Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havefliser til chaussesten mod myrer til brosten til brede fuger til klinker til tegl til teglsten til natursten mod ukrudt til herregårdssten til belægningssten til pigsten mod mos mod sokkel til teglklinker til fliser til indkørsel til skifer til terrasse

Varianter: epoxy ukrudtshæmmende fejefast organisk antracit ovntørret elastisk lufttørret hvid basisk

Mængder: 25 kg 1 m3 1 ton 15 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 500 liter 800 kg 15 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter

Levering: vognlæs afhentning i sække trailer i poser løst leveret hent selv i bigbag i løs vægt

Brands: No grow Danfast FB Beton RC Beton Skalflex IBF Dansand RNR Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et stort sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare fugesand.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er specielt muligt i de store byggemarkeder.
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring fugesand.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige fugesand fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge webshoppens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler varer fra forskellige producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af fugesand online.
De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har folk mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Hermed har du valget om at spare fragten, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe fugesand online på deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund vil du få ekstremt nyttig hjælp fra medarbejdere med specialistviden i netop fugesand.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder
fugesand jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig næsten altid utidige problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og pga. dette kan det være afgørende at der er afsat rimelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
2Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du indhenter professionel assistance kan det være fordelagtigt at notere en pris fra en håndfuld leverandører.
3Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til billige priser på dem enkeltvis.
4Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
5Planlægning vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
6For udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. Derfor skal du tit kigge på vejrmeldingerne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at vælte ned når du lige er midt i dit komplekse byggeprojekt.
7Der findes rigelige mængder af guides og videoer via internettet som kan vejlede dig. Især YouTube kan hjælpe med vældig meget udbytterig info, specielt såfremt du benytter engelske søgeord.
8Man vil på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig uundværligt at have det disponibelt idet du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at tillægge de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at byggeriet har betydning for klimaet.
10Det kan blive at have noget at sige at have alle materialer til disposition på forhånd inden du går i gang med håndværket. Du kunne sammenfatte en simpel note hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og efterfølgende gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Forud for at du starter byggeriet må det være temmelig afgørende med en forsikring om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Det anbefales at søge hjælp til dele af projektet, specielt når der er tale om større byggeopgaver. Større ting stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår fugesand

 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  Størstedelen af online selskaber yder nu et hav af forskellige billige leveringsløsninger til fugesand. Den mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo virkelig nem, og tit tillige den billigste leveringsmetode.

  Du kunne endvidere udse dig at få varerne leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig beklageligvis et hak dyrere, men desuden ekstremt uproblematisk for fugesand online. Den mest billige leveringstype er uden tvivl at hente pakken selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på fugesand kan være usædvanlig aktuel i tilfælde af at du har behov for produkterne med det samme, så i det øjemed er det utvivlsomt passende at du checker den anslåede leveringstid ved fugesand. En lang række webbutikker – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – udlover billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men det kræver at du når at bestille tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsted før de lageransatte holder fyraften.

  Visse forhandlere på nettet tilbyder fri fragt på fugesand online, men i de fleste tilfælde kræver det at der bestilles for et præcist beløb. Desuden bør man vælge den prisbilligste løsning til levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

  Masser af webbutikker frembyder afhentning hvor man handler billig fugesand derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på fugesand i disse områder:

  Ballerup, Glostrup, Tilst, Viborg, Holbæk, Højbjerg, Helsingør, Brabrand, Brønderslev, Nakskov, Fredericia, Rødovre, Valby, Herning, Skive, Vanløse, Nærum, Kolding, Åbyhøj, Hedensted, Gentofte, Vejle, Ikast, Risskov, Søborg, Svendborg, Hedehusene, Tårnby, Hillerød, Vordingborg, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Gladsaxe, Holstebro, København, Stenløse, Taastrup, Farum, Næstved, Kokkedal, Rønne, Frederikshavn, Lillerød, Haslev, Frederiksberg, Thisted, Lystrup, Skanderborg, Hjørring, Frederiksværk, Ishøj, Odder, Middelfart, Rudersdal, Aabenraa, Virum, Nyborg, Allerød, Brøndby, Horsens, Hobro, Birkerød, Ringsted, Aalborg, Kalundborg, Hørsholm, Korsør, Værløse, Lyngby, Solrød Strand, Charlottenlund, Nørresundby, Køge, Randers, Hvidovre, Albertslund, Aarhus, Roskilde, Herlev, Dragør, Frederikssund, Slagelse, Silkeborg, Varde, Ølstykke, Brønshøj, Esbjerg, Struer, Odense, Grenaa, Sønderborg, Jyllinge, Haderslev, og Greve, .

  Afhentning for fugesand er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland).

  Når man ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis billig fugesand og fugesand priser. Man ser desuden typisk online shoppere søge efter blandt andet fugesand tilbud, køb fugesand samt fugesand online, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Gode tilbud på fugesand

  Det er i dag særdeles gnidningsløst for enhver at sammenligne priser på billige fugesand online fra diverse online outlets, og derved har adskillige e-butikker set sig nødsaget til at trykke priserne på fugesand eftertrykkeligt, og derudover tilbyde fragt uden betaling.

  Det kan til hver en tid vise sig indbringende at prøve nogle butikker på nettet efter rabatter og tilbud på fugesand online forinden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

  Du må alligevel være opmærksom på, at såfremt en netbutik afsætter billige fugesand online for en tilbudspris der virker umådelig fremragende, kan det undertiden være en indikation på en snydagtig internet forhandler. Handler med kort er heldigvis inkluderet i en orden, hvilket hjælper dig overfor fup e-forhandlere.

  Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, når du har i sinde at godtgøre beløbet til fugesand over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

  Når man kigger i tendenserne er det klart, at mennesker mange gange søger efter for eksempel køb fugesand og fugesand priser. Foruden dette ser vi typisk folk kigge efter for eksempel fugesand tilbud, fugesand online samt billig fugesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til klinker til fliser til indkørsel til skifer mod mos til natursten mod sokkel til belægningssten til herregårdssten til pigsten til teglsten til chaussesten mod myrer til teglklinker til terrasse til brede fuger til brosten til havefliser mod ukrudt til tegl

  Varianter: hvid organisk antracit lufttørret ovntørret epoxy ukrudtshæmmende elastisk basisk fejefast

  Mængder: 500 liter 10 kg 500 kg 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg 1 m3 20 kg 15 kg 800 kg 25 kg

  Levering: hent selv i bigbag i poser i løs vægt løst leveret trailer vognlæs afhentning i sække

  Brands: FB Beton Weber RC Beton Skalflex Dansand IBF RNR Danfast No grow

  Analyser folks erfaringer

  Trustpilot yder immervæk strålende chancer for at eftersøge en række forhenværende køberes omtaler og herved foreslåes det, at du gennemsøger e-handlens anmeldelser forinden du shopper billige fugesand online.

  Facebook fører til på samme måde fuldkommen anstændige metoder til at få indtryk af webshoppens pålidelighed. Desuden ses en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at ytre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige fugesand online på en e-butik burde de når alt kommer til alt overveje e-butikkens betingelser, det er dog gerne ikke super interessant, særligt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

  Et andet alternativ kunne derfor være at granske om online firmaet er støttet af e-mærket, siden det kan være en sikring om at e-firmaet følger de danske retningslinjer, samt at internet virksomheden fra tid til anden vurderes af fagmænd som forstår vilkårene.

  Desuden tilbydes du mulighed for bistand, såfremt du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med fugesand. Tilsvarende tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler der gælder for købet af fugesand online, for eksempel den byttepolitik online virksomheden har.

  Derfor er det i øvrigt afgørende, at man stadig beholder ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevidne sin bestilling af fugesand, ligegyldig om man har købt ved Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Bygma.

  Erik gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Henrik U gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  Peter C gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Camilla C gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Den billigste leveringsversion er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning nødvendiggør at du lever med kort afstand til e-shoppens hjemsted. Den leveringsversion kan være super betydningsfuld når vi behøver fugesand om få sekunder. Alternativt så sikrer enkelte online selskaber levering uden beregning, men undertiden afkræver det at der bestilles for en bestemt pris.
  2Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en ordning, som garanterer kunden overfor uægte shops på nettet. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre prisen over et længere tidsrum.
  3En stor portion online selskaber tilbyder i øjeblikket flere billige former for levering til fugesand. Den mest populære er for nærværende afhentningssteder, som gør det muligt at hente dine nye varer når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ekstremt ukompliceret, samt typisk endvidere den billigste fragtløsning.
  4Inden nogen køber billige fugesand hos en internet virksomhed burde de på en vis måde overveje virksomhedens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig interessant. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er obs på de grundlæggende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige fugesand online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet selskabet kører med.
  5Leveringsdygtigheden er usædvanlig væsentlig ifald du har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det bestemt fornuftigt at man checker den estimerede leveringsdato på fugesand. En række online webshops tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter, som alligevel står og falder med at du bestiller forinden et konkret klokkeslæt.
  6En række e-forretninger i Danmark byder på levering uden gebyr på fugesand, men typisk er det under forudsætning af at man shopper for en bestemt pris. Alternativt skulle du udvælge den billigste fragtform, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragttypen bliver jævnligt omvendt temmelig smertefri. Den mest betalelige leveringsform vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  7Generelt anbefaler vi at undersøge om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at internet virksomheden føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen af og til monitoreres af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende love. Før folk køber billige fugesand hos en webbutik kan man faktisk se på webbutikkens forretningsaftale.
  8Trustpilot præsterer visse gode muligheder for at gennemstøve en længere række aktuelle køberes bedømmelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du undersøger internet firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige fugesand online. Facebook genererer desuden fuldstændig fine løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus.
  9Det har vist sig at være ret så let gængeligt for os alle at kigge efter tilbud online på billige fugesand på forskellige internet forretninger, og til tak tilbyder masser af webbutikker billig fragt. Det kan til hver en tid være smart at se nærmere på nogle få e-butikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at indhente den skarpeste pris.