Er du på udkig efter herregårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til terrasse til cirkel til buer til bålsted til mur til bede til trappe til støttemur

Varianter: rødmix slået halve gyldenmix rød halve med skarp kant gule med slået kant grå gråmix gulmix med lys sorte koks

Størrelser: 14x21x7 14x14x21 21x14x5 14x14x14 30×30 28×28

Brands: FC Beton RC Beton IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot herregårdssten.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er specielt muligt i de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af herregårdssten.
Der er forskel på prisniveauet på billige herregårdssten fra byggecenter til byggecenter. En del vil have gode priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af herregårdssten online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derved har mange mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne selv. Derfor har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og tilmed hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få en lavere pris.
Hovedparten af små butikker er specialister i deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette bør du få ekstra konstruktiv rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis herregårdssten.
Forskellige niche webshops er små firmaer, der oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille herregårdssten online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

herregårdssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

herregårdssten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

herregårdssten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig meningsfuldt at du har de presserende byggematerialer handlet ind inden du igangsætter byggeriet. Du kan sammensætte en simpel indkøbsseddel som samler alt det du får brug for, og efterfølgende gennemgå oversigten, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
2Der er ekstremt mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget brugbar information, især såfremt du kigger i hele verden.
3I god tid inden at du indleder arbejdet kan det vise sig aldeles fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige byggerier. Enkelte byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
5Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som sikkerhedshjelm som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
6For opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
7Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig en fordel at du har det tilgængeligt inden du indleder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
8Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være sundt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man kan dokumentere beløbet for dem én og én.
9Der kommer typisk utidige udfordringer når det handler om avancerede opgaver, og ergo vurderes det af stor betydning at der er afsat en del plads i kalenderen, så man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
10Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør hente professionel assistance til noget af byggeriet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at lede efter prisoverslag fra flere selskaber.
11Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med projektet. Du bør udarbejde en effektiv agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder oversigten.
12Du kan forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål med hensyn til herregårdssten

 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvilken leveringsmetode er bedst?

  De fleste online forretninger tilbyder i dag alverdens billige leveringsmetoder til herregårdssten. Et hit er lige nu udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når du har lyst. Leveringsmetoden er jo vældig let, samt endda tillige den mest prisbevidste fragtløsning.

  Du bør endvidere påtænke at få produkterne sendt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Den viser sig som regel en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld yderst let ift. herregårdssten online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det står og falder med at du lever i kort afstand af webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på herregårdssten er selvfølgelig ultra afgørende såfremt du skal bruge dine nye produkter om kort tid, så derfor er det naturligvis klogt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for herregårdssten. Mange forhandlere på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, hvilket dog afhænger af at orden realiseres forinden et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få produktet på posthuset før de pakkeansatte tager hjem.

  Enkelte netshops garanterer levering uden gebyr på herregårdssten online, men oftest er det så nødvendigt at du shopper for en præcis sum. I øvrigt bør du tage den mest prisbevidste form for levering, som gerne er at få bragt din pakke til en pakkeshop.

  De fleste webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig herregårdssten online men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma og Silvan. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på herregårdssten i følgende områder:

  Lyngby, Risskov, Horsens, Svendborg, Ballerup, Haslev, Rødovre, Roskilde, Korsør, Ikast, Aarhus, Nærum, Køge, Værløse, Brønderslev, Nyborg, Helsingør, Vejle, Birkerød, Aabenraa, Gentofte, Dragør, Middelfart, Taastrup, Hedensted, Charlottenlund, Holstebro, Lystrup, Kalundborg, Skive, Ringsted, Nykøbing Falster, København, Greve, Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk, Varde, Vordingborg, Glostrup, Nakskov, Thisted, Sønderborg, Herlev, Tårnby, Albertslund, Silkeborg, Vanløse, Odder, Lillerød, Stenløse, Brabrand, Rudersdal, Jyllinge, Gladsaxe, Skanderborg, Hobro, Struer, Hørsholm, Åbyhøj, Slagelse, Frederiksberg, Hvidovre, Ølstykke, Næstved, Esbjerg, Valby, Nørresundby, Brøndby, Grenaa, Fredericia, Solrød Strand, Frederikshavn, Kokkedal, Haderslev, Søborg, Aalborg, Herning, Farum, Hedehusene, Odense, Tilst, Kolding, Vallensbæk, Hjørring, Brønshøj, Ishøj, Allerød, Holbæk, Rønne, Højbjerg, Randers, Viborg, og Virum, .

  Klik-og-hent for herregårdssten er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når man ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker ofte søger efter bl.a. herregårdssten priser og herregårdssten online. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. billig herregårdssten, køb herregårdssten og herregårdssten tilbud, plus de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og 10-4.

  Spar penge på herregårdssten

  Det er efterhånden ekstremt ukompliceret for almindelige mennesker at finde tilbud på billige herregårdssten online hos forskellige online outlets, og til tak har flere online selskaber set sig nødsaget til at tvinge priserne på herregårdssten enormt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

  Det kan stadigvæk vise sig smart at besigtige nogle få forretninger på nettet efter tilbud på herregårdssten online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

  Man må imidlertid være så påpasselig, at såfremt en netbutik tilbyder billige herregårdssten online for en pris som kan virke uendeligt billig, er det i nogle tilfælde være et bevis på en bedragerisk e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en lovbestemmelse, som redder dig som køber overfor uægte online varehuse.

  Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at klare omkostningerne til herregårdssten ude i fremtiden. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Ved kig i data fremstår det klart, at netshoppere ofte søger efter fx køb herregårdssten og herregårdssten priser. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge for eksempel herregårdssten online, herregårdssten tilbud og billig herregårdssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til bålsted til mur til cirkel til buer til støttemur til bede til trappe til indkørsel

  Varianter: gråmix med lys med skarp kant koks rødmix med slået kant halve gule sorte grå halve slået gyldenmix rød gulmix

  Størrelser: 14x21x7 21x14x5 14x14x14 28×28 30×30 14x14x21

  Brands: RBR RC Beton FC Beton IBF

  Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot fører til relativt værdifulde genveje til at undersøge flere forhenværende køberes ratings og derfor stiller vi forslag om, at du besigtiger e-shoppens omtaler inden du køber billige herregårdssten online.

  Facebook bringer dig desuden fuldkommen relevante chancer for at få en idé om internet webshoppens kundefokus. Foruden det er der faktisk online virksomheder hvor det er muligt at sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, som tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk bestiller billige herregårdssten online på en internet shop kunne man i virkeligheden sætte sig ind i forhandlerens handelsaftale, men det er almindeligvis et omfattende projekt, specielt med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Et nemt alternativ kan være at kigge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en sikkerhed for at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, udover at shoppen jævnligt ses til af eksperter som kender til de gældende regler.

  Det giver dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du oplever udfordringer ved din handel med herregårdssten. Derudover tilråder vi at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der har betydning for købet af herregårdssten online, fx den byttepolitik internet forretningen bruger.

  I den forbindelse er det også vigtigt, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man altid kan bevise sin bestilling af herregårdssten, hvad end man shopper fra XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

  Louise L gav 5 stjerner

  Som altid

  Anders gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Morten E gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Ole gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  9 gode råd til online shopping
  1Visse online selskaber præsterer fragt uden beregning på herregårdssten, men undertiden kræves det at du handler for en bestemt pris. Som alternativ må man overveje den billigste fragtform, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragttypen bliver godt nok samtidig super let. Den mest betalelige form for levering vil dog altid være selv at hente pakken.
  2Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en sikring om at internet forretningen anerkender de danske love, foruden at online forretningen løbende revideres af specialister som er meget fortrolige de gældende vilkår. Forinden folk køber billige herregårdssten hos en internet butik kan man altid læse netbutikkens vilkår.
  3Den mest letkøbte leveringsudgave er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens adresse. Den løsning er jo ekstremt væsentlig forudsat du mangler herregårdssten lige om lidt. Alternativt så garanterer en række internet virksomheder portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du shopper for en fastsat sum.
  4Inden folk bestiller billige herregårdssten på en forretning på nettet kunne man utvivlsomt betragte netbutikkens forretningsvilkår, det er dog oftest et tidskrævende arbejde. Endvidere tilråder vi at man er påpasselig med de væsentligste bestemmelser der kan have indflydelse på shopping af billige herregårdssten online, som fx den byttepolitik online butikken benytter.
  5Det er i dag i høj grad fremkommeligt for forbrugerne at analysere priser online på billige herregårdssten hos forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld garanterer flere webshops levering uden omkostninger. Det kan dog trods alt vise sig fordelagtigt at sammenholde visse internet handler efter tilbud og rabat før du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
  6Trustpilot indebærer evigt tiltalende chancer for at kigge nærmere på en hel del aktuelle kunders observationer og på grund af dette er det smart, at du eftersøger internet virksomhedens bedømmelser inden du køber billige herregårdssten online. Facebook indebærer lignende rigtig ønskværdige genveje til at få indsigt i e-handlens troværdighed.
  7Fragttiden kan i nogle tilfælde være særdeles essentiel om man skal bruge produktet inden for få dage, så i det øjemed er det ganske fornuftigt at man studerer den anslåede leveringstid ved herregårdssten. Mange netshops i Danmark giver løfte om billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, men husk at det påkræver at der bestilles tidligere end et bestemt klokkeslæt.
  8Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som skærmer dig som kunde overfor uægte internet shops. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du vil finansiere prisen ude i fremtiden.
  9En masse webshops i Danmark foreslår i øjeblikket flere billige leveringsmuligheder til herregårdssten. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente varerne når du har mulighed for det. Denne er nemlig temmelig enkel, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsversion.