Er du på udkig efter hardieplank? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 100 m2 for kun 10.010 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.010 kr.Køb
12.100 kr.Køb
13.349 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til rækværk til sideinddækning til underbeklædning til carport til hegn til inddækning til garage til terrasse til plankeværk til vægge til facade til gavl

Varianter: grå lysegrå grøn sort hvid rødbrun hvid rød antracitgrå koksgrå fibercement cedertræ

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragten, så kan du tænke over at køre varerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de store byggecentre.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Man bør derfor kende firmaets regler.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige hardieplank hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder billige priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot hardieplank.
For en del er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af hardieplank.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af hardieplank online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og dermed har kunderne adgang til at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo er det forventeligt at du får ekstra gavnlig service fra mennesker som er eksperter i netop hardieplank.
Flertallet af nichebutikker er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller hardieplank online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder
hardieplank jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

hardieplank silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved dem én efter én.
2Det er oplagt at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst ved større byggerier. Enkelte ombygninger bør udføres af flere folk. Derudover vil det vise sig bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
3Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at have en struktureret plan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder agendaen.
4Du skal aldrig nogensinde fattes grej. Ofte vil det være erstatteligt at have det tilgængeligt før du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indregne de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
5Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig rimeligt vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du kan finde alverdens artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget gavnlig oplysning, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
7For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor bør du tit se vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
8I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte beroer altså på at projektet har positiv betydning for miljøet.
9Du må nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beklædning herunder hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
10Det vil vise sig meningsgivende at du har samtlige byggematerialer indkøbt forud for at du begynder dit arbejde. Du bør udarbejde en enkel indkøbsseddel med alt der er nødvendige, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
11Måske burde du overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal have assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at indhente tilbud fra flere firmaer.
12Der viser sig jævnligt uventede problemstillinger når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at man har afsat en god portion tid i handlingsplanen, så man er sikker på at komme i mål.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til hardieplank

 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  Mange online firmaer yder til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til hardieplank. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshops, så du nemt selv kan hente de købte produkter når du har tid. Fragtformen er nemlig i høj grad smart, samt oftest tillige den mindst kostelige leveringsform.

  Du kunne ydermere tænke over at få pakken leveret til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem en lille smule mere pebret, men derudover ret ukompliceret med hardieplank online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som dog betinges af at du har bopæl nærved online shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på hardieplank kan være rigtig essentiel i tilfælde af at man har brug for produkterne om et øjeblik, og herved er det temmelig vigtigt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for hardieplank. En masse online shops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt, så de kan nå at få produktet ordnet inden personalet får fri.

  Nogle e-forretninger i Danmark garanterer gebyrfri levering på hardieplank online, men oftest forudsætter det at man handler for en konkret pris. Derudover bør du gribe den mindst kostelige fragtmulighed, der ofte er at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  Mange webbutikker giver klik-og-hent hvor du bestiller billig hardieplank online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og 10-4. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på hardieplank i følgende byer:

  Hørsholm, Roskilde, Vanløse, Jyllinge, Rudersdal, Haslev, Hedehusene, Aabenraa, Birkerød, Vejle, Haderslev, Køge, Herning, Hjørring, Hillerød, Allerød, Lyngby, Solrød Strand, Nyborg, Viborg, Vallensbæk, Tilst, Struer, Esbjerg, Stenløse, Kolding, Ikast, Gentofte, Frederiksberg, Brønshøj, Nørresundby, Farum, Ringsted, Taastrup, Hobro, Slagelse, Herlev, Virum, Brøndby, Glostrup, Frederikssund, Aalborg, Ishøj, Nærum, Brønderslev, Næstved, København, Charlottenlund, Kalundborg, Tårnby, Aarhus, Svendborg, Greve, Varde, Silkeborg, Værløse, Åbyhøj, Frederikshavn, Vordingborg, Brabrand, Lillerød, Nakskov, Skanderborg, Horsens, Sønderborg, Valby, Randers, Søborg, Middelfart, Ballerup, Nykøbing Falster, Holstebro, Hedensted, Korsør, Grenaa, Odder, Fredericia, Helsingør, Frederiksværk, Gladsaxe, Ølstykke, Lystrup, Odense, Rødovre, Albertslund, Risskov, Thisted, Højbjerg, Rønne, Hvidovre, Dragør, Kokkedal, Holbæk, og Skive, .

  Afhentning ift. hardieplank er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland).

  Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel hardieplank online og køb hardieplank. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter eksempelvis hardieplank tilbud, hardieplank priser og billig hardieplank, plus de udbredte byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Gode priser på hardieplank

  Det er efterhånden særligt nemt for forbrugerne at prissammenligne på billige hardieplank online på tværs af outlets på nettet, og ergo har en lang række internet firmaer set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på hardieplank helt i bund, og ydermere garantere levering uden omkostninger.

  Det kan dog trods alt være lønnende at prøve indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud på hardieplank online før du bestiller, så du er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man bør alligevel huske på, at i tilfælde af at en butik tilbyder billige hardieplank online til en salgspris der anses for himmelråbende gunstig, burde det for det meste være et symbol på en svindel internet shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en regel, hvilket hjælper køber overfor bedrageriske internet forhandlere.

  Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du agter at afdrage beløbet til hardieplank i flere bidder. Dette tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter fx billig hardieplank og køb hardieplank. Derudover ser vi tit netshoppere lede efter blandt andet hardieplank tilbud, hardieplank priser og hardieplank online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til underbeklædning til vægge til rækværk til hegn til gavl til inddækning til garage til plankeværk til facade til carport til sideinddækning til terrasse

  Varianter: sort antracitgrå rødbrun cedertræ rød grøn lysegrå koksgrå hvid hvid grå fibercement

  Se nærmere på eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot medfører visse gunstige genveje til at granske mange aktuelle køberes evalueringer og af den grund rekommanderer vi, at du gennemsøger online forhandlerens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige hardieplank online.

  Facebook genererer derudover evigt uafhængige chancer for at få kendskab til online butikkens troværdighed. I øvrigt ses nogle online firmaer som tilbyder folk at notere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før folk shopper billige hardieplank online på en netbutik bør man altid kigge på forhandlerens handelsaftale, det er dog ofte en tidskrævende opgave, specielt med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

  En anden mulighed kan være at se nærmere på hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, som burde være en tilkendegivelse af at internet virksomheden respekterer de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden jævnligt evalueres af jurister som har megen viden om de gældende love.

  Desuden giver det dig genvej til support, for så vidt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din ordre på hardieplank. Endvidere kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af hardieplank online, f.eks. hvilken ombytningsret internet forretningen bruger.

  I relation til det er det på samme måde relevant, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af hardieplank, hvad end man køber fra Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4 eller Jem og Fix.

  Jørgen P gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Camilla Mortensen gav 4 stjerner

  god service

  Charlotte S gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Louise G gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 tips til køb på nettet
  1Masser af internet webshops tildeler på nuværende tidspunkt flere billige fragtløsninger til hardieplank. En af de populære er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså super let gængelig, samt tit også den billigste metode til levering.
  2Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en vedtægt, der beskytter kunden imod uærlige online virksomheder. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage prisen over et længere tidsrum.
  3Den prisbilligste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette står og falder med at du lever nær netshoppens lager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende hvis du behøver hardieplank om få sekunder. Alternativt så præsterer visse netshops levering uden beregning, men tit påkræves det at der bestilles for en fastsat pris.
  4Trustpilot giver dig fuldstændig gode muligheder for at kontrollere flere aktuelle forbrugeres domme og herved er det smart, at du tolker webbutikkens ratings før du køber billige hardieplank online. Facebook giver dig desuden flere fornemme løsninger til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
  5Flere internet handler byder på fragt uden beregning på hardieplank, men typisk gælder det kun hvis man shopper for en præcis sum. Desuden må man tage den mindst kostelige form for levering, som mange gange er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt endvidere særligt fleksibel. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  6Forinden nogen bestiller billige hardieplank hos en netbutik behøver man sådan set granske netshoppens forretningsaftale, det er dog oftest et tidskrævende arbejde. Derudover tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der har indvirkning på bestillingen af billige hardieplank online, som for eksempel hvilken byttepolitik online forhandleren tilbyder.
  7Generelt slår vi et slag for at kontrollere om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en garanti for at internet selskabet lever op til de danske love, og at e-forretningen af og til revideres af jurister der kender til vilkårene. Inden folk shopper billige hardieplank hos en online shop kan man reelt få overblik over netbutikkens handelsvilkår.
  8Det er jo ualmindeligt simpelt for købere at undersøge tilbud online på billige hardieplank fra forskellige forretninger på nettet, og for det frembyder utallige webbutikker portofri levering. Dog kan det stadigvæk være gavnligt at inspicere nogle outlets på nettet efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at få den mest attraktive pris.
  9Leveringshastigheden er ultra væsentlig forudsat du står og skal bruge din pakke inden for kort tid, så af den grund er det ret på sin plads at du gransker den anslåede leveringsdato for hardieplank. Flere firmaer på nettet tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået tidspunkt.