Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til dræn

Mængder: 25 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 15 kg 800 kg 25 kg 1 m3 1 ton

Levering: i bigbag afhentning i poser trailer i sække løst leveret i løs vægt vognlæs hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er især muligt ved de kendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Flere byggekæder har et stort udvalg, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot filtergrus.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos en netbutik, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring filtergrus.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Der er forskel på prisen på billige filtergrus fra byggemarked til byggemarked. En del giver lave priser, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du må vide hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og derfor har mange tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at slippe for fragtgebyret, og samtidig få produkterne straks.
De kendte byggekæder udbyder varer fra talrige nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af filtergrus online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså forventes det at du får mere indsigtsfuld sparring fra mennesker med ekspertviden i netop filtergrus.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en bedre pris.
En masse nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at bestille filtergrus online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

filtergrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse viser sig som kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en strømlinet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver din strategi.
2Ofte vil det være afgørende at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det bør være fornuftigt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst notere prisen på dem en ad gangen.
3Du kan overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra flere entreprenører.
4Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at projektet har betydning for naturen.
5Der viser sig ofte overraskende udfordringer i forbindelse med krævende opgaver, og følgelig viser det sig afgørende at der er afsat en god portion tid i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
6Du kan finde endeløse artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver overvældende meget gavnlig oplysning, især når du leder på engelsk.
7Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til projektet, navnlig såfremt det er væsentlige byggeprojekter. Store projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden bør det blive mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
8Før du går i gang med byggeprocessen kan det være højst betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Du må aldrig glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
10Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer til disposition forinden du går til værks med arbejdet. Du kan notere en hurtig note hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og så efterse materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Man vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Ofte kan det være uundværligt at have grejet ved hånden idet du går løs med dit byggeprojekt. Husk også at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
12Ved udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund må du ofte undersøge prognosen for vejret i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål angående filtergrus

 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  Masser af online forhandlere foreslår nu om dage flere billige leveringsmidler til filtergrus. Den mest populære er lige nu pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså yderst fleksibel, og desuden også den mest letkøbte leveringsform.

  Du kan alternativt tænke over at vælge at få sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver jævnligt en tak mindre billig, men på den anden side særligt problemfri ved køb af filtergrus online. Den billigste metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du bor tæt på internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på filtergrus kan vise sig at være temmelig essentiel når man mangler dine nye produkter inden for kort tid, og af den grund er det i sandhed meningsfuldt at du efterser den anslåede leveringstid for filtergrus. Masser af webshops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at handlen laves før et fastsat klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få ordren skippet afsted forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

  Indtil flere e-firmaer byder på levering uden betaling på filtergrus online, men tit er det under forudsætning af at man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ må man overveje den mest letkøbte fragttype, der oftest vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

  Størstedelen af webshops giver afhentning hvor du handler billig filtergrus hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår bl.a. click-and-collect på filtergrus i disse byer:

  Åbyhøj, Middelfart, Aabenraa, Hobro, Haderslev, Svendborg, Greve, Viborg, Vallensbæk, Lystrup, Hedehusene, Dragør, Frederiksberg, Grenaa, Holbæk, Ølstykke, Odense, Rønne, Solrød Strand, Korsør, Køge, Hedensted, Nærum, Valby, Frederiksværk, Ballerup, Fredericia, Struer, Rødovre, Roskilde, Kalundborg, Kolding, Thisted, Holstebro, Helsingør, Charlottenlund, Tilst, Sønderborg, Esbjerg, Nakskov, Horsens, Ishøj, Hvidovre, Gentofte, Skive, Virum, Farum, Højbjerg, Randers, Brøndby, Vordingborg, Vejle, Skanderborg, Tårnby, Kokkedal, Nørresundby, Taastrup, Herlev, Glostrup, Frederikssund, Vanløse, Næstved, Birkerød, Hjørring, Gladsaxe, Jyllinge, Allerød, Aarhus, Lyngby, Herning, Albertslund, Varde, Brønderslev, Frederikshavn, Ringsted, Brabrand, Hørsholm, Hillerød, Søborg, Ikast, Nykøbing Falster, Stenløse, Aalborg, Slagelse, Værløse, Nyborg, Brønshøj, Silkeborg, Rudersdal, Risskov, Odder, Lillerød, Haslev, og København, .

  Click-and-collect af filtergrus er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Når man kigger i tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange efterspørger bl.a. filtergrus priser og billig filtergrus. Foruden dette oplever vi som regel mennesker søge eksempelvis filtergrus tilbud, filtergrus online samt køb filtergrus, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

  Få rabat på filtergrus

  Det er efterhånden rigtig smart for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige filtergrus online fra diverse e-butikker, og for det har langt de fleste e-forretninger ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på filtergrus markant, og ydermere love billig fragt.

  Trods dette kan det alligevel vise sig rentabelt at tjekke et par forretninger på nettet efter tilbud på filtergrus online før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

  Du skal bare ikke overse, at i tilfælde af at en webbutik markedsfører billige filtergrus online til en tilbudspris der kan virke uendeligt tiltalende, så burde det for det meste være et faresignal om en fup online webshop. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en bestemmelse, som værner køber imod uærlige forhandlere på nettet.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere regningen på filtergrus i flere bidder. Dette fås normalt i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter fx filtergrus online og filtergrus priser. Man ser derudover ofte folk efterspørge fx billig filtergrus, køb filtergrus og filtergrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 25 kg 1 m3 800 kg 15 kg 1 ton 20 kg 25 kg 1000 kg 500 kg

  Levering: i poser i bigbag i sække afhentning hent selv trailer vognlæs i løs vægt løst leveret

  Analyser tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig temmelig stabile muligheder for at kigge nærmere på en stor portion øvrige køberes domme og derfor stiller vi forslag om, at du eksaminerer online butikkens omtaler forud for at du bestiller billige filtergrus online.

  Facebook medfører lignende visse værdifulde genveje til at få en idé om netshoppens kundefokus. Her ser vi mange forhandlere på nettet hvor det er muligt at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen køber billige filtergrus online i en shop bør de egentlig læse dens handelsaftale, det er dog normalt ikke videre spændende, især ved de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og 10-4.

  Et andet forslag kunne måske være at finde ud af om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er et kendetegn for at internet firmaet imødekommer dansk lovgivning, og at internet forhandleren rutinemæssigt evalueres af jurister der kender vilkårene på området.

  Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, når du skulle få problemstillinger i processen med din ordre på filtergrus. Yderligere er det godt at køber er påpasselig med de vigtigste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af filtergrus online, som fx den bytteret e-shoppen bruger.

  I den sammenhæng er det også essesentielt, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne bekræfte sit køb af filtergrus, hvad end man bestiller fra Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark eller Bygma.

  Peter gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Louise V gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Jens Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Mette Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  9 tips til din online shopping
  1Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en angivelse af at internet shoppen accepterer de danske regler, og at hjemmesiden rutinemæssigt overvåges af jurister der forstår de gældende love. Før nogen shopper billige filtergrus på en internet webshop burde de når alt kommer til alt kigge på netbutikkens regler.
  2Enkelte internet foretagender sikrer fri fragt på filtergrus, men i reglen kun når man indkøber for en fastsat sum. Alternativt skal du snuppe den mest betalelige fragtmetode, som typisk vil være at få bragt ordren til et udleveringssted. Løsningen er typisk på den anden side vældig nem. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  3Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en anordning, som støtter køberen imod snydagtige firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du vil afdrage betalingen ude i fremtiden.
  4Trustpilot præsterer helt gunstige chancer for at vurdere en hel del øvrige forbrugeres bedømmelser og på grund af dette er det en hjælp, at du betragter internet forretningens bedømmelser forud for at du handler billige filtergrus online. Facebook resulterer i endvidere fuldt ud fremragende chancer for at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed.
  5Inden nogen shopper billige filtergrus på en online virksomhed behøver de de facto gennemgå deres betingelser, men det er mange gange ikke specielt ophidsende. Endvidere tilråder vi at du er klar over de vigtigste forhold der er gældende for handlen med billige filtergrus online, f.eks. hvilken byttepolitik netbutikken tilbyder.
  6Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men det beroer på at du er i nærheden af online butikkens arbejdslager. Den mulighed for fragt er selvfølgelig usædvanlig bestemmende ifald man har behov for filtergrus inden for få dage. Alternativt så lover nogle få webshops gratis levering, men i reglen er det forbeholdt når man indkøber for et fastslået beløb.
  7Antal dages levering er selvfølgelig meget afgørende såfremt vi mangler produkterne om kort tid, og med det formål er det aldeles vigtigt at man kontrollerer den estimerede leveringstid for filtergrus. En række online forhandlere annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, hvilket forudsætter at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  8En lang række internet forhandlere udlover i dag et bredt udvalg af billige muligheder for levering til filtergrus. En der er meget almindelig er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ekstremt let gængelig, og typisk ydermere den mest prisbevidste leveringsmetode.
  9Det er efterhånden yderst let for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige filtergrus på flere internet foretagender, og med det motiv frembyder en lang række forretninger på nettet levering uden beregning. Derfor kan det imidlertid være smart at tjekke nogle få online virksomheder efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.