Er du på udkig efter galvaniseret rionet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 galvaniseret rionet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et bredt varesortiment, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot galvaniseret rionet.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige galvaniseret rionet fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på lave priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent sparring. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
Det er naturligvis super afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende netbutikkens betingelser.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du får tips og tricks til valg af galvaniseret rionet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at blive fri for fragten, samt tilmed få fat i produkterne lige nu.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra flere leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af galvaniseret rionet online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker er specialister i deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du få en høj grad af nyttig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis galvaniseret rionet.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du når du køber galvaniseret rionet online på deres side.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

galvaniseret rionet harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

galvaniseret rionet bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således bør du ofte kigge på vejrforudsigelserne i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke uventet går i gang med at regne netop som du er gået i gang med dit svære projekt.
2Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal få assistance fra en fagmand til områder af projektet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at indhente forslag fra diverse firmaer.
3Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder overvældende meget brugbar oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
4I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det vise sig ret betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Du har mulighed for at søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Det forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
6Det viser sig aktuelt at du har de presserende materialer disponible forud for at du begynder byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og så eftergå materialerne, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du udarbejder agendaen.
8Det er betydningsfuldt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det bør være en fordel at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne notere omkostningen ved dem hver især.
9Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når der er tale om store ombygninger. Større ombygninger behøver flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
10Du bør under ingen omstændigheder undvære udstyr. Ofte kan det vise sig en fordel at have grejet klar til brug når du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medtage disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
11Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen ved avancerede projekter, og herved vurderes det essentielt at der afsættes rimelig tid i køreplanen, som gør at man kan være ubekymret om at nå i mål.
12Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig overfor mulige risici. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er rigtig flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række webshops i Danmark yder nu om dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til galvaniseret rionet. En af dem der er mest populær er nu om dage pakkeshops, og så kan du blot hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså særdeles nem, og tit tillige den billigste leveringsmulighed.

Du bør også overveje at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er i regelen et hak mere pebret, men endda rigtig let ved køb af galvaniseret rionet online. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på galvaniseret rionet kan vise sig at være meget udslagsgivende om man absolut skal bruge pakken om kort tid, så derfor er det temmelig fornuftigt at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato ved galvaniseret rionet. Størstedelen af shops på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på utallige produkter online, som alligevel afhænger af at ordren indsendes forinden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet distribueret inden de lageransatte drager hjemad.

En række internet webshops sikrer portofri levering på galvaniseret rionet online, men i mange tilfælde er det forudsat at du køber for en bestemt pris. Alternativt burde man overveje den mest betalelige leveringsmåde, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig galvaniseret rionet hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover bl.a. click-and-collect på galvaniseret rionet i disse byer:

Struer, Vallensbæk, København, Hedensted, Taastrup, Nyborg, Svendborg, Kolding, Esbjerg, Køge, Højbjerg, Lillerød, Nykøbing Falster, Holstebro, Gladsaxe, Fredericia, Randers, Frederiksberg, Hedehusene, Stenløse, Lystrup, Åbyhøj, Ikast, Hjørring, Brabrand, Valby, Frederikssund, Brøndby, Vejle, Ishøj, Aalborg, Tårnby, Brønshøj, Hobro, Birkerød, Hvidovre, Tilst, Herning, Greve, Silkeborg, Kokkedal, Søborg, Skanderborg, Middelfart, Nærum, Frederikshavn, Herlev, Nakskov, Gentofte, Horsens, Farum, Viborg, Værløse, Næstved, Brønderslev, Aarhus, Haslev, Risskov, Allerød, Rudersdal, Grenaa, Holbæk, Aabenraa, Sønderborg, Slagelse, Vordingborg, Hillerød, Frederiksværk, Lyngby, Dragør, Ringsted, Varde, Virum, Odder, Albertslund, Jyllinge, Charlottenlund, Roskilde, Vanløse, Odense, Solrød Strand, Skive, Rønne, Rødovre, Kalundborg, Korsør, Hørsholm, Haderslev, Thisted, Ølstykke, Nørresundby, Helsingør, Glostrup, og Ballerup, .

Klik-og-hent af galvaniseret rionet er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis køb galvaniseret rionet og galvaniseret rionet priser. Man ser derudover jævnligt folk lede efter blandt andet billig galvaniseret rionet, galvaniseret rionet tilbud og galvaniseret rionet online, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Bedste tilbud på galvaniseret rionet

Det er jo efterhånden ualmindeligt praktisk for os alle at finde tilbud på billige galvaniseret rionet online hos diverse internet butikker i Danmark, og for det har en lang række e-firmaer ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på galvaniseret rionet kolossalt, og ydermere præstere gratis levering.

Det kan dog immervæk være lønnende at sammenligne indtil flere internet forretninger efter rabatter og tilbud på galvaniseret rionet online forud for at du shopper, sådan at man er skråsikker på at indhente den bedste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Man må dog være omhyggelig med, at såfremt en e-handler afsætter billige galvaniseret rionet online på tilbud til en pris som kan virke overordentlig beskeden, bør det mange gange være en indikator for en uægte shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en regel, som skærmer os imod uærlige internet webshops.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at betale prisen på galvaniseret rionet over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte i niche webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker ofte søger for eksempel galvaniseret rionet online og billig galvaniseret rionet. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere kigge efter fx galvaniseret rionet priser, galvaniseret rionet tilbud og køb galvaniseret rionet.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg galvaniseret rionet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig en lang række gode løsninger til at finde ud af mange tidligere forbrugeres iagttagelser og på grund af dette anbefaler vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens vurderinger inden du bestiller billige galvaniseret rionet online.

Facebook genererer på samme måde de facto uafhængige muligheder for at få en idé om online webshoppens popularitet. Foruden det møder vi mange internet varehuse hvor kunder kan skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket desuden burde benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige galvaniseret rionet online på en e-forhandler bør man ideelt set bese e-butikkens handelsbetingelser, men det er tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Et alternativt forslag kunne måske være at efterse hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, som burde være en angivelse af at webshoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at internet shoppen lejlighedsvis overvåges af fagmænd som behersker reglerne på området.

Derudover tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, hvis du oplever besvær med din shopping med galvaniseret rionet. Endvidere er det klogt at kunden er omhyggelig omkring de væsentligste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af galvaniseret rionet online, fx den ombytningsrettighed online webshoppen kører med.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man når som helst bevarer ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af galvaniseret rionet, uafhængig af om man har bestilt hos Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

Birthe gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Mads Pedersen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Erik gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Susanne gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til indkøb via nettet
1En lang række e-shops foreslår i vore dage diverse forskellige billige former for fragt til galvaniseret rionet. En af de mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo yderst let, og tit tillige den billigste mulighed for fragt.
2Det er jo efterhånden ret så problemfrit for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige galvaniseret rionet hos flere internet handler, og på grund af dette garanterer en lang række internet varehuse fragt uden betaling. Det kan stadigvæk vise sig indbringende at studere flere e-handler efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
3Indtil flere internet selskaber sikrer gebyrfri levering på galvaniseret rionet, men ofte er det forbeholdt når der erhverves for en konkret pris. Desuden kunne du gribe den billigste form for levering, som ofte er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden er jævnligt omvendt meget let gængelig. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
4Forud for at nogen køber billige galvaniseret rionet i en webbutik behøver man uden tvivl studere shoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Ydermere er det at foretrække at kunden er påpasselig med de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige galvaniseret rionet online, fx hvilken byttepolitik e-butikken tilsikrer.
5Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af et regulativ, hvilket støtter dig som kunde overfor svindlende netbutikker. Som alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere omkostningerne over en længere periode.
6Trustpilot tilbyder nogle gunstige genveje til at gøre dig bekendt med mange øvrige konsumenters meninger og herved tilrådes det, at du beser online webshoppens omtaler forud for at du handler billige galvaniseret rionet online. Facebook yder derudover de facto værdifulde løsninger til at få indsigt i online butikkens popularitet.
7Generelt tilråder vi at tjekke om online butikken er medlem af e-mærket, som burde være en sikkerhed for at online butikken overholder de officielle danske regler, udover at internet shoppen nu og da kontrolleres af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige galvaniseret rionet hos en shop på nettet burde man til hver en tid tyde netshoppens handelsbetingelser.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig betydningsfuld ifald man har brug for pakken fluks, og i det øjemed er det aldeles fornuftigt at du ser tidshorisonten for levering ved galvaniseret rionet. Mange online selskaber reklamerer med billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men som ikke desto mindre beroer på at bestillingen gennemføres inden et fastslået tidspunkt.
9Den mindst kostelige slags levering vil altid være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til internet selskabets lager. Den leveringsform er jo ualmindeligt afgørende om man skal bruge galvaniseret rionet om få sekunder. Alternativt så sikrer flere internet firmaer fragtfri levering, men i reglen er det betinget af at man shopper for en konkret sum.