Er du på udkig efter fiberdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til plantekasser til terrasse til fortelt til dræn til haven til planter til blomster til granitskærver til nedsivning til sandkasse til palleramme til faskine til hegn til squash til kartofler til grøntsager til fliser til overdækning til terrændæk til bede til højbede til køkkenhave til hæk til indkørsel til ukrudt til kål til loft til roer til vinterdækning

Varianter: fibertex kraftig hvid organisk grøn kraftig økologisk UV beskyttet tyk nedbrydelig

Størrelser: 5 meter 3 meter 1 meter 2 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige fiberdug fra webshop til webshop. Enkelte har gode priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra en webshop, som tilbyder sparring omkring fiberdug.
Flere byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare fiberdug.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber varer fra mange nichebutikker, så du kan vælge fra et bredt udvalg af fiberdug online.
De store byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og derved har kunderne adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Hermed har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du få mere god sparring fra personale med specialistviden i lige præcis fiberdug.
Flertallet af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du handler fiberdug online fra deres webshop.
Alverdens specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De 10 største byggemarkeder
fiberdug bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

fiberdug silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

fiberdug jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er økonomisk at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedskrive eventuelle tilbud på dem én og én.
2Du kan finde mange forskellige instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube supporterer dig med store mængder gavnlig viden, især forudsat at man benytter engelske søgeord.
3Man bør ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig en fordel at have værktøjet disponibelt akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
4Du burde måske overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du skal have hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at få en pris fra diverse virksomheder.
5Der viser sig ofte ubelejlige hovedpiner i tilfælde med avancerede projekter, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at der afsættes betragtelig plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
6I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
7Forberedelse vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du må have en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
8Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund kan du tit tage notits af vejrudsigten lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned i samme sekund som du står midt i dit komplekse projekt.
9Det er essentielt at du har samtlige byggematerialer tilgængelige før du starter arbejdet. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel liste som indeholder de materialer du får brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Det anbefales at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ift. krævende byggeprojekter. Krævende byggerier kræver flere end en enkelt person. Endvidere bør det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Forud for at du starter byggeprojektet må det være rimeligt essentielt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
12Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er fantastisk flot. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er meget imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål til fiberdug

 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

  Adskillige e-firmaer giver i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for levering til fiberdug. En af favoritterne er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når der er tid til det. Metoden er nemlig særligt enkel, samt oftest derudover den mindst kostelige fragtmulighed.

  Du kan omvendt foretrække at få det leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden er undertiden en tak mindre billig, men endvidere ekstremt gnidningsløs for fiberdug online. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som dog afhænger af at du har bopæl i kort afstand af e-shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på fiberdug kan være ekstremt betydningsfuld ifald man behøver ordren omgående, og herved er det særdeles væsentligt at du finder den estimerede leveringstid på fiberdug. En stor portion e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på adskillige produkter online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, så at de kan nå at få varen sendt afsted før medarbejderne drager hjemad.

  Flere e-forretninger i Danmark frembyder portofri fragt på fiberdug online, men oftest er det forbeholdt når man aftager for en konkret pris. Derudover kan man overveje den mindst kostelige leveringsmanér, der ofte vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

  En stor portion netshops udlover click-and-collect hvor du handler billig fiberdug online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne yder fx afhentning af fiberdug i følgende områder:

  Frederikssund, Gentofte, Grenaa, Skive, Svendborg, Hedehusene, Horsens, Varde, Ikast, Kalundborg, Højbjerg, Greve, Nørresundby, Lyngby, Allerød, Kokkedal, Tilst, Albertslund, Odder, Esbjerg, Glostrup, Rødovre, Sønderborg, Odense, Haslev, Solrød Strand, Næstved, Fredericia, Risskov, Viborg, Hedensted, Hvidovre, Farum, Holbæk, Rønne, Dragør, Ringsted, Charlottenlund, Værløse, Nærum, Taastrup, Ballerup, Virum, Korsør, Ølstykke, Birkerød, Tårnby, Hobro, Aabenraa, Helsingør, Brønshøj, Lystrup, Skanderborg, Hillerød, Brøndby, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Slagelse, Hjørring, Rudersdal, Aarhus, Vordingborg, København, Vallensbæk, Åbyhøj, Søborg, Kolding, Frederiksberg, Randers, Holstebro, Nakskov, Frederiksværk, Lillerød, Struer, Vejle, Køge, Hørsholm, Middelfart, Ishøj, Thisted, Valby, Roskilde, Jyllinge, Herlev, Stenløse, Brabrand, Aalborg, Brønderslev, Vanløse, Silkeborg, Frederikshavn, Herning, Nyborg, og Haderslev, .

  Click-and-collect ift. fiberdug er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm).

  Når der ses på søgedata står det klart, at internetbrugere som regel søger bl.a. fiberdug priser og fiberdug tilbud. Foruden dette ser man jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis fiberdug online, billig fiberdug og køb fiberdug, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Gode tilbud på fiberdug

  Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for folk at søge sig frem til priser på billige fiberdug online i blandt diverse forhandlere på nettet, og derfor har flere e-forhandlere været tvunget til at nedbringe priserne på fiberdug betragteligt, og derudover tilbyde gratis levering.

  Det kan ikke desto mindre blive lønsomt at tjekke nogle få netshops efter tilbud og rabatter på fiberdug online inden du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

  Man må trods alt være obs på, at når en forretning på nettet frembyder billige fiberdug online til salg for en pris som anses for urealistisk god, så bør det for det meste være en indikator for en fup webbutik. Køb med betalingskort er dog dækket ind under et lovbud, der værner køber overfor uoprigtige internet shops.

  Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du agter at klare omkostningerne til fiberdug over en længere periode. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når der ses på data står det klart, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet fiberdug priser og køb fiberdug. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. fiberdug online, fiberdug tilbud samt billig fiberdug.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til indkørsel til terrændæk til terrasse til planter til fortelt til højbede til køkkenhave til fliser til ukrudt til roer til sandkasse til nedsivning til bede til granitskærver til dræn til kartofler til blomster til grøntsager til overdækning til plantekasser til vinterdækning til squash til faskine til palleramme til hegn til kål til loft til hæk

  Varianter: fibertex hvid kraftig kraftig tyk UV beskyttet økologisk nedbrydelig grøn organisk

  Størrelser: 3 meter 4 meter 5 meter 2 meter 1 meter

  Gennemsøg tidligere kunders meninger

  Trustpilot fremskaffer helt ønskværdige chancer for at kontrollere en række aktuelle køberes iagttagelser og derfor er det klogt, at du kigger på webbutikkens ratings forud for at du placerer din ordre på billige fiberdug online.

  Facebook yder lignende forholdsvis stabile genveje til at få indsigt i webbutikkens kundefokus. I øvrigt møder vi endda firmaer på nettet som tilbyder folk at formulere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige må bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk handler billige fiberdug online i en internet forhandler kan man i virkeligheden gennemse shoppens betingelser, dog er det typisk ikke super interessant, især med de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

  En anden valgmulighed kan være at bemærke om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en indikation om at online forretningen overholder de officielle regler, tillige med at internet forretningen fra tid til anden efterses af eksperter der forstår lovene på området.

  Desuden giver det dig mulighed for support, for så vidt du forvoldes problemer ved din ordre på fiberdug. Ligeledes er det smart at køberen er hensynstagende til de mest basale bestemmelser der kan influere på bestillingen af fiberdug online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet virksomheden kører med.

  På grund af dette er det desuden vigtigt, at man permanent bevarer ens faktura, således man en anden gang kan bevidne sit køb af fiberdug, hvad end man shopper ved 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

  Ole M gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Peter L gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Anna gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Maria Johansen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 tips til online shopping
  1En række forhandlere på nettet tilbyder fragt uden gebyr på fiberdug, men oftest kun såfremt der bestilles for en konkret sum. Som alternativ kan du tage den mest prisbevidste fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig i regelen endvidere ekstremt enkel. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
  2Det er i dag ultra fremkommeligt for folk at sammenligne priser online på billige fiberdug fra flere e-handler, og for det tilbyder en lang række online webshops levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig indbringende at undersøge nogle forskellige forretninger på nettet efter rabat og tilbud forud for at du shopper, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
  3Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af et lovbud, hvilket garanterer køberen overfor snydagtige internet shops. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at afdrage omkostningerne af flere omgange.
  4Før folk bestiller billige fiberdug på en forhandler på nettet kunne man reelt granske webbutikkens vilkår, det er dog oftest en omfattende opgave. Desuden er det fornuftigt at køber er vidende om de fundamentale forhold der kan have indflydelse på bestillingen af billige fiberdug online, fx hvilken ombytningspolitik webbutikken tilsikrer.
  5Leveringsdygtigheden kan være usædvanlig udslagsgivende såfremt du absolut skal bruge produkterne straks, og af den grund er det naturligvis relevant at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid på fiberdug. Mange shops på nettet byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen realiseres inden et besluttet tidspunkt.
  6Den billigste løsning er unægtelig selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du er med kort afstand til online shoppens bopæl. Den mulighed for levering er jo ret aktuel såfremt du absolut skal bruge fiberdug fluks. Alternativt så frembyder indtil flere internet varehuse fragt uden omkostninger, men for det meste er det påkrævet at du aftager for en konkret sum.
  7Trustpilot medfører en del strålende muligheder for at eksaminere forskellige aktuelle køberes synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du betragter e-butikkens kritik forud for at du køber billige fiberdug online. Facebook fører til derudover super værdifulde genveje til at få en idé om internet butikkens pålidelighed.
  8Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at internet webshoppen overholder de danske regler, samt at e-butikken rutinemæssigt vurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige fiberdug hos en e-butik bør de for at være på den sikre side læse webbutikkens vilkår.
  9Masser af butikker på nettet tildeler i vore dage et hav af forskellige billige former for fragt til fiberdug. Det mest almindelige er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså meget smertefri, og i mange tilfælde tillige den billigste leveringsmåde.