Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 20 kg 500 kg 1 ton 800 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 25 kg

Levering: i sække vognlæs i poser hent selv afhentning i løs vægt trailer i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring flisegrus.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt må du kigge andetsteds.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot flisegrus.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regler.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige flisegrus hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler varer fra mange nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af flisegrus online.
De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og derfor har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og endda have produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler flisegrus online fra deres webshop.
Forskellige nichebutikker på nettet er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få gode tilbud.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for deres varer, da de ikke sælger andre varer. Ergo formår de at yde ekstra indsigtsfuld vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis flisegrus.
De 10 største byggemarkeder
flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal sammensætte en velovervejet agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
2For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således bør du hyppigt se udsigten ift. vejret i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med det avancerede projekt.
3Der kommer utvivlsomt uforudsete hovedpiner i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og følgelig vurderes det afgørende at der er afsat en del plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
4Du finder en hel del artikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube yder assistance med temmelig meget brugbar oplysning, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
5Du må på ingen måde mangle grej. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have grejet til disposition idet du igangsætter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet.
6Du bør nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som skåner dig imod hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
7I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få når byggeriet er klimavenligt. Af få støtte beroer altså på at byggeriet influerer positivt på klimaet.
8Måske kan det blive af stor betydning at have de presserende materialer indkøbt inden du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel notere en punktforms indkøbsseddel med hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at alt er som det skal være.
9Det kan vurderes om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Når du ønsker assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at få forslag fra forskellige firmaer.
10Ofte vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive en fordel at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til omkostningen ved dem slavisk.
11I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet kan det blive højst vigtigt at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til dele af projektet, især når der er tale om omfangsrige projekter. Større ting kræver mere end en person. Ydermere bør det være bedre og sjovere at være flere om det.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål med hensyn til flisegrus

 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvilken mulighed for fragt er smartest?

  Størstedelen af e-shops udlover nu flere billige former for fragt til flisegrus. Den mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo virkelig let, og typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsmetode.

  Du kan alternativt beslutte dig for at få ordren sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig ofte en tak mindre billig, men lige så vel ualmindeligt praktisk for flisegrus online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du har bopæl tæt på webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstiden på flisegrus er naturligvis usædvanlig vital om du har brug for din pakke om kort tid, og i det øjemed er det nemlig relevant at du undersøger leveringstiden ved flisegrus. En stor portion e-firmaer i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær vagtsom da det står og falder med at der bestilles inden et aftalt klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få varen klargjort før medarbejderne drager hjemad.

  Visse online firmaer frembyder gebyrfri levering på flisegrus online, men i de fleste tilfælde kræves det at der købes for en bestemt pris. Derudover bør man overveje den mest betalelige løsning til levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

  Adskillige kæder giver afhentning hvor du køber billig flisegrus online men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på flisegrus i følgende byer:

  Taastrup, Kalundborg, Birkerød, Hvidovre, Brøndby, Aarhus, Viborg, Frederiksberg, Gentofte, Silkeborg, Næstved, Thisted, Kolding, Vallensbæk, Svendborg, Herning, Slagelse, Vordingborg, Hedehusene, Sønderborg, København, Herlev, Rønne, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Nykøbing Falster, Køge, Rødovre, Aalborg, Nørresundby, Nyborg, Grenaa, Fredericia, Lystrup, Gladsaxe, Odder, Struer, Tilst, Søborg, Brabrand, Højbjerg, Ballerup, Hobro, Kokkedal, Varde, Farum, Solrød Strand, Vanløse, Haderslev, Virum, Værløse, Middelfart, Stenløse, Greve, Lillerød, Hørsholm, Glostrup, Randers, Jyllinge, Horsens, Brønshøj, Korsør, Charlottenlund, Skanderborg, Ringsted, Nakskov, Rudersdal, Risskov, Åbyhøj, Ølstykke, Allerød, Aabenraa, Helsingør, Albertslund, Vejle, Roskilde, Nærum, Tårnby, Holstebro, Hedensted, Esbjerg, Skive, Hillerød, Ikast, Frederiksværk, Haslev, Valby, Holbæk, Frederikssund, Odense, Lyngby, Dragør, og Ishøj, .

  Klik-og-hent for flisegrus er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. flisegrus priser og billig flisegrus. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge efter for eksempel køb flisegrus, flisegrus tilbud og flisegrus online, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Den bedste pris på flisegrus

  Det er jo efterhånden virkelig praktisk for folk at sammenligne priser på billige flisegrus online på diverse internet forretninger, og herved har langt de fleste forretninger på nettet været tvunget til at mindske prisniveauet på flisegrus betydeligt, og endda præstere levering uden beregning.

  Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at sammenligne indtil flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på flisegrus online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du bør lige meget hvad være obs på, at hvis en online shop afhænder billige flisegrus online til salg for en salgspris der kan ses som besynderligt fordelagtig, burde det tit være et faresignal om en uoprigtig internet virksomhed. Betalinger med kort er heldigvis en del af en lov, hvilket hjælper køberen overfor uoprigtige online webshops.

  Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at afdrage prisen på flisegrus af flere omgange. Det fås ofte ved niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

  Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter for eksempel flisegrus tilbud og flisegrus online. Foruden dette ser man som regel online shoppere søge bl.a. flisegrus priser, billig flisegrus og køb flisegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 800 kg 1 ton 25 kg 500 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 15 kg

  Levering: i sække i løs vægt trailer hent selv i bigbag løst leveret i poser afhentning vognlæs

  Kig på eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot tilbyder dig regulære ærlige chancer for at eksaminere mange forhenværende forbrugeres betragtninger og af den grund tilråder vi, at du verificerer internet forhandlerens ratings forinden du bestiller billige flisegrus online.

  Facebook yder også relativt anstændige genveje til at få indsigt i internet webshoppens popularitet. Herinde ser vi endda outlets på nettet som giver folk mulighed for at skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen handler billige flisegrus online i en internet handler burde man når alt kommer til alt gennemse dens handelsaftale, men det er normalt ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de store byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

  Et andet forslag kunne måske være at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærket, siden det ofte er en indikator for at internet forhandleren imødekommer de opstillede regler, foruden at hjemmesiden fra tid til anden kigges til af specialister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du chance for bistand, såfremt du skulle få dilemmaer ved din handel med flisegrus. Dertil er det at foretrække at man er vaks omkring de mest aktuelle forhold der har betydning for bestillingen af flisegrus online, fx hvilken returpolitik netshoppen garanterer.

  I den forbindelse er det tillige afgørende, at man permanent beholder sin faktura, så man altid vil kunne vidne om bestillingen af flisegrus, hvad end man har handlet fra Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus eller Bygma.

  Jørgen Jensen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Camilla gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Helle Christensen gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Hans Knudsen gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  9 gode råd til online shopping
  1Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et reglement, der begunstiger os overfor svindlende internet selskaber. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale omkostningerne i flere bidder.
  2Antal dages levering er selvfølgelig virkelig relevant om du skal bruge din ordre om kort tid, så med det formål er det ganske fornuftigt at du ser tidshorisonten for levering for flisegrus. En masse internet butikker stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, hvilket er regnet ud fra at bestillingen anbringes forud for et bestemt klokkeslæt.
  3Trustpilot frembyder forholdsvis gode løsninger til at kigge på en lang række tidligere brugeres synspunkter og af den grund er det en hjælp, at du verificerer online forhandlerens kritik inden du shopper billige flisegrus online. Facebook yder for øvrigt uden sammenligning strålende chancer for at få indblik i e-shoppens pålidelighed.
  4Forud for at folk shopper billige flisegrus i en forhandler på nettet kan de når alt kommer til alt få overblik over butikkens forretningsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende projekt. Ligeledes er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vilkår der gælder for shopping af billige flisegrus online, til eksempel den returrettighed internet firmaet lover.
  5Den mindst kostelige leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som dog forudsætter at du opholder dig med kort afstand til e-forretningens hjemsted. Den fragtmulighed er rigtig betydningsfuld såfremt man står og skal bruge flisegrus lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet selskaber billig levering, men ofte er det under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum.
  6Indtil flere internet shops garanterer portofri fragt på flisegrus, men i mange tilfælde kun såfremt der købes for en konkret sum. I øvrigt må man tage den mest billige leveringsmodel, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringstypen er mange gange samtidig ualmindeligt simpel. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
  7En række internet varehuse udlover heldigvis diverse forskellige billige leveringsformer til flisegrus. Den mest moderne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså temmelig ligetil, samt typisk endvidere den billigste fragtløsning.
  8Det er efterhånden ekstremt smart for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige flisegrus hos diverse firmaer på nettet, og altså garanterer en lang række e-shops fri fragt. Dog kan det ikke desto mindre være profitabelt at se nærmere på indtil flere e-handler efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.
  9Generelt slår vi et slag for at undersøge om netshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det er et kendetegn for at internet shoppen forstår dansk lovgivning, foruden at forretningen ofte monitoreres af eksperter som forstår de gældende regulativer. Inden nogen handler billige flisegrus i en shop på nettet kunne de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsaftale.