Er du på udkig efter gulvspånplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 6.991 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.991 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
7.933 kr.Køb
10.962 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

Størrelser: 12 mm 13 mm 20 mm 30 mm 25 mm 22 mm 19 mm 15 mm16 mm 28 mm 5 mm 10 mm 40 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos en webshop, som kan give tips og tricks til valg af gulvspånplader.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Dette er især et alternativ hos de kendte byggekæder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt produktudvalg, og nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot gulvspånplader.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Der findes forskelle i prisen på billige gulvspånplader fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på de bedste priser, og øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggecentre finder du i store dele af landet, og på grund af det har du mulighed for at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Derved kan man slippe for fragtomkostningen, samt sågar få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder sælger produkter fra alverdens specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af gulvspånplader online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller gulvspånplader online på deres hjemmeside.
En masse nicheforhandlere er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online bør du få lavere priser.
Diverse nichefokuserede netbutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får ekstremt indsigtsfuld assistance fra personale med specialistviden i lige præcis gulvspånplader.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

gulvspånplader silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er fundamentalt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det må være en fordel at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kunne indsamle den billigste pris på dem hver især.
2Planlægning bliver vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en effektiv tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver køreplanen.
3For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således må du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
4Husk at regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør skaffe assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du henter professionel hjælp kan det være optimalt at notere tilbud fra flere firmaer.
5Du kan finde utrolig mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig information, især hvis man kigger i hele verden.
6Man må for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være uundværligt at du har værktøjet parat når du starter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at indregne disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Der præsenterer sig jævnligt utidige problematikker når det gælder større opgaver, og af den grund vil det vise sig væsentligt at man afsætter nok plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
8Det bør overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, navnlig i tilfælde af krævende byggerier. Store opgaver gør krav på flere personer. Ydermere vil det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
9Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. Støtten beroer altså på at projektet har positiv betydning for naturen.
10Forud for at du igangsætter arbejdet kan det være ultra essentielt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du må for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som hjælper dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12Det er meningsfuldt at du har de presserende materialer disponible forinden du indleder projektet. Du har god gavn af at sammensætte en punktforms liste med alt det som er nødvendige, og som det næste eftergå punkterne, således at du er tryg ved at alt er klar.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er meget overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål om gulvspånplader

 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En hel del internet foretagender foreslår i dag et bredt udvalg af billige leveringsmåder til gulvspånplader. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Den er jo ultra problemfri, og typisk også den billigste leveringsmanér.

  Du kunne endvidere foretrække at få det leveret til din bolig eller til når du er på job. Metoden viser sig i mange tilfælde en tak mere pebret, men samtidig usædvanlig problemfri for gulvspånplader online. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning forudsætter at du opholder dig i kort afstand af internet selskabets butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstiden på gulvspånplader er jo temmelig vigtig ifald man har behov for pakken straks, så herved er det altså væsentligt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet for gulvspånplader. Mange firmaer på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på de fleste produkter online, hvilket dog er forudsat at der bestilles inden et angivent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før de lageransatte holder fyraften.

  Flere webbutikker præsterer portofri fragt på gulvspånplader online, men oftest kun såfremt du køber for et bestemt beløb. Desuden burde du overveje den mindst kostelige fragtform, der mange gange vil være at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  De store netshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig gulvspånplader online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix. De tildeler for eksempel click-and-collect på gulvspånplader i disse områder:

  Randers, Herlev, Vanløse, Lystrup, Højbjerg, Brabrand, Nørresundby, Fredericia, Hobro, Nyborg, Kalundborg, Nakskov, Farum, Thisted, Svendborg, Rudersdal, Sønderborg, Korsør, Roskilde, Frederikshavn, Jyllinge, Odense, Albertslund, Skanderborg, Brønderslev, Virum, Kokkedal, Taastrup, Kolding, Hvidovre, Køge, Vejle, Nykøbing Falster, Ølstykke, Rønne, Birkerød, Lillerød, Dragør, Solrød Strand, Holbæk, Nærum, Helsingør, Værløse, Middelfart, Varde, Ringsted, Søborg, Haslev, Grenaa, Viborg, Aabenraa, Ishøj, Glostrup, Tårnby, Hedehusene, Hjørring, Åbyhøj, Charlottenlund, Skive, Horsens, Silkeborg, Odder, Stenløse, Tilst, Herning, Vallensbæk, Gentofte, Holstebro, Slagelse, Brøndby, Vordingborg, Rødovre, Allerød, Hørsholm, Frederiksberg, Aarhus, Frederikssund, Brønshøj, Næstved, Gladsaxe, Frederiksværk, Haderslev, Valby, Greve, Esbjerg, Hillerød, Hedensted, Ikast, Aalborg, Ballerup, Risskov, København, Lyngby, og Struer, .

  Klik-og-hent for gulvspånplader er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Falster) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Når man ser på data er det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter fx gulvspånplader online og gulvspånplader priser. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter for eksempel billig gulvspånplader, gulvspånplader tilbud samt køb gulvspånplader, plus de store byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Få den bedste pris på gulvspånplader

  Det er i dag yderst smertefrit for folk at finde information om priser på billige gulvspånplader online hos flere outlets på nettet, og derfor har flertallet af internet shops fundet det uundgåeligt at trykke prisen på gulvspånplader betragteligt, og derudover sikre levering uden omkostninger.

  Dog kan det imidlertid blive gavnligt at kontrollere nogle internet varehuse i Danmark efter tilbud på gulvspånplader online før du køber, således at man er sikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma og 10-4.

  Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop frembyder billige gulvspånplader online for en pris som er uhørt god, så er det for det meste være et symbol på en bedragerisk e-handler. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af et lovbud, som beskytter dig som køber overfor uægte internet shops.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afdrage pengene til gulvspånplader over en længere periode. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Stark.

  Når vi ser på tallene står det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis gulvspånplader online og køb gulvspånplader. Man ser derudover som regel internet shoppere lede efter fx gulvspånplader tilbud, billig gulvspånplader og gulvspånplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

  Størrelser: 19 mm 22 mm 13 mm 5 mm 28 mm 20 mm 10 mm 25 mm 12 mm 15 mm16 mm 40 mm 30 mm

  Udforsk eksisterende kunders ratings

  Trustpilot medfører fuldt ud ærlige genveje til at læse ganske mange aktuelle brugeres domme og på grund af dette tilråder vi, at du sonderer netshoppens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige gulvspånplader online.

  Facebook yder tillige en del værdifulde metoder til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Her ser vi endda internet butikker hvor du kan afgive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed må udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Før nogen shopper billige gulvspånplader online på en e-forretning kunne de helt sikkert sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser, men det er undertiden et omfattende arbejde, særligt på de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne måske være at granske hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en garanti for at online forhandleren retter sig efter de danske retningslinjer, og at online forhandleren fra tid til anden ses til af sagkyndige som kender vedtægterne på området.

  Det er en rigtig god mulighed for støtte, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med dit indkøb af gulvspånplader. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af gulvspånplader online, for eksempel den byttepolitik internet forhandleren har.

  I den relation er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst bibeholder sin ordremail, således man i fremtiden kan påvise sit køb af gulvspånplader, ligegyldig om man shopper ved 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Birthe gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Anne gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Bente I gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Charlotte I gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til din online shopping
  1Det er meget bekvemt for os alle at tjekke tilbud online på billige gulvspånplader i blandt diverse e-shops, og så frembyder adskillige online webshops portofri levering. Trods dette kan det imidlertid være indbringende at studere et par online webshops efter billige priser inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
  2Leveringstidspunktet er selvfølgelig ualmindeligt central om man har brug for pakken om et øjeblik, og derfor er det ret så på sin plads at du efterser den anslåede leveringsdato på gulvspånplader. En lang række e-butikker i Danmark frembyder billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre, som imidlertid beroer på at ordren aflægges forinden et fast tidspunkt.
  3Flere online virksomheder lover levering uden omkostninger på gulvspånplader, men i mange tilfælde kun såfremt der shoppes for et præcist beløb. Ellers bør man vælge den mindst kostelige slags levering, der mange gange vil blive at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig uheldigvis ligeledes i høj grad let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
  4En del e-shops yder heldigvis flere billige leveringsmetoder til gulvspånplader. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre når du har tid. Leveringstypen er altså rigtig gnidningsløs, og ofte tilmed den billigste leveringsversion.
  5Trustpilot tilbyder dig immervæk gavnlige muligheder for at dechifrere ganske mange andre kunders iagttagelser og på grund af dette er det klogt, at du efterforsker e-butikkens anmeldelser forud for at du handler billige gulvspånplader online. Facebook genererer ligeledes flere pæne chancer for at få indtryk af netbutikkens pålidelighed.
  6Generelt foreslår vi at tjekke om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det burde være et billede på at internet virksomheden respekterer de danske love, samt at internet forretningen jævnligt besigtiges af jurister som er meget bekendte med de gældende regler. Før folk køber billige gulvspånplader på en online webshop burde man når alt kommer til alt granske netbutikkens handelsbetingelser.
  7Inden folk shopper billige gulvspånplader i en internet virksomhed burde de sådan set se på netbutikkens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige gulvspånplader online, til eksempel den ombytningspolitik online webshoppen benytter.
  8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en lovbestemmelse, som bistår dig som køber imod fup internet foretagender. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
  9Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens lager. Den løsning kan være ualmindeligt central om du skal bruge gulvspånplader om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte internet selskaber fragt uden betaling, men typisk er det påkrævet at der aftages for en bestemt pris.