Er du på udkig efter granitsten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til belægning til trædesten til indkørsel til trappe til haven til bede til væg til gravsted

Varianter: sprængte sorte flade store runde savede små

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot granitsten.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring granitsten.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende webshoppens handelsbetingelser.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige granitsten fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på billige priser, hvorimod andre tilbyder service. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og dermed har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Derfor kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af granitsten online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller granitsten online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du få skarpere priser.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du forvente en høj grad af kyndig sparring fra mennesker som er eksperter i lige præcis granitsten.
Danmarks største byggecentre

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

granitsten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud er altså betinget af at byggeriet har betydning for planeten.
2Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til store ombygninger. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Derudover må det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
3Du skal ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det være klogt at du har værktøjet klar forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at inkludere disse udgifter i dit budget.
4For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
5Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
6Der er mange forskellige vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer enormt meget gavnlig information, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
7Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med krævende byggeprojekter, og herved er det meningsfuldt at man har afsat en del plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
8Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have samtlige materialer til rådighed på forhånd inden du begynder byggeriet. Du bør sammenfatte en overskuelig liste hvorpå der noteres det der skal bruges, og som det næste gennemløbe materialerne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
9Du bør overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du køber professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at få en pris fra forskellige håndværkere.
10Før du indleder byggeprojektet må det være ganske fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Planlægning er kilden til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at have en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt derudover en nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
12Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan undersøge beløbet for dem alle sammen.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En lang række e-handler frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsudgaver til granitsten. En af favoritterne er nu til dags pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter pakken når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig yderst let, og desuden endvidere den mest billige leveringsmetode.

Du burde ligeledes påtænke at få ordren sendt til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig gerne lidt mindre billig, men tillige vældig ukompliceret ift. granitsten online. Den mest billige fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men det forudsætter at du befinder dig nær online firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på granitsten kan være meget vital når vi absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og med det formål er det ret afgørende at du checker leveringstiden på granitsten. Adskillige online forhandlere – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen indsendes tidligere end et fastsat klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ekspederet før de lageransatte tager hjem.

En hel del internet webshops yder gebyrfri levering på granitsten online, men for det meste er det så nødvendigt at du køber for en konkret pris. Desuden kunne du overveje den mest prisbevidste form for fragt, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du handler billig granitsten hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på granitsten i disse byer:

Fredericia, Viborg, Varde, Struer, Holbæk, Thisted, Nykøbing Falster, Svendborg, Virum, Lillerød, Esbjerg, Kalundborg, Odder, Albertslund, Gladsaxe, Hedehusene, Frederikshavn, Rønne, Frederiksværk, Brabrand, Horsens, Nakskov, Nyborg, Taastrup, Kokkedal, Frederiksberg, Ringsted, Næstved, Hjørring, Aabenraa, Skanderborg, Charlottenlund, København, Hedensted, Frederikssund, Lystrup, Holstebro, Ballerup, Grenaa, Risskov, Brønderslev, Silkeborg, Herning, Vanløse, Hørsholm, Køge, Tårnby, Odense, Hvidovre, Haslev, Allerød, Kolding, Brønshøj, Herlev, Stenløse, Ølstykke, Nørresundby, Lyngby, Jyllinge, Vejle, Dragør, Aalborg, Åbyhøj, Aarhus, Haderslev, Farum, Randers, Hillerød, Gentofte, Ikast, Valby, Nærum, Højbjerg, Helsingør, Tilst, Vordingborg, Solrød Strand, Roskilde, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Slagelse, Greve, Søborg, Birkerød, Sønderborg, Hobro, Middelfart, Skive, Værløse, Glostrup, Rudersdal, Ishøj, og Korsør, .

Afhentning af granitsten er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere mange gange efterspørger fx granitsten tilbud og køb granitsten. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge fx granitsten priser, billig granitsten samt granitsten online, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Gode tilbud på granitsten

Det er jo efterhånden super uproblematisk for forbrugerne at lave prissammenligning på billige granitsten online hos diverse e-forhandlere, og på grund af dette har massevis af internet shops ikke kunne slippe for at trykke priserne på granitsten enormt, og ovenikøbet love billig levering.

Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at analysere visse e-forretninger efter billige priser på granitsten online forinden du køber, så man er tryg ved at få den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Silvan.

Du må alligevel ikke undervurdere, at når en internet forhandler tilbyder billige granitsten online til en pris der er ufattelig fremragende, er det ofte være et kendetegn på en snydagtig online butik. Bestillinger med kort er trods alt indbefattet af en orden, der redder køberen imod bedrageriske internet varehuse.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale beløbet til granitsten over flere uger. Det tilbydes ofte i niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel efterspørger bl.a. granitsten online og granitsten priser. Foruden dette ser vi mange gange mennesker lede efter fx køb granitsten, granitsten tilbud og billig granitsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til belægning til gravsted til indkørsel til haven til væg til trappe til bede til bålplads til trædesten

Varianter: sorte sprængte flade runde store savede små

Kig på tidligere køberes evalueringer

Trustpilot genererer de facto nyttige chancer for at eksaminere en hel del tidligere brugeres opfattelser og derfor går vi ind for, at du tjekker webbutikkens omtaler forinden du køber billige granitsten online.

Facebook præsterer derudover relativt fortræffelige løsninger til at få kendskab til internet forretningens popularitet. Foruden det ser vi endda online firmaer som gør det muligt at sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, som også burde udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige granitsten online hos en e-forretning kan de uden tvivl bese forhandlerens betingelser, det er dog ofte et omfattende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

En anden mulighed kan være at kontrollere om webbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være en garanti for at online forhandleren adlyder de officielle regler, foruden at internet forretningen fra tid til anden evalueres af fagfolk som har indsigt i lovgivningen.

Dette er en god lejlighed til støtte, for så vidt du skulle få problemstillinger ved din shopping med granitsten. Desuden er det klogt at du er obs på de mest essentielle retningslinjer der influerer på bestillingen af granitsten online, som fx den returpolitik hjemmesiden garanterer.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om bestillingen af granitsten, ligegyldig om man handler hos XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller Stark.

Birthe Kristensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Susanne Poulsen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jens Christensen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til online shopping
1Visse butikker på nettet garanterer fragtfri levering på granitsten, men ofte er det forbeholdt når du shopper for en bestemt pris. Desuden bør du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmulighed, der oftest er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Løsningen bliver somme tider også rigtig let. Den mest billige løsning til levering er unægtelig at du selv henter ordren.
2Forud for at folk shopper billige granitsten hos en online virksomhed kunne de utvivlsomt granske shoppens regler, dog er det uden tvivl ikke videre interessant. Ligeså er det at foretrække at man er sat ind i de væsentligste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige granitsten online, eksempelvis hvilken returret internet webshoppen benytter.
3Trustpilot leverer rigtig gode genveje til at beskue adskillige aktuelle forbrugeres omtaler og af den grund kan det anbefales, at du ser nærmere på internet selskabets ratings inden du køber billige granitsten online. Facebook bringer dig lignende nogenlunde uafhængige metoder til at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
4Det er jo ret så enkelt for købere at finde de bedste priser online på billige granitsten fra forskellige outlets på nettet, og af den grund yder de fleste internet webshops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lukrativt at checke nogle forskellige online forretninger efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
5Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette kræver at du befinder dig nær internet butikkens adresse. Den leveringsmanér er naturligvis virkelig væsentlig når du absolut skal bruge granitsten inden for få dage. Alternativt så præsterer en række internet webshops gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der indkøbes for et fastsat beløb.
6Fragtperioden er vældig udslagsgivende når du absolut skal bruge din pakke lige om lidt, og med det formål er det ganske centralt at du undersøger leveringstiden ved granitsten. En lang række internet foretagender annoncerer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren aflægges tidligere end et fastsat klokkeslæt.
7Vi anbefaler generelt at kigge om internet butikken er e-mærket medlem, hvilket almindeligvis er et tegn på at netshoppen følger de gældende danske regler, og at den tit vurderes af fagmænd som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Før folk handler billige granitsten i en internet butik kunne de altid tage stilling til netbutikkens handelsvilkår.
8Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et regulativ, som beskytter en imod falske internet foretagender. Alternativt kunne du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at dække omkostningerne over flere uger.
9Flere shops på nettet udlover nu til dags diverse forskellige billige fragtløsninger til granitsten. En favorit er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye varer præcis når det passer dig. Muligheden er jo ultra gnidningsløs, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringsudgave.