Er du på udkig efter holmegårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 holmegårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trappe til højbed til støttemur

Varianter: cirkel rødmix sorte slået røde kant grå gyldenmix gråmix

Størrelser: 21x14x5 14x21x7 14x14x14 28×28 14x14x21 30×30

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Dette er særligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens regler.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige holmegårdssten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens øvrige har service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring holmegårdssten.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt varesortiment, og andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot holmegårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggekæder har butikker i de større byer, og pga. det har mange adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Takket være dette har man chancen for at undgå leveringsgebyret, og endda hente varerne lige nu.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af holmegårdssten online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online får du en billigere pris.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, der tit er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber holmegårdssten online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres varer, da de ikke sælger andet. Følgelig bør du modtage en høj grad af kyndig rådgivning fra folk der er eksperter i lige præcis holmegårdssten.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

holmegårdssten silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

holmegårdssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

holmegårdssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

holmegårdssten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er godt for miljøet. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
2Man må ikke undvære grej. Typisk kan det vise sig smart at du har det klar til brug inden du indleder byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tillægge de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
3Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en effektiv agenda, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
4Du skal ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod mulige risici. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke har assistance fra en fagmand.
5Der er vældig mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube bringer dig enorme mængder brugbar viden, specielt ifald du kigger i hele verden.
6Det er aktuelt at du har de fornødne byggematerialer parat i god tid før du går i krig med håndværket. Du kunne udfærdige en punktforms note hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og bagefter granske hver enkelt ting, så du sikrer dig at alt er som det skal være.
7I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende finde frem til mulige tilbud på dem hver især.
8For udendørs opgaver kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette skal du tit tjekke vejrforudsigelserne i perioden for byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag begynder at regne bedst som du står midt i dit krævende projekt.
9Der viser sig ofte uforudsigelige problemer i forbindelse med avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
10Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det blive ganske fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør have hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Hvis du indhenter eksperthjælp kunne det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt hvis det er omfangsrige byggerier. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

De fleste online forhandlere udlover i dag et stort udvalg af billige fragtmetoder til holmegårdssten. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig ret så let gængelig, samt mange gange ligeledes den mest billige leveringsform.

Du kan omvendt afveje for og imod at få pakken bragt til dit hus eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig som oftest en anelse mere omkostningsfuld, men ydermere meget problemfri for holmegårdssten online. Den mest billige leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du er nær e-shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på holmegårdssten er yderst relevant forudsat man har behov for produkterne om kort tid, og i det øjemed er det aldeles afgørende at man dobbelttjekker leveringstidspunktet på holmegårdssten. En hel del butikker på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 dags fragt på flere varer online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne pakket inden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få internet shops frembyder gebyrfri levering på holmegårdssten online, men for det meste kun såfremt man indkøber for en bestemt pris. Ellers bør man udvælge den mest prisbevidste løsning til levering, som typisk vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

En del byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig holmegårdssten hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på holmegårdssten i disse områder:

Odder, Rønne, Skanderborg, Struer, Dragør, Gladsaxe, Frederiksværk, Vordingborg, Kokkedal, Hedehusene, Kolding, Åbyhøj, Vejle, Frederikshavn, Sønderborg, Ikast, Ringsted, Holstebro, Frederikssund, Køge, Nakskov, Risskov, Højbjerg, Herlev, Horsens, Jyllinge, Taastrup, Hillerød, Hjørring, Hvidovre, Valby, Næstved, Viborg, Birkerød, Nyborg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Svendborg, Aalborg, Nørresundby, Rudersdal, Hørsholm, Roskilde, Brøndby, Aabenraa, Silkeborg, Ballerup, Thisted, Lystrup, Vallensbæk, Frederiksberg, Allerød, Haslev, København, Fredericia, Slagelse, Herning, Varde, Holbæk, Søborg, Værløse, Solrød Strand, Rødovre, Farum, Helsingør, Haderslev, Greve, Skive, Ishøj, Hedensted, Stenløse, Hobro, Glostrup, Vanløse, Korsør, Albertslund, Aarhus, Lyngby, Middelfart, Brønderslev, Ølstykke, Brabrand, Charlottenlund, Kalundborg, Esbjerg, Grenaa, Nærum, Gentofte, Tårnby, Odense, Randers, Lillerød, Virum, og Tilst, .

Klik-og-hent for holmegårdssten er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at online shoppere som regel leder efter for eksempel holmegårdssten priser og køb holmegårdssten. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge blandt andet billig holmegårdssten, holmegårdssten online samt holmegårdssten tilbud, foruden de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Den bedste pris på holmegårdssten

Det er efterhånden særdeles fremkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige holmegårdssten online i blandt flere e-shops, og med det motiv har massevis af e-shops fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på holmegårdssten eftertrykkeligt, og endda byde på fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lønsomt at efterse forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på holmegårdssten online forinden du handler, således at man er garanteret at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Du skal lige meget hvad huske på, at såfremt en butik på nettet reklamerer billige holmegårdssten online til en pris der anses for usædvanlig beskeden, burde det for det meste være et symbol på en svindel online shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en regel, hvilket assisterer dig imod bedrageriske e-butikker.

Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at afbetale beløbet til holmegårdssten senere. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Når vi ser på data er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis holmegårdssten online og holmegårdssten priser. Derudover oplever man som regel netshoppere lede efter blandt andet billig holmegårdssten, køb holmegårdssten og holmegårdssten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg holmegårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til trappe til støttemur til højbed

Varianter: grå gyldenmix rødmix cirkel slået røde sorte gråmix kant

Størrelser: 28×28 21x14x5 30×30 14x14x14 14x21x7 14x14x21

Se nærmere på folks evalueringer

Trustpilot byder på fuldstændig anstændige muligheder for at betragte ganske mange eksisterende brugeres omtaler og på grund af dette er det smart, at du kigger på netbutikkens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige holmegårdssten online.

Facebook indebærer ydermere rigtig tiltalende genveje til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Her er der nogle internet handler som giver kunderne mulighed for at udfærdige en omtale af ordreforløbet, som ydermere kan anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige holmegårdssten online på en internet forhandler kunne man sådan set gennemløbe deres handelsvilkår, men det er mange gange ikke specielt ophidsende, særligt ved de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark og Davidsen.

En anden løsning kunne være at undersøge hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, da det almindeligvis er en sikkerhed for at e-shoppen respekterer de danske retningslinjer, og at butikken lejlighedsvis føres tilsyn med af specialister som er meget bekendte med reglerne på området.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du oplever problemer som følge af din bestilling af holmegårdssten. Tilmed anbefaler vi at køberen er vaks omkring de elementære betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af holmegårdssten online, f.eks. den ombytningsret internet webshoppen bruger.

På grund af dette er det også vigtigt, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, således man når som helst kan eftervise sin bestilling af holmegårdssten, hvad end man shopper ved Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus eller Bygma.

Helle gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lene K gav 4 stjerner

Intet at klage over

Christian gav 5 stjerner

Hurtig levering

Erik gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til køb på nettet
1Før nogen køber billige holmegårdssten på en internet shop kan man de facto granske forhandlerens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis et omfattende projekt. Tillige er det godt at køber er vaks omkring de elementære regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige holmegårdssten online, f.eks. hvilken returneringsret e-butikken kører med.
2Trustpilot tilbyder dig adskillige gode genveje til at gennemsøge en hel del eksisterende kunders betragtninger og herved foreslår vi, at du undersøger internet virksomhedens ratings forinden du køber billige holmegårdssten online. Facebook leverer lignende immervæk anstændige metoder til at få kendskab til webbutikkens troværdighed.
3Generelt foreslår vi at se om netbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det burde være et bevis på at e-firmaet føjer de danske retningslinjer, udover at shoppen af og til tilses af fagfolk som forstår retningslinjerne. Forinden nogen handler billige holmegårdssten på en internet virksomhed behøver de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår.
4Indtil flere internet firmaer byder på fragt uden omkostninger på holmegårdssten, men tit kun såfremt der shoppes for en konkret pris. I øvrigt må man gribe den mest betalelige leveringsudgave, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen er tit til gengæld super hensigtsmæssig. Den mest billige form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Det er jo efterhånden ekstremt bekvemt for alle at finde tilbud online på billige holmegårdssten fra forskellige online varehuse, og til tak tilbyder mange shops på nettet fragt uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk blive fordelagtigt at checke nogle online butikker efter tilbud og rabat forud for at du handler, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris.
6Den mest letkøbte form for levering er dog at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du bor nær internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig temmelig betydningsfuld ifald vi mangler holmegårdssten om kort tid. Alternativt så frembyder nogle online forretninger levering uden betaling, men tit er det under forudsætning af at der handles for en fastsat pris.
7Leveringshastigheden kan være ualmindeligt essentiel når vi mangler produkterne om et øjeblik, så i det øjemed er det fuldkommen afgørende at du gransker det anslåede leveringstidspunkt ved holmegårdssten. En stor portion online varehuse stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, som alligevel regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt.
8Masser af shops på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige muligheder for levering til holmegårdssten. En favorit iblandt mange er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ret så fremkommelig, og tit endda den mest betalelige fragtform.
9Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en foranstaltning, hvilket beskytter en overfor fup online outlets. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale betalingen i flere bidder.