Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 1 m3 15 kg 800 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 15 kg 1 ton 10 kg 500 kg

Levering: hent selv i sække i bigbag vognlæs i løs vægt i poser afhentning trailer løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende forretningens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring flisesand.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde variationer i priserne på billige flisesand hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre har et bredt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden blot flisesand.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af flisesand online.
De udbredte byggekæder har butikker i store dele af landet, og af den grund har de fleste chancen for at købe online og fragte byggematerialerne selv. På grund af det har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Således er det forventeligt at du får en høj grad af god sparring fra mennesker der er eksperter i netop flisesand.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af online nichebutikker er mindre virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at bestille flisesand online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
flisesand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 personer i de 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de fornødne byggematerialer handlet ind inden du går til værks med håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemløbe punkterne, hvormed du er sikker på at du har husket alt.
2Typisk vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være forstandigt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende notere beløbet for dem én og én.
3Du bør reflektere over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må have professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du får professionel assistance er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere entreprenører.
4Du skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. Typisk vil det være meningsfuldt at have det tilgængeligt inden du igangsætter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i dit budget.
5Det kan vise sig at være godt at søge assistance til arbejdet, navnlig såfremt det er omfattende projekter. Store byggeprojekter kræver flere folk. Derudover vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
6Forud for at du indleder dit byggeprojekt må det være yderst afgørende med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
7Der præsenterer sig typisk uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med store byggeprojekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
8Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
9Ved projekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund skal du tit tjekke vejrforudsigelserne i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det svære projekt.
10Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeprojektet har betydning for klimaet.
11Du kan finde alle mulige former for instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube tilbyder store mængder nyttig viden, navnligt ifald man leder på engelsk.
12Planlægning viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder oversigten.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår flisesand

 • Hvad er flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  Adskillige online shops yder nu en række forskellige billige metoder til levering til flisesand. En af favoritterne er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter bestillingen når der er tid til det. Metoden er nemlig usædvanlig enkel, og ofte ydermere den mindst kostelige type af levering.

  Du burde omvendt forsøge at vælge at få leveret til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver desværre en smule mere bekostelig, men ligeledes særligt smart for flisesand online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på flisesand er usædvanlig væsentlig ifald vi skal bruge din pakke om få sekunder, og af den grund er det selvsagt væsentligt at man ser leveringstidspunktet på flisesand. En hel del e-butikker i Danmark – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, men vær vagtsom da det står og falder med at handlen laves inden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne sendt afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Nogle få e-forhandlere lover levering uden beregning på flisesand online, men tit kun såfremt man køber for et fastslået beløb. Alternativt skal man beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  De fleste webshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig flisesand hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma og Stark. De udlover for eksempel klik-og-hent på flisesand i disse områder:

  Vejle, Helsingør, Frederikshavn, Albertslund, København, Frederikssund, Brønderslev, Hørsholm, Aabenraa, Allerød, Kokkedal, Holbæk, Randers, Gladsaxe, Odense, Tårnby, Åbyhøj, Nakskov, Valby, Herlev, Middelfart, Greve, Risskov, Taastrup, Aarhus, Kalundborg, Lillerød, Horsens, Esbjerg, Fredericia, Grenaa, Næstved, Aalborg, Dragør, Ballerup, Hedehusene, Hillerød, Herning, Rønne, Stenløse, Brønshøj, Søborg, Viborg, Højbjerg, Nærum, Værløse, Holstebro, Silkeborg, Køge, Skanderborg, Brøndby, Kolding, Farum, Lyngby, Solrød Strand, Ishøj, Birkerød, Lystrup, Jyllinge, Thisted, Struer, Nørresundby, Varde, Haslev, Ikast, Vanløse, Vordingborg, Haderslev, Ølstykke, Glostrup, Gentofte, Brabrand, Svendborg, Sønderborg, Rudersdal, Roskilde, Virum, Korsør, Nyborg, Hobro, Tilst, Charlottenlund, Skive, Odder, Slagelse, Nykøbing Falster, Hedensted, Ringsted, Frederiksberg, Hjørring, Vallensbæk, Rødovre, Hvidovre, og Frederiksværk, .

  Click-and-collect af flisesand er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland).

  Når vi kigger i tallene står det markant, at online shoppere som regel kigger efter fx flisesand tilbud og billig flisesand. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere lede efter blandt andet flisesand priser, flisesand online og køb flisesand, plus de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

  Gode priser på flisesand

  Det er særdeles smart for folk at kigge efter tilbud på billige flisesand online i blandt diverse e-forretninger, og altså har masser af forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på flisesand eftertrykkeligt, og endda tilbyde fragt uden betaling.

  Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at se nærmere på diverse internet shops i Danmark efter tilbud på flisesand online før du shopper, så man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Du må alligevel være så påvagt, at ifald en internet webshop afhænder billige flisesand online på tilbud til en pris der kan ses som overordentlig lav, bør det undertiden være en indikation på en snydagtig online virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et regulativ, der assisterer køber overfor uoprigtige internet forhandlere.

  Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre omkostningerne til flisesand af flere omgange. Dette fås normalt i specialiserede netshops, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

  Ved kig i data fremstår det markant, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis køb flisesand og flisesand online. Foruden dette ser vi ofte folk kigge efter fx billig flisesand, flisesand priser samt flisesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 15 kg 25 kg 1 m3 20 kg 10 kg 25 kg 500 kg 1 ton 500 liter 800 kg

  Levering: hent selv vognlæs i poser i sække løst leveret i bigbag i løs vægt trailer afhentning

  Gennemsøg nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot tilbyder dig en række gavnlige genveje til at undersøge en række tidligere kunders kritik og på grund af dette er det smart, at du gransker e-forretningens bedømmelser forud for at du køber billige flisesand online.

  Facebook frembyder lignende absolut ærlige genveje til at få en idé om e-firmaets popularitet. Herinde ses en række internet butikker som gør det muligt at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også kan bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen shopper billige flisesand online i en internet forhandler kunne man sådan set gennemgå deres handelsaftale, det er dog oftest ikke særlig sjovt, især ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma.

  En anden mulighed er at bemærke om internet forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det er en indikation om at e-forhandleren imødekommer de gældende danske regler, foruden at internet selskabet lejlighedsvis evalueres af jurister der har nøje kendskab til reglerne på området.

  Dette er desuden din chance for at blive hjulpet, når du får problemstillinger som følge af dit køb af flisesand. Ydermere anbefaler vi at kunden er hensynstagende til de primære betingelser der kan influere på bestillingen af flisesand online, som fx hvilken byttepolitik internet forretningen kører med.

  I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man altid sikrer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb af flisesand, uagtet om man bestiller ved Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

  Inge V gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Louise Larsen gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Martin Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Per Madsen gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  9 gode råd til køb på nettet
  1Flere e-butikker garanterer fragt uden gebyr på flisesand, men i reglen er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret pris. Som alternativ skal man udse dig den mest letkøbte leveringsform, som typisk vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver undertiden lige så vel usædvanlig let gængelig. Den mest billige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
  2Mange online webshops foreslår i dag en hel del forskellige billige løsninger til levering til flisesand. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig vældig praktisk, og mange gange ydermere den billigste leveringsmåde.
  3Fragttiden er selvfølgelig super central når man skal bruge din pakke nu og her, og i det øjemed er det tydeligvis aktuelt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på flisesand. En del e-forhandlere byder på billig 1 dags fragt på de fleste varer, hvilket betinges af at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt.
  4Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det er betinget af at du har bopæl nær online butikkens lager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende når man mangler flisesand med det samme. Alternativt så yder nogle enkelte online forhandlere levering uden beregning, men ofte er det så nødvendigt at man bestiller for en bestemt pris.
  5Det er temmelig let gængeligt for os alle at analysere priser online på billige flisesand på flere online firmaer, og med det motiv garanterer utallige webbutikker billig levering. Det kan dog stadigvæk være nyttigt at inspicere nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris.
  6Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af en vedtægt, der sikrer dig overfor falske firmaer på nettet. Som et alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil finansiere regningen af flere omgange.
  7Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en påvisning af at online forhandleren accepterer de danske love, samt at internet webshoppen jævnligt overværes af fagmænd der forstår lovgivningen. Inden folk shopper billige flisesand på en webbutik kunne de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale.
  8Inden nogen handler billige flisesand hos en forhandler på nettet behøver de altid sætte sig ind i shoppens vilkår, dog er det i reglen en omfattende opgave. Herudover slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de mest basale reglementer der kan have betydning for købet af billige flisesand online, f.eks. hvilken byttepolitik e-forretningen bruger.
  9Trustpilot frembringer egentlig passelige muligheder for at gennemstøve diverse øvrige forbrugeres meninger og derved tilråder vi, at du gennemgår internet forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige flisesand online. Facebook fører til desuden fuldstændig gode genveje til at få en idé om netshoppens pålidelighed.