Er du på udkig efter gasbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Det er især en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af gasbeton.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot gasbeton.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse forretningens regningslinjer.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige gasbeton fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode tilbud, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af gasbeton online.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder har butikker nær dig, og af den grund har flertallet valget om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt tilmed hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Størstedelen af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe gasbeton online på deres hjemmeside.
Alverdens nichebutikker på nettet er specialister i deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved vil du modtage endnu mere anvendelig service fra folk som er specialister i lige præcis gasbeton.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
gasbeton jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gasbeton silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at gennemtænke om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af det. Ifald du søger hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse håndværkere.
2Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du laver planen.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive fordelagtigt at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne indsamle mulige tilbud på dem enkeltvis.
4Det er oplagt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ved større ombygninger. Store opgaver stiller krav om flere mennesker. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Af den grund skal du jævnligt se meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
6Man vil ikke fattes grej. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt idet du tager fat på arbejdet. Husk også at medtage de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
7Du bør nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som sikring med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
8Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
9Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige hovedpiner ved krævende opgaver, og herved kan det være essentielt at man afsætter god plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
10I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det blive ubeskriveligt fornuftigt at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Alt efter din boligtype kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Du kan finde endeløse artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder en masse konstruktiv info, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
12Det bliver væsentligt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du begynder byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en enkel indkøbsseddel med hver eneste ting du skal bruge, og bagefter granske hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at du har det hele.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål til gasbeton

 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En del byggeforretninger tildeler nu om stunder en række forskellige billige leveringsudgaver til gasbeton. En af favoritterne er i øjeblikket pakkeshops, som gør det muligt at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Denne er altså super uproblematisk, og oftest tilmed den mest letkøbte leveringsversion.

  Du kunne derudover udse dig at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er beklageligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men derudover usædvanlig overkommelig for gasbeton online. Den mest billige metode til levering er dog at du selv henter varerne, hvilket stiller krav om at du opholder dig tæt på internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på gasbeton kan i nogle tilfælde være ret så afgørende når vi behøver dine nye produkter straks, og af den grund er det aldeles væsentligt at man undersøger den anslåede leveringsdato for gasbeton. Masser af internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre online, som er afhængig af at bestillingen gennemføres inden et fast klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt betjent før logistikpersonalet tager hjem.

  Nogle firmaer på nettet tilbyder fragt uden gebyr på gasbeton online, men oftest kræver det at der handles for en bestemt pris. Derudover bør du udvælge den mest billige fragtmulighed, som tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

  Temmelig mange webbutikker udlover click-and-collect hvor du køber billig gasbeton hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på gasbeton i disse byer:

  Vordingborg, Viborg, Ølstykke, Risskov, Holbæk, Tilst, Hørsholm, Glostrup, Frederikshavn, Frederiksberg, Lyngby, Rødovre, Rønne, Charlottenlund, Silkeborg, Hvidovre, Herlev, Lystrup, Roskilde, Skanderborg, Åbyhøj, Aalborg, Esbjerg, Virum, Varde, Solrød Strand, Stenløse, Korsør, Vanløse, Allerød, Kalundborg, Albertslund, Birkerød, Hillerød, Middelfart, Nærum, Hedehusene, Greve, København, Aabenraa, Taastrup, Søborg, Jyllinge, Skive, Haderslev, Helsingør, Haslev, Sønderborg, Brøndby, Grenaa, Horsens, Frederiksværk, Brønderslev, Lillerød, Fredericia, Ballerup, Hjørring, Ikast, Holstebro, Farum, Aarhus, Dragør, Næstved, Hedensted, Nakskov, Vejle, Gladsaxe, Køge, Brønshøj, Valby, Kolding, Thisted, Gentofte, Odder, Struer, Hobro, Randers, Kokkedal, Nørresundby, Odense, Nyborg, Værløse, Slagelse, Ringsted, Højbjerg, Ishøj, Vallensbæk, Frederikssund, Svendborg, Rudersdal, Nykøbing Falster, Tårnby, Brabrand, og Herning, .

  Afhentning for gasbeton er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

  Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger efter eksempelvis gasbeton tilbud og gasbeton priser. Man ser derudover ofte online shoppere kigge efter blandt andet gasbeton online, køb gasbeton samt billig gasbeton, foruden de store byggekæder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

  Gode priser på gasbeton

  Det er efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for købere at analysere tilbud på billige gasbeton online på tværs af online outlets, og til tak har en lang række webshops været presset til at at nedskære priserne på gasbeton markant, og i øvrigt frembyde gratis levering.

  Trods dette kan det stadigvæk blive lønnende at udforske indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på gasbeton online forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

  Man skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en internet butik afhænder billige gasbeton online på tilbud til en pris som er besynderligt attraktiv, kunne det ofte være et bevis på en snydagtig netbutik. Handler med kort er imidlertid dækket ind under en regel, der begunstiger køber imod falske online forhandlere.

  Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre prisen på gasbeton ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i niche webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Når vi ser på tallene er det tydeligt, at folk mange gange efterspørger bl.a. gasbeton tilbud og gasbeton online. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge fx gasbeton priser, billig gasbeton samt køb gasbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Analyser folks betragtninger

  Trustpilot resulterer i evigt habile muligheder for at efterforske en hel del aktuelle køberes domme og herved anbefaler vi, at du kigger på e-butikkens kritik inden du køber billige gasbeton online.

  Facebook yder ydermere altid belejlige metoder til at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Desuden er der faktisk online butikker som giver kunderne mulighed for at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed må drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen køber billige gasbeton online hos en internet butik burde man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke videre spændende, især med de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  Et andet forslag kan være at bemærke om online butikken er e-mærket, hvilket burde være en angivelse af at e-butikken opfylder de opstillede regler, samt at internet selskabet fra tid til anden overværes af sagkyndige som behersker reglerne på området.

  Dette er en god mulighed for at blive assisteret, for så vidt du udsættes for udfordringer med dit indkøb af gasbeton. For øvrigt tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de væsentligste regler der kan have indflydelse på købet af gasbeton online, som fx hvilken returpolitik virksomheden bruger.

  Her er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, således man altid kan dokumentere bestillingen af gasbeton, uafhængig af om man har bestilt ved Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark eller Silvan.

  Martin Olsen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Tina Rasmussen gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Marianne Nielsen gav 5 stjerner

  God webshop

  Lone L gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Den mest letkøbte form for fragt vil altid være at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på internet butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode er jo meget væsentlig såfremt man står og skal bruge gasbeton fluks. Alternativt så lover enkelte online virksomheder billig levering, men typisk er det under forudsætning af at du aftager for en konkret pris.
  2Forud for at nogen shopper billige gasbeton hos en webbutik behøver de til hver en tid få overblik over webshoppens betingelser, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave. For øvrigt anbefaler vi at kunden er sat ind i de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige gasbeton online, eksempelvis den bytteret e-firmaet garanterer.
  3Nogle internet forretninger garanterer billig fragt på gasbeton, men i reglen afkræver det at du aftager for et bestemt beløb. Alternativt kan man snuppe den mest letkøbte fragttype, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen er i mange tilfælde tillige særligt ligetil. Den billigste leveringsversion er uden tvivl at hente produkterne selv.
  4En masse internet varehuse tildeler til alt held et hav af forskellige billige leveringsmetoder til gasbeton. Den mest anvendte er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ret smertefri, samt ofte derudover den prisbilligste metode til levering.
  5Trustpilot leverer nogenlunde udmærkede løsninger til at eftergå en række tidligere køberes observationer og af den grund stiller vi forslag om, at du betragter internet selskabets bedømmelser forud for at du shopper billige gasbeton online. Facebook leverer lige så vel aldeles værdifulde muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed.
  6Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været et sympol på at online forhandleren adlyder de officielle danske regler, tillige med at online forretningen regelmæssigt gennemses af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne. Forud for at nogen køber billige gasbeton i en online shop bør man de facto studere netbutikkens vilkår.
  7Det er efterhånden meget praktisk for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige gasbeton i blandt diverse forretninger på nettet, og med det motiv garanterer flere online virksomheder billig levering. Men det kan stadigvæk være lønnende at besigtige en række internet webshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
  8Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en lov, som hjælper kunden overfor uærlige online outlets. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale betalingen i flere bidder.
  9Leveringstidspunktet kan være usædvanlig vigtig forudsat man har behov for varen lige om lidt, og herved er det ret afgørende at du efterser den anslåede leveringsdato på gasbeton. Flere internet selskaber annoncerer billig dag-til-dag fragt på flere varer, men det kræver at bestillingen anbringes forinden et fastslået klokkeslæt.