Er du på udkig efter fibergips? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 6.239 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.239 kr.Køb
7.294 kr.Køb
7.550 kr.Køb
7.595 kr.Køb
8.044 kr.Køb
8.572 kr.Køb
10.692 kr.Køb
10.992 kr.Køb
11.010 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til loft til lydisolering til badeværelse til gulv til vådrum

Varianter: retkantet udendørs indendørs farmacell lydisolerende akustisk med spartelkant vandtæt

Størrelser: 15 mm 12 mm 18 mm 13 mm 20 mm 9 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige fibergips fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver gode priser, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Man bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring fibergips.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover bare fibergips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige producenter, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af fibergips online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder finder du overalt i landet, og dermed har kunderne adgang til at handle online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du få endnu mere kyndig sparring fra ansatte der er specialister i netop fibergips.
Majoriteten af små butikker styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Forskellige online nichebutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler fibergips online på deres side.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

fibergips jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fibergips harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

fibergips silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

fibergips bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund må du løbende se udsigten ift. vejret lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
2Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når det er væsentlige byggeprocesser. Krævende ting stiller krav om flere folk. Dertil bør det være hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
3Der viser sig altid pludselige udfordringer når det kommer til større opgaver, og altså vil det være væsentligt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde tilkøbe professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Når du henter professionel assistance kan det være en god idé at tage imod en pris fra flere entreprenører.
5Ofte vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det er rationelt at tage noter til alle poster, og dernæst søge sig frem til ens udgift ved dem en ad gangen.
6Der kan findes en overflod af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er anvendeligt med ret så meget konstruktiv information, specielt når man benytter engelske søgeord.
7Man må nødig stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har grejet til rådighed akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
8Inden du starter byggeprojektet er det ufatteligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning inklusiv sikkerhedshjelm der hjælper dig mod hændelige risici. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
10Måske kan det blive afgørende at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt inden du går i krig med arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemgå materialerne, således at du sikrer dig at alt er som det skal være.
11I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes når byggeriet er klimavenligt. Bidraget er altså afhængig af at renoveringen influerer positivt på planeten.
12Planlægning er vejen til succes med dit arbejde. Du er nødt til at liste en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver din handlingsplan.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som altså er temmelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Flere online varehuse frembyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til fibergips. En sikker vinder er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer dig. Muligheden er jo i høj grad gnidningsløs, og mange gange derudover den mest betalelige fragtløsning.

Du burde ligeledes afveje for og imod at bestille ordren til levering til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig sædvanligvis en anelse mere pebret, men endvidere ultra hensigtsmæssig for fibergips online. Den billigste leveringsform vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket kræver at du bor nærved e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på fibergips er jo rigtig relevant når man står og skal bruge din pakke med det samme, så af den grund er det uden tvivl relevant at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for fibergips. En masse e-butikker i Danmark – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, som trods alt regnes ud fra at ordren gennemføres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt før de pakkeansatte holder fyraften.

Enkelte netshops præsterer portofri fragt på fibergips online, men typisk påkræves det at der bestilles for et fastsat beløb. Derudover må man vælge den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

En del webshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig fibergips hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af fibergips i disse byer:

Værløse, Gentofte, København, Lystrup, Hillerød, Hvidovre, Nørresundby, Ringsted, Glostrup, Køge, Varde, Nyborg, Roskilde, Ishøj, Risskov, Stenløse, Brøndby, Odder, Taastrup, Greve, Søborg, Nærum, Aabenraa, Gladsaxe, Grenaa, Middelfart, Slagelse, Tårnby, Rønne, Svendborg, Albertslund, Ikast, Aarhus, Kolding, Ølstykke, Sønderborg, Farum, Haderslev, Dragør, Jyllinge, Rødovre, Struer, Viborg, Vordingborg, Korsør, Holstebro, Helsingør, Hedensted, Randers, Vejle, Valby, Brabrand, Skive, Lillerød, Thisted, Lyngby, Aalborg, Brønderslev, Herning, Højbjerg, Kalundborg, Haslev, Silkeborg, Virum, Hjørring, Skanderborg, Allerød, Kokkedal, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Holbæk, Næstved, Tilst, Nakskov, Åbyhøj, Rudersdal, Hørsholm, Solrød Strand, Herlev, Frederikshavn, Charlottenlund, Birkerød, Fredericia, Brønshøj, Frederikssund, Hobro, Horsens, Vanløse, Esbjerg, Frederiksberg, Vallensbæk, Ballerup, Odense, og Hedehusene, .

Click-and-collect af fibergips er muligt i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland).

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at folk tit kigger efter blandt andet køb fibergips og fibergips tilbud. Man ser desuden ofte mennesker søge efter fx billig fibergips, fibergips priser og fibergips online, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på fibergips

Det er ualmindeligt gnidningsløst for enhver at sammenligne tilbud på billige fibergips online i blandt flere shops på nettet, og herved har mange butikker på nettet set sig nødsaget til at nedskære prisen på fibergips voldsomt, og endda frembyde billig fragt.

Derfor kan det imidlertid blive gavnligt at eftergå indtil flere webshops efter udsalg og tilbud på fibergips online forinden du handler, så man er garanteret at antage den mest billige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal trods alt ikke overse, at når en online shop frembyder billige fibergips online til salg for en pris som anses for uforståeligt letkøbt, er det tit være et faresignal om en snydagtig e-handler. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, som sikrer folk imod bedrageriske online shops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale prisen på fibergips over tid. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Når vi ser på tallene står det klart, at folk som regel kigger efter fx køb fibergips og fibergips online. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere efterspørge fx fibergips priser, fibergips tilbud og billig fibergips.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Nemt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til vådrum til loft til badeværelse til lydisolering til gulv

Varianter: farmacell lydisolerende vandtæt indendørs retkantet udendørs med spartelkant akustisk

Størrelser: 15 mm 20 mm 13 mm 18 mm 9 mm 10 mm 12 mm

Undersøg nuværende kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i absolut fine muligheder for at evaluere en række øvrige brugeres domme og derved er det fornuftigt, at du eftersøger e-firmaets bedømmelser før du shopper billige fibergips online.

Facebook præsterer tilsvarende sådan set sikre muligheder for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der mange internet foretagender hvor man kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige fibergips online hos en e-shop burde de faktisk få overblik over netshoppens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke videre spændende, særligt på de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Alternativet er at efterse om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, grundet at det er et sympol på at webshoppen overholder de officielle danske regler, og at e-handlen hyppigt monitoreres af fagfolk som har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for støtte, ifald du udsættes for dilemmaer som følge af din shopping med fibergips. Ligeså kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende betingelser gældende for bestillingen af fibergips online, til eksempel den ombytningsrettighed internet selskabet lover.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere sit køb af fibergips, hvad end man shopper ved XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Kim R gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Rasmus Hansen gav 4 stjerner

SUPER

Henrik Hansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Niels Johansen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for alle at finde tilbud online på billige fibergips fra diverse online shops, og følgelig frembyder adskillige internet forhandlere portofri fragt. Dog kan det immervæk vise sig fordelagtigt at analysere et par forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg før du handler, sådan at du er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
2Før nogen shopper billige fibergips hos en e-forhandler burde man utvivlsomt gennemgå webshoppens betingelser, det er dog tit ikke super interessant. Ligeså tilråder vi at man er på vagt for de elementære betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige fibergips online, som eksempelvis hvilken returneringsret forretningen lover.
3Trustpilot tilbyder dig visse værdifulde muligheder for at evaluere adskillige andre kunders domme og af den grund støtter vi, at du sonderer internet virksomhedens bedømmelser forinden du bestiller billige fibergips online. Facebook fremskaffer tillige super strålende løsninger til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed.
4Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet firmaet er e-mærket medlem, grundet at det typisk er et sympol på at internet forretningen føjer den officielle danske lovgivning, foruden at shoppen ofte kontrolleres af fagfolk som har ekspertise inden for vedtægterne på området. Forinden folk handler billige fibergips i en internet virksomhed kan man altid tage stilling til webbutikkens handelsaftale.
5Enkelte online shops frembyder fragt uden gebyr på fibergips, men for det meste kræves det at der aftages for et bestemt beløb. Ellers burde man overveje den mest prisbevidste form for fragt, der mange gange er at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Denne bliver beklageligvis lige så vel usædvanlig simpel. Den mest betalelige løsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
6Størstedelen af e-handler udlover i vore dage et stort udvalg af billige fragttyper til fibergips. En favorit iblandt mange er i vore dage udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså yderst hensigtsmæssig, samt desuden derudover den mest prisbevidste leveringsversion.
7Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af et regelsæt, som bistår køber overfor uærlige online varehuse. Som en anden løsning bør du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere beløbet over en periode.
8Fragttiden er jo temmelig essentiel forudsat du har behov for varen med det samme, så i det øjemed er det helt centralt at man studerer den estimerede leveringstid for fibergips. Temmelig mange internet outlets byder på billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, men vær obs på at det betinges af at bestillingen laves forinden et aftalt klokkeslæt.
9Den mest betalelige mulighed for fragt vil altid være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af webbutikkens hjemsted. Den mulighed for levering er jo temmelig vital ifald du behøver fibergips om få sekunder. Alternativt så præsterer visse internet forhandlere levering uden gebyr, men undertiden forudsætter det at der handles for en bestemt pris.