Er du på udkig efter havefliser? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 39 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk havefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
7.764 kr.Køb
8.156 kr.Køb
8.164 kr.Køb
8.269 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.542 kr.Køb
9.900 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til cirkel til indkørsel til trappe til haven til terrasse

Størrelser: 20×40 60×60 30×60 30×30 50×50 40×40 25×50 20×20

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Det er især muligt hos de kendte byggekæder.
Flere byggecentre udbyder et stort produktsortiment, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare havefliser.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man læse forretningens handelsbetingelser.
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af havefliser.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige havefliser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har gode priser, imens nogle tilbyder service. Du skal vide hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har de fleste adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at undvære fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne straks.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra flere nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af havefliser online.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du bestiller havefliser online hos dem.
Alverdens specialiserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det bør du få super indsigtsfuld service fra personale der er specialister i netop havefliser.
Danmarks største byggemarkeder
havefliser silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

havefliser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

havefliser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

havefliser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det anbefales at få assistance til arbejdet, navnlig såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Flere byggerier behøver flere end en enkelt person. Derudover bliver det mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
2Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes når projektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinger at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
3Måske det viser sig meningsgivende at have de fornødne materialer parat forinden du igangsætter projektet. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og derefter eftergå listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
4Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende hovedpiner ved svære byggeprojekter, og altså kan det være meningsfuldt at der er afsat god nok tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
5Du skal ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
6For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned nøjagtig som du er startet på det omfattende byggeprojekt.
7Man bør aldrig mangle værktøj. Ofte vil det være klogt at have udstyret klar til brug idet du iværksætter byggeprojektet. Glem ikke at påregne udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
8Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube yder assistance med enorme mængder udbytterig oplysning, især forudsat at du bruger den engelske version.
9Forberedelse bliver kilden til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af handlingsplanen.
10Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det være ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Du burde måske tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Såfremt du benytter professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
12Typisk vil det være af stor betydning at have et budget for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive en fordel at kortlægge alle poster, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved dem enkeltvis.
Danskernes favorit byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ultra betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til havefliser

 • Hvordan knækker man havefliser?
 • Hvem lægger havefliser?
 • Hvad vejer havefliser?
 • Hvad koster havefliser?
 • Hvordan skærer man havefliser?
 • Hvordan lægger jeg havefliser?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En række e-shops udlover til alt held et stort udvalg af billige leveringsmetoder til havefliser. Den mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo ret så uproblematisk, samt endda endvidere den billigste fragtform.

  Du kunne alternativt overveje at bestille ordren til levering til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver oftest en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere meget overkommelig med havefliser online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du er tæt på webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på havefliser kan være ualmindeligt aktuel ifald man har brug for produkterne straks, og med det formål er det ret centralt at man efterser leveringstidspunktet ved havefliser. En del internet shops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, men husk at det antager at du bestiller forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ud af døren forud for at de lageransatte tager hjem.

  Nogle enkelte e-forretninger i Danmark yder portofri fragt på havefliser online, men tit kun når der bestilles for en præcis sum. Alternativt skal du udvælge den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggecentre frembyder click-and-collect hvor man handler billig havefliser derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder bl.a. afhentning af havefliser i disse byer:

  Sønderborg, Køge, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus, Odense, Hjørring, Søborg, Birkerød, Charlottenlund, Middelfart, Aabenraa, Ballerup, Vordingborg, Albertslund, Glostrup, Næstved, Ishøj, Fredericia, Herlev, Herning, Kolding, Hobro, Vejle, Frederiksværk, København, Hørsholm, Holstebro, Lystrup, Nakskov, Hillerød, Nykøbing Falster, Stenløse, Esbjerg, Kokkedal, Helsingør, Tilst, Farum, Taastrup, Brøndby, Ringsted, Dragør, Thisted, Tårnby, Ølstykke, Frederikssund, Nyborg, Jyllinge, Værløse, Horsens, Struer, Randers, Skanderborg, Lyngby, Silkeborg, Allerød, Greve, Skive, Svendborg, Varde, Brønshøj, Brønderslev, Rønne, Risskov, Gentofte, Nørresundby, Aalborg, Hedehusene, Hvidovre, Korsør, Gladsaxe, Ikast, Lillerød, Rudersdal, Odder, Vallensbæk, Grenaa, Kalundborg, Holbæk, Hedensted, Højbjerg, Virum, Rødovre, Roskilde, Slagelse, Frederiksberg, Viborg, Valby, Vanløse, Solrød Strand, Haslev, Frederikshavn, Haderslev, og Nærum, .

  Afhentning for havefliser er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at folk mange gange søger efter fx havefliser tilbud og køb havefliser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge efter eksempelvis havefliser priser, havefliser online samt billig havefliser, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Stark.

  Få rabat på havefliser

  Det er efterhånden ualmindeligt smertefrit for folk at finde de bedste priser på billige havefliser online i blandt forskellige internet forretninger, og herved har flertallet af internet forhandlere fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på havefliser eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

  Det kan dog alligevel vise sig udbytterigt at udforske et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på havefliser online forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

  Man skal imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en netbutik afhænder billige havefliser online til en pris som kan virke helt ekstremt billig, kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uærlig butik. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af en anordning, hvilket bistår køber imod uærlige online butikker.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale prisen på havefliser ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Når vi ser på tallene bliver det klart, at folk mange gange søger efter blandt andet havefliser online og billig havefliser. Foruden dette ser man typisk online shoppere kigge efter fx køb havefliser, havefliser tilbud samt havefliser priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg havefliser er 6395 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  SUPER” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til cirkel til trappe til haven til terrasse til indkørsel

  Størrelser: 20×20 30×60 30×30 20×40 50×50 60×60 25×50 40×40

  Læs tidligere køberes ratings

  Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning gavnlige løsninger til at udforske en hel del eksisterende køberes vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer e-forhandlerens ratings forinden du lægger din bestilling på billige havefliser online.

  Facebook indebærer lige så vel absolut troværdige chancer for at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed. Derudover møder vi mange outlets på nettet hvor kunder kan ytre en kritik af virksomhedens service, som også må anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige havefliser online hos en webshop bør man i virkeligheden kigge på webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen en tidskrævende opgave, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke om netbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en sikring om at internet virksomheden efterkommer de danske regler, samt at online butikken en gang i mellem tilses af jurister der er inde i vilkårene.

  Dette er desuden en god anledning til assistance, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af havefliser. Ligeledes foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler der gælder for købet af havefliser online, f.eks. hvilken returneringsret online shoppen garanterer.

  I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, således man altid kan eftervise sit køb af havefliser, uagtet om man har bestilt ved Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

  Maria L gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Jørgen Christiansen gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Kirsten Olsen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Henrik Mortensen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 tips til online indkøb
  1Generelt slår vi et slag for at efterse om internet shoppen er e-mærke godkendt, siden det kan være en tilkendegivelse af at online webshoppen imødekommer de danske love, udover at e-forretningen regelmæssigt ses til af jurister der er inde i reglerne. Forinden nogen handler billige havefliser i en forretning på nettet burde de faktisk overveje webbutikkens handelsvilkår.
  2Den billigste fragttype vil altid være selv at hente ordren, men det afhænger af at du opholder dig tæt på netshoppens bopæl. Den fragtmulighed er jo særdeles relevant ifald vi har brug for havefliser straks. Alternativt så præsterer nogle internet varehuse portofri fragt, men oftest stiller det krav om at der handles for en bestemt pris.
  3Trustpilot præsterer en lang række ærlige genveje til at eftersøge en stor portion aktuelle forbrugeres oplevelser og derfor er det klogt, at du besigtiger online forhandlerens bedømmelser inden du handler billige havefliser online. Facebook leverer endvidere stort set solide muligheder for at få indsigt i internet shoppens troværdighed.
  4Enkelte webshops tilbyder levering uden omkostninger på havefliser, men tit under forudsætning af at man indkøber for et konkret beløb. Derudover må man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmetode, der typisk vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden er typisk ligeledes i høj grad fremkommelig. Den mest betalelige fragtmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv.
  5Det er efterhånden ultra overkommeligt for forbrugerne at sammenholde priser online på billige havefliser på diverse online firmaer, og for det præsterer langt de fleste online outlets portofri fragt. Derfor kan det ikke desto mindre blive profitabelt at checke diverse internet foretagender efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, så man er sikret at få den bedste pris.
  6Temmelig mange internet firmaer udlover nu om dage alverdens billige leveringsmodeller til havefliser. En yndling er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo usædvanlig smertefri, samt desuden tilmed den mest letkøbte fragtløsning.
  7Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en regel, der forsvarer dig imod uærlige e-butikker. Som et alternativ bør du vælge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere betalingen i flere bidder.
  8Forinden folk shopper billige havefliser på en internet virksomhed burde man for at være på den sikre side tage stilling til e-butikkens vilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde. Derudover kan det være til hjælp at køber er obs på de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige havefliser online, fx hvilken byttepolitik netbutikken tilbyder.
  9Antal dages levering kan vise sig at være rigtig vital forudsat du har brug for din pakke lige om lidt, så herved er det ganske fornuftigt at vi besigtiger leveringstiden ved havefliser. Størstedelen af online forhandlere giver billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt tidspunkt.