Er du på udkig efter gipsplader? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er XL-Byg.dk, som sælger 100 m2 for kun 1.864 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.864 kr.Køb
2.067 kr.Køb
2.480 kr.Køb
2.612 kr.Køb
2.702 kr.Køb
3.146 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.505 kr.Køb
4.156 kr.Køb
5.633 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brandsikring til fyrrum til væg til indendørs til gulv til garage til udendørs til køkken til badeværelse til loft til vådrum til lydisolering til gulvvarme

Varianter: med flamingo lyddæmpende lydisolerende med isolering akustik med huller

Størrelser: 40×60 cm 10 mm 6 mm 120×240 cm 90×240 cm 9 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Det er navnligt muligt ved de kendte byggecentre.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring gipsplader.
Der er variationer i priserne på billige gipsplader alt efter hvor du handler online. En del har fokus på lave priser, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende butikkens betingelser.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggecentre fremviser et bredt vareudvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot gipsplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og derfor har flertallet adgang til at købe online og fragte varerne på eget initiativ. På grund af det kan du slippe for fragtomkostningen, og samtidig have produkterne hurtigere.
De kendte byggekæder køber produkter fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort udvalg af gipsplader online.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du forvente mere informativ assistance fra folk som er eksperter i lige præcis gipsplader.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du handler gipsplader online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gipsplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gipsplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der ligger en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget brugbar info, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
2Husk at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld firmaer.
3Du må aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. arbejdshjelm der hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
4Forinden du indleder arbejdet kan det blive vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne notere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
6Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at projektet forbedrer miljøet.
7Forberedelse bliver vejen til at lykkes med din byggeproces. Du skal udarbejde en klar strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af planen.
8Der viser sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det gælder svære opgaver, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at der afsættes god nok plads i tidsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
9Måske det viser sig af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige før du indleder din byggeproces. Du har fordel af at lave en hurtig indkøbsseddel med alt hvad der skal bruges, og som det næste tjekke listen, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Ved opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. Af den grund må du regelmæssigt tjekke vejrmeldingerne i dagene op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at regne når du lige er i fuld gang med dit store projekt.
11Det kan være nyttigt at få hjælp til arbejdet, i særdeleshed ift. omfattende projekter. Krævende ting kræver flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
12Man må aldrig nogensinde mangle grej. I mange tilfælde vil det være uundværligt at du har værktøjet tilgængeligt før du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at tage højde for disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål til gipsplader

 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  En masse netshops foreslår heldigvis et stort udvalg af billige leveringstyper til gipsplader. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Denne er nemlig virkelig uproblematisk, samt endda desuden den mest prisbevidste leveringsform.

  Du kan derudover påtænke at vælge at få leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver af og til en sjat dyrere, men derudover vældig problemfri med gipsplader online. Den mest letkøbte fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som jo kræver at du lever nær online firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på gipsplader er selvfølgelig ualmindeligt vigtig forudsat vi har brug for ordren øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ganske relevant at man studerer tidshorisonten for levering på gipsplader. Temmelig mange internet webshops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, som dog regnes ud fra at orden realiseres før et aftalt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klar inden pakkepersonalet drager hjemad.

  Visse e-handler i Danmark garanterer levering uden beregning på gipsplader online, men tit kun såfremt der indkøbes for et fastsat beløb. I øvrigt kan du foretrække den billigste leveringsform, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

  En hel del byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig gipsplader online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Silvan. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på gipsplader i disse områder:

  Allerød, Hobro, Brøndby, Brønderslev, Farum, Ølstykke, Kokkedal, Lillerød, Gentofte, Varde, Hørsholm, Rødovre, Hvidovre, Thisted, Roskilde, Slagelse, Esbjerg, Virum, København, Frederikssund, Holstebro, Korsør, Ikast, Brønshøj, Horsens, Vanløse, Dragør, Aabenraa, Skanderborg, Birkerød, Skive, Nakskov, Rønne, Ishøj, Albertslund, Hedensted, Stenløse, Taastrup, Søborg, Vejle, Værløse, Frederiksværk, Ringsted, Sønderborg, Åbyhøj, Glostrup, Nyborg, Randers, Solrød Strand, Brabrand, Odder, Vallensbæk, Silkeborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Helsingør, Holbæk, Køge, Charlottenlund, Struer, Lystrup, Aalborg, Herlev, Rudersdal, Risskov, Kalundborg, Haderslev, Svendborg, Hjørring, Fredericia, Nærum, Haslev, Hillerød, Tilst, Højbjerg, Næstved, Hedehusene, Frederiksberg, Nørresundby, Viborg, Ballerup, Odense, Middelfart, Lyngby, Valby, Herning, Aarhus, Nykøbing Falster, Greve, Grenaa, Vordingborg, Jyllinge, Tårnby, og Kolding, .

  Click-and-collect af gipsplader er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere ofte søger for eksempel gipsplader tilbud og billig gipsplader. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker lede efter blandt andet gipsplader online, gipsplader priser og køb gipsplader, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Silvan.

  Få den bedste pris på gipsplader

  Det er efterhånden ualmindeligt simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige gipsplader online på diverse internet handler, og til tak har en lang række internet butikker fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på gipsplader betydeligt, og ydermere yde gebyrfri levering.

  Men det kan imidlertid være tiden værd at granske visse webbutikker efter tilbud på gipsplader online forud for at du handler, så man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

  Du må alligevel være årvågen med, at når en online shop udbyder billige gipsplader online for en udsalgspris som er utrolig billig, så burde det mange gange være en indikator for en snydagtig e-shop. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af en orden, hvilket skærmer os overfor uoprigtige forretninger på nettet.

  Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale regningen på gipsplader over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk i niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel gipsplader online og billig gipsplader. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere efterspørge blandt andet køb gipsplader, gipsplader priser og gipsplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs til lydisolering til væg til loft til udendørs til vådrum til garage til køkken til gulv til fyrrum til badeværelse til brandsikring til gulvvarme

  Varianter: lyddæmpende med huller med flamingo akustik med isolering lydisolerende

  Størrelser: 120×240 cm 90×240 cm 10 mm 40×60 cm 6 mm 9 mm

  Gennemsøg tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot resulterer i ganske hensigtsmæssige chancer for at kontrollere en lang række øvrige køberes anmeldelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du verificerer webshoppens omtaler forud for at du handler billige gipsplader online.

  Facebook frembringer tillige tilpas gunstige chancer for at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. Herinde er der en del netshops som gør det muligt at tilkendegive en evaluering af deres køb, som lige så vel burde udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk køber billige gipsplader online på en webshop burde de principielt granske virksomhedens regler, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende, specielt ved de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  En nem løsning kan være at efterse hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er en forsikring om at online forretningen tilslutter sig de danske regler, foruden at e-butikken hyppigt overværes af jurister der kender til lovene på området.

  Desuden får du genvej til at blive assisteret, ifald du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din shopping med gipsplader. Yderligere er det godt at du er opmærksom på de elementære vedtægter der gælder for købet af gipsplader online, som fx hvilken byttepolitik online firmaet bruger.

  I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man permanent gemmer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af gipsplader, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

  Lene O gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Lone gav 4 stjerner

  Som altid

  Inge M gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Christian J gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at online shoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at online butikken tit monitoreres af jurister som har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige gipsplader hos en internet virksomhed burde de de facto gennemse e-shoppens handelsvilkår.
  2En hel del webbutikker sikrer portofri levering på gipsplader, men for det meste er det under betingelse af at man bestiller for en bestemt sum. Ellers bør man foretrække den mindst kostelige fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig desværre endvidere ret overkommelig. Den mest billige leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter ordren.
  3Trustpilot forærer dig super pålidelige løsninger til at blive klogere på en stor gruppe andre konsumenters meninger og herved er det at foretrække, at du kigger nærmere på internet firmaets anmeldelser forinden du køber billige gipsplader online. Facebook resulterer i lige så vel fuldstændig udmærkede chancer for at få en idé om internet firmaets troværdighed.
  4En stor portion internet selskaber yder heldigvis alverdens billige leveringsmåder til gipsplader. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo meget let, og typisk også den mest prisbevidste fragtform.
  5Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af et regulativ, der dækker køber imod uærlige e-firmaer. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre regningen over tid.
  6Det er jo særligt simpelt for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige gipsplader fra diverse netshops, og med det motiv frembyder flertallet af forretninger på nettet gebyrfri levering. Det kan dog imidlertid vise sig rentabelt at sammenholde flere internet handler efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få den billigste pris.
  7Antal dages levering er jo ekstremt bestemmende såfremt du står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, så herved er det jo klogt at vi ser den anslåede leveringsdato for gipsplader. En del internet webshops tilbyder billig 1 hverdags levering på masser af varenumre, men det betinges af at du bestiller forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  8Den billigste type af levering er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens lager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld såfremt vi har brug for gipsplader inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet outlets fragt uden gebyr, men oftest er det under betingelse af at man shopper for et konkret beløb.
  9Forud for at folk bestiller billige gipsplader hos en e-forretning behøver man til hver en tid gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, men det er tit ikke super interessant. Yderligere tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der har betydning for handlen med billige gipsplader online, som fx den returpolitik e-forretningen har.