stuen med ægte lammeskind

Elsker du bløde materialer og følelsen af at være i naturen? Det giver en frihed, som ikke er til at sammenligne med noget andet. Luften er lettere og humøret helt i top. Tænk at kunne opleve det hjemme fra sin egen stue af. Det kan du opnå på flere måder. Mange vælger at indrette med grønne planter og farverige blomster, men har du overvejet at tage skridtet videre og tilføje et ægte lammeskind til stuen? Hos NATURES Collection kan du gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af ægte lammeskind, som kan fortrylle din stue med rå natur og en blødhed udover det sædvanlige. Det kan gøre underværker at indrette stuen med ægte lammeskind, og i denne artikel kan du læse mere om hvordan.

Ægte lammeskind af forskellig slags

NATURES Collection har et af de største udvalg af ægte højkvalitetslammeskind, som du kan indrette din stue med. De mest populære lammeskind er fra New Zealand, fordi de kommer i så mange forskellige variationer, farver og med forskellige hårtyper. Fælles for alle newzealandske lammeskind er, at de har en tæt pels med fine hår, der giver en fantastisk blødhed og en smuk overflade.

Blandt udvalget er også de islandske lammeskind, der giver et råt, vildt og naturligt look til stuen, og de tibetanske lammeskind, som fanger øjet med smukke proptrækkerkrøller. Det er heldigvis ikke alt, fordi hos NATURES Collection tilbyder de også alverdens andre lammeskind, eksempelvis fra Gotland, USA, Australien og England.

Brug et ægte lammeskind i stuen

Det helt store spørgsmål er, hvad et ægte lammeskind kan bruges til i din stue? Det er nemt. Et ægte lammeskind kan nemlig have mange funktioner – både dekorativt og praktisk. Det kommer helt an på dit og din families behov. Et ægte lammeskind kan placeres på gulvet som et varmt, stilet og naturligt gulvtæppe. Det kan også være et ekstra blødt underlag, der giver et naturligt og nordisk look til sofaen på samme tid. Læn dig tilbage og lad dig omslutte af blød pels. Det samme trick kan du gøre ved at placere et ægte lammeskind hen over en stol. Det giver fornyet liv til enhver indretning!

Har du en pelset ven i familien? Så kan et ægte lammeskind virkelig forkæle, da hunde også elsker ægte pels. Lammeskindet kan bruges i hundekurven, eller som et blødt spot til et hvil. Ved at lære din hund at ligge på lammeskindet kan du også tage det med op i sofaen uden at møblet tager skade. Det er da smart!

Indret bæredygtigt

Vidste du, at lammeskindene fra NATURES Collection er udvalgt med tårnhøj kvalitet og miljøet for øje? Lammeskindet kommer fra kødindustrien, hvor skindene er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Så bliver alle materialer brugt, og intet går til spilde. 

Slå benene op og nyd din stue fyldt op med ægte lammeskindspels, som spreder både varme og nordisk charme i alle hjørner. Der er kun gode grunde til at indrette med ægte lammeskind, så hop ind på NATURES Collection og find alle dine favoritter her og nu.