Er du på udkig efter fundablokke? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til sko til fundament til mur til pool til trappe til støttemur til drivhus til skur til kældervæg

Størrelser: 23x20x50 19x20x50 15 cm 33 cm 10 cm 15x20x50 39 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot fundablokke.
For en del er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde information omkring fundablokke.
Du skal kende de regler der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige fundablokke fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes nær dig, og herigennem har flertallet valget om at købe online og køre byggematerialerne selv. Hermed har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et stort udvalg af fundablokke online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde ekstra gavnlig hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis fundablokke.
Flertallet af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber fundablokke online hos dem.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
fundablokke bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

fundablokke silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fundablokke jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive fundamentalt at have alle bygningsmaterialer disponible forud for at du går i krig med din byggeproces. Du bør lave en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og dernæst gennemgå hver eneste ting, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
2Ved opgaver udendørs har vejret meget at sige. Af den grund må du løbende tjekke vejrvarslen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at regne netop som du er midt i det vigtige projekt.
3Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at notere hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende gennemgå mulige tilbud på dem slavisk.
4I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Du finder et bredt udvalg af guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til ret så meget brugbar information, navnligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at lave en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder din dagsorden.
7Inden du iværksætter byggeriet kan det være ret betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Du skal ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse såsom sko og hjelm der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
9Der kommer jævnligt ubelejlige hovedpiner når det gælder svære projekter, og altså kan det være væsentligt at man har afsat god nok plads i agendaen, med det formål at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
10Måske det burdes overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en professionel til områder af det. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson er det lukrativt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
11Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige projekter. Store byggerier stiller krav om flere mennesker. Samtidig viser det sig bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Du skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have værktøjet klar til brug idet du starter arbejdet. Det er derudover godt at tillægge de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ultra imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål med hensyn til fundablokke

 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvilken løsning til levering er smartest?

  De fleste shops på nettet yder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmodeller til fundablokke. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente pakken lige når det passer dig. Leveringstypen er altså ekstremt enkel, og desuden tillige den billigste leveringsmåde.

  Du bør ydermere udse dig at få ordren leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er somme tider en kende mere pebret, men derudover ultra smart ift. fundablokke online. Den mest betalelige fragtløsning er unægtelig at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du er nær e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på fundablokke er jo temmelig relevant ifald vi har brug for varen straks, så derfor er det naturligvis passende at vi gransker leveringstidspunktet ved fundablokke. Masser af internet firmaer – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen indsendes tidligere end et konkret klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få de nye varer på posthuset før logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Visse internet virksomheder sikrer portofri levering på fundablokke online, men oftest er det under betingelse af at der shoppes for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsudgave, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

  En række webshops giver afhentning hvor man bestiller billig fundablokke online men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på fundablokke i følgende byer:

  Odder, Værløse, Brønshøj, Nørresundby, Vanløse, Hillerød, Lillerød, Charlottenlund, Herning, Skive, Virum, Hedensted, Albertslund, Frederikssund, Slagelse, Farum, Ikast, Holstebro, Lyngby, Kokkedal, Odense, Ishøj, Rønne, Nykøbing Falster, Nakskov, Korsør, Haslev, Valby, Hvidovre, Greve, Nærum, Vordingborg, Jyllinge, København, Glostrup, Køge, Søborg, Grenaa, Taastrup, Middelfart, Frederiksværk, Allerød, Fredericia, Vejle, Svendborg, Viborg, Rødovre, Randers, Holbæk, Brabrand, Silkeborg, Risskov, Næstved, Åbyhøj, Stenløse, Esbjerg, Solrød Strand, Frederiksberg, Kalundborg, Thisted, Lystrup, Tilst, Gentofte, Vallensbæk, Hobro, Varde, Ølstykke, Tårnby, Rudersdal, Dragør, Brøndby, Brønderslev, Ballerup, Aarhus, Helsingør, Roskilde, Hjørring, Gladsaxe, Birkerød, Skanderborg, Haderslev, Aabenraa, Horsens, Nyborg, Frederikshavn, Kolding, Hedehusene, Ringsted, Sønderborg, Struer, Højbjerg, Aalborg, Hørsholm, og Herlev, .

  Klik-og-hent for fundablokke er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

  Ses der på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. billig fundablokke og fundablokke priser. Derudover oplever vi mange gange folk søge efter for eksempel køb fundablokke, fundablokke tilbud samt fundablokke online, foruden de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Gode priser på fundablokke

  Det er super praktisk for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige fundablokke online hos diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har de fleste e-forretninger været nødt til at nedbringe priserne på fundablokke eftertrykkeligt, og i øvrigt love portofri fragt.

  Det kan dog immervæk være tiden værd at analysere nogle internet forretninger efter tilbud på fundablokke online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Du bør alligevel være årvågen med, at hvis en e-shop udbyder billige fundablokke online for en pris der er urealistisk letkøbt, så er det tit være et fingerpeg om en bedragerisk internet shop. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i et reglement, der forsvarer folk overfor svindlende firmaer på nettet.

  Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere prisen på fundablokke af flere omgange. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bygma.

  Ved kig i data står det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis billig fundablokke og køb fundablokke. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter fx fundablokke tilbud, fundablokke online samt fundablokke priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til fundament til pool til trappe til drivhus til kældervæg til mur til sokkel til sko til skur

  Størrelser: 33 cm 15 cm 15x20x50 39 cm 23x20x50 19x20x50 10 cm

  Udforsk eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot leverer aldeles tiltalende genveje til at gennemrode adskillige øvrige brugeres synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du tager et kig på online forretningens ratings forinden du placerer din ordre på billige fundablokke online.

  Facebook tilbyder på samme måde ret så fortræffelige genveje til at få indtryk af online forretningens troværdighed. I øvrigt er der en række internet foretagender hvor man kan publicere en bedømmelse af ordreforløbet, som ydermere bør benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen handler billige fundablokke online på en e-handler burde de for at være sikker betragte netshoppens betingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt, særligt hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

  Et nemmere alternativ kan være at bemærke om online firmaet er e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen forstår den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet løbende vurderes af fagmænd som behersker bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du lejlighed til at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for udfordringer med dit indkøb af fundablokke. Yderligere er det smart at du er på vagt for de mest relevante vilkår gældende for købet af fundablokke online, fx den byttepolitik forretningen har.

  I den relation er det desuden vigtigt, at man permanent bevarer sin kvittering på e-mail, så man altid kan eftervise sin bestilling af fundablokke, uafhængig af om man har bestilt ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma eller Stark.

  Inge L gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Ole gav 4 stjerner

  Alt ok

  Lars L gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Helle N gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 gode råd til online indkøb
  1Trustpilot yder forholdsvis pålidelige genveje til at finde ud af adskillige eksisterende kunders observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du sonderer online virksomhedens bedømmelser forinden du handler billige fundablokke online. Facebook fremskaffer også regulære nyttige løsninger til at få indsigt i online virksomhedens popularitet.
  2En hel del e-shops i Danmark lover gratis fragt på fundablokke, men for det meste er det kun gældende hvis du handler for et fastsat beløb. Alternativt må man foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, som mange gange vil være at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen er for det meste endda i høj grad overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog altid være at hente produkterne selv.
  3En række online webshops tildeler i dag mange forskellige billige leveringsmåder til fundablokke. En favorit er for nærværende pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo vældig fremkommelig, samt typisk endda den billigste fragtløsning.
  4Vi tilråder at undersøge om online webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være en erklæring om at netbutikken forstår dansk lovgivning, foruden at internet selskabet løbende vurderes af sagkyndige der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige fundablokke på en internet webshop behøver man for at være sikker granske forhandlerens forretningsvilkår.
  5Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en ordning, der garanterer køber imod uærlige online butikker. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre prisen ude i fremtiden.
  6Det er ret så praktisk for os alle at kigge efter tilbud online på billige fundablokke på diverse internet foretagender, og af den grund tilbyder mange internet forhandlere portofri levering. Derfor kan det trods alt blive profitabelt at granske indtil flere netshops efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.
  7Før folk køber billige fundablokke hos en netbutik behøver de sådan set have øje for shoppens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde. Tilmed slår vi et slag for at kunden er obs på de mest aktuelle retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af billige fundablokke online, fx hvilken returneringsret e-firmaet lover.
  8Den mindst kostelige løsning er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens arbejdslager. Den leveringstype er naturligvis ekstremt essentiel såfremt man står og skal bruge fundablokke inden for kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere internet selskaber levering uden gebyr, men ofte gælder det kun hvis man aftager for en konkret sum.
  9Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig forudsat vi står og skal bruge varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det rimelig relevant at man kontrollerer den anslåede leveringstid på fundablokke. De fleste webshops byder på billig 1 dags fragt på flere varer, hvilket forudsætter at transaktionen realiseres tidligere end et givent tidspunkt.