Er du på udkig efter græsarmeringssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 50 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 50 m2 for kun 6.840 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.840 kr.Køb
10.896 kr.Køb
10.950 kr.Køb
11.163 kr.Køb
11.794 kr.Køb
13.117 kr.Køb
15.510 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige græsarmeringssten fra webshop til webshop. En del giver gode priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de store byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
Flere byggekæder tilbyder et stort varesortiment, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare græsarmeringssten.
For mange er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge en webshop, som kan tilbyde gode råd til valg af græsarmeringssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at handle online og køre varerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De velkendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af græsarmeringssten online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du få lavere priser.
Hovedparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller græsarmeringssten online på deres side.
Forskellige online nichebutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette bør du modtage endnu mere indsigtsfuld hjælp fra personale der er specialister i lige præcis græsarmeringssten.
Danmarks største byggekæder
græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder udbytterig information, i særlig grad når man leder på engelsk.
2I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives ifald projektet er godt for miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
3Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. vigtige byggeprojekter. Omfattende opgaver bør udføres af flere folk. Endvidere vil det vise sig bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
4Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beskyttelse herunder hjelm og sko som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke får eksperthjælp.
5Ved udendørs opgaver har vind og vejr stor betydning. På grund af dette skal du ofte kigge på vejrudsigten i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med dit komplekse byggeprojekt.
6Du kan overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør hente hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du henter hjælp fra en ekspert anbefales det at søge uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
7Længe før du starter arbejdet kan det være usandsynligt meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Der viser sig næsten altid ubelejlige problemer i tilfælde med store byggeprojekter, og altså viser det sig meningsfuldt at man har afsat nok tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
9Forberedelse vil altid være kilden til succes med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
10Potentielt kan det blive vigtigt at du har samtlige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du indleder din byggeproces. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og dernæst granske listen, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
11Man må nødig undvære grej. Ofte vil det være strategisk at du har det tilgængeligt forinden du påbegynder byggeprojektet. Glem ikke at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
12Det er vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være behjælpeligt at nedfærdige samtlige omkostninger, og efterfølgende gennemgå beløbet for dem én og én.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er meget imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Masser af e-forretninger giver nu et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til græsarmeringssten. En af de mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er jo særdeles ukompliceret, samt endda ligeledes den billigste metode til levering.

Du bør alternativt påtænke at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig til tider en kende dyrere, men ligeledes temmelig gnidningsløs ved køb af græsarmeringssten online. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du er i kort afstand af online webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på græsarmeringssten er jo særdeles essentiel såfremt vi mangler produktet inden for kort tid, og herved er det fuldkommen afgørende at vi ser det anslåede leveringstidspunkt for græsarmeringssten. Adskillige internet varehuse – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, der dog afhænger af at bestillingen realiseres forud for et konkret tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varen ordnet før logistikpersonalet får fri.

Enkelte internet selskaber præsterer fragt uden betaling på græsarmeringssten online, men i reglen er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. Ellers skulle du beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

En række kæder foreslår afhentning hvor du handler billig græsarmeringssten hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og 10-4. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på græsarmeringssten i følgende byer:

Nakskov, Gentofte, Frederikssund, Ishøj, Randers, Kalundborg, København, Kokkedal, Vejle, Jyllinge, Odder, Vanløse, Lystrup, Odense, Taastrup, Brønshøj, Haderslev, Køge, Svendborg, Aalborg, Allerød, Rødovre, Søborg, Frederiksværk, Kolding, Glostrup, Middelfart, Rudersdal, Frederiksberg, Helsingør, Højbjerg, Slagelse, Hobro, Hvidovre, Roskilde, Viborg, Vordingborg, Varde, Hjørring, Korsør, Aabenraa, Gladsaxe, Solrød Strand, Skive, Lyngby, Valby, Virum, Ikast, Ballerup, Frederikshavn, Lillerød, Haslev, Næstved, Ølstykke, Brøndby, Åbyhøj, Sønderborg, Esbjerg, Hørsholm, Birkerød, Greve, Tårnby, Stenløse, Ringsted, Nørresundby, Hedehusene, Fredericia, Tilst, Charlottenlund, Værløse, Struer, Holbæk, Horsens, Nyborg, Silkeborg, Rønne, Brønderslev, Hedensted, Aarhus, Grenaa, Hillerød, Farum, Herning, Albertslund, Nykøbing Falster, Holstebro, Vallensbæk, Skanderborg, Risskov, Thisted, Nærum, Dragør, Brabrand, og Herlev, .

Click-and-collect af græsarmeringssten er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis græsarmeringssten tilbud og græsarmeringssten online. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker kigge efter for eksempel græsarmeringssten priser, køb græsarmeringssten samt billig græsarmeringssten, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Tilbud på græsarmeringssten

Det er jo efterhånden usædvanlig smart for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige græsarmeringssten online hos forskellige e-handler, og ergo har flertallet af forretninger på nettet ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på græsarmeringssten betragteligt, og endda yde fragtfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at kontrollere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på græsarmeringssten online inden du handler, så man er sikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en forhandler på nettet markedsfører billige græsarmeringssten online på tilbud til en salgspris der virker usædvanlig letkøbt, kunne det undertiden være en indikator for en uægte e-butik. Handler med kort er imidlertid omsluttet af et regelsæt, som værner dig som køber overfor uægte internet forretninger.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et tilbud som fx ViaBill, når du vil klare pengene til græsarmeringssten i flere bidder. Det fås typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet billig græsarmeringssten og køb græsarmeringssten. Foruden dette ser man mange gange folk søge blandt andet græsarmeringssten tilbud, græsarmeringssten online og græsarmeringssten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek folks evalueringer

Trustpilot giver dig visse fine genveje til at tolke ganske mange tidligere brugeres ratings og på grund af dette tilråder vi, at du vurderer e-handlens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige græsarmeringssten online.

Facebook medfører derudover flere solide chancer for at få en idé om internet webshoppens popularitet. Tilmed er der en række online virksomheder hvor det er muligt at udforme en vurdering af virksomhedens service, hvilket også må bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige græsarmeringssten online i en netbutik kan de i og for sig kigge på webshoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en indikator for at internet selskabet efterlever de danske love, tillige med at internet forretningen fra tid til anden evalueres af specialister som har nøje kendskab til lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for besvær med din shopping med græsarmeringssten. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære bestemmelser der influerer på bestillingen af græsarmeringssten online, for eksempel hvilken returrettighed e-forretningen anvender.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af græsarmeringssten, uafhængig af om man køber hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Tina A gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Søren Larsen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Louise gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Birthe T gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til online shopping
1Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt essentiel hvis man har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det faktisk centralt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt ved græsarmeringssten. En lang række e-forretninger tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, som dog er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forud for et besluttet tidspunkt.
2Mange firmaer på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragtmuligheder til græsarmeringssten. En af de populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig særdeles overkommelig, samt endda derudover den billigste fragtmetode.
3Flere internet forretninger præsterer levering uden omkostninger på græsarmeringssten, men undertiden er det betinget af at man køber for et bestemt beløb. Alternativt må du udvælge den mest billige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig desværre på den anden side usædvanlig overkommelig. Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne.
4Trustpilot fremskaffer stort set uafhængige muligheder for at betragte en længere række nuværende køberes betragtninger og derved anbefaler vi, at du besigtiger internet selskabets ratings forinden du bestiller billige græsarmeringssten online. Facebook genererer lige så vel ultra fantastiske metoder til at få indsigt i internet butikkens popularitet.
5Vi foreslår generelt at finde ud af om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, da det ofte er et fingerpeg om at e-butikken understøtter de officielle regler, foruden at butikken nu og da efterses af jurister der kender vilkårene på området. Inden folk køber billige græsarmeringssten på en internet virksomhed bør man for at være sikker sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser.
6Den prisbilligste leveringsmanér er unægtelig selv at hente produkterne, som dog beroer på at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens tilholdssted. Den form for levering er jo ekstremt væsentlig i tilfælde af at du mangler græsarmeringssten inden for få dage. Alternativt så frembyder visse butikker på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der handles for et fastsat beløb.
7Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en forordning, der begunstiger dig som kunde overfor uægte netshops. Som et alternativ kunne du drage nytte af et tilbud som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at betale betalingen over en længere periode.
8Det er jo efterhånden ret enkelt for alle og enhver at finde information om priser online på billige græsarmeringssten på flere online varehuse, og så garanterer masser af forretninger på nettet levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lukrativt at checke nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris.
9Før nogen shopper billige græsarmeringssten i en internet webshop bør man sådan set tage stilling til netbutikkens vilkår, dog er det gerne ikke super spændende. Desuden tilråder vi at man er opmærksom på de mest basale regler der spiller ind i forbindelse med shopping af billige græsarmeringssten online, for eksempel den ombytningsret internet firmaet kører med.