Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 kg 15 kg 500 kg 25 kg 800 kg 20 kg 1 ton 1 m3 25 kg

Levering: løst leveret trailer i løs vægt i bigbag i sække vognlæs i poser afhentning hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil spare fragten, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare drængrus.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring drængrus.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige drængrus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode priser, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra diverse leverandører, så du kan vælge fra et bredt sortiment af drængrus online.
De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og i kraft af det har folk valget om at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online får du bedre priser.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du bestiller drængrus online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved formår de at yde en høj grad af anvendelig hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis drængrus.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer utvivlsomt pludselige bump på vejen når det kommer til krævende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, så man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Typisk vil det vise sig essentielt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive eventuelle tilbud på dem slavisk.
3Det kan give mening at tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe professionel hjælp til delelementer af projektet. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagmand er det lukrativt at hente priser fra en håndfuld leverandører.
4Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt renoveringen er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
5Forberedelse vil være metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør liste en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du laver strategien.
6Du kan finde utrolig mange guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med rigelig brugbar information, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
7Du skal for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have grejet ved hånden når du starter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at medtage omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
8Forud for at du opstarter byggeprojektet er det vanvittigt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som fx sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er klogt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke køber eksperthjælp.
10Det kan blive meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer indkøbt forud for at du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, således at du er sikker på at alt er som det skal være.
11Det kan være en god idé at spørge om assistance til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om omfattende projekter. Store ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig bliver det bedre og mere interessant når man er flere om det.
12For udendørs opgaver har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund kan du ofte se vejrprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du netop vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål om drængrus

 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvilken fragtmetode er bedst?

  En række online outlets foreslår til alt held et hav af forskellige billige fragtmuligheder til drængrus. Et hit er efterhånden udleveringssteder, hvor du kan afhente din pakke når du har lyst. Denne er altså ultra let, og mange gange endvidere den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kunne lige så vel beslutte dig for at få leveret til dit hus eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver godt nok en tand dyrere, men ligeledes ualmindeligt let gængelig ved køb af drængrus online. Den mest billige mulighed for levering er unægtelig at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet selskabets byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på drængrus er jo yderst betydningsfuld om du har behov for din ordre nu og her, så herved er det fuldkommen meningsfuldt at man gransker tidshorisonten for levering på drængrus. En hel del online webshops – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, men vær på vagt da det er underforstået at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt fikset inden lagerpersonalet tager hjem.

  Nogle få butikker på nettet byder på levering uden betaling på drængrus online, men i reglen er det under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ kan du udse dig den mest betalelige leveringsmåde, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

  Store kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig drængrus derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. De foreslår blandt andet afhentning af drængrus i følgende områder:

  Roskilde, Ringsted, Hedehusene, Kokkedal, Greve, Nykøbing Falster, Silkeborg, Lyngby, Lillerød, Odder, Søborg, Holbæk, Køge, Hvidovre, Hobro, Aarhus, Brøndby, Frederikssund, Hjørring, Rønne, Thisted, Skanderborg, Sønderborg, Vanløse, Nyborg, Middelfart, Horsens, Nakskov, Frederikshavn, København, Valby, Gentofte, Vejle, Ølstykke, Frederiksberg, Grenaa, Lystrup, Taastrup, Allerød, Vallensbæk, Viborg, Helsingør, Rudersdal, Korsør, Næstved, Haslev, Hørsholm, Aabenraa, Varde, Glostrup, Randers, Vordingborg, Frederiksværk, Tilst, Rødovre, Værløse, Ikast, Fredericia, Haderslev, Slagelse, Herlev, Holstebro, Aalborg, Svendborg, Åbyhøj, Kolding, Nørresundby, Risskov, Gladsaxe, Albertslund, Jyllinge, Odense, Højbjerg, Hillerød, Skive, Struer, Ishøj, Ballerup, Esbjerg, Nærum, Solrød Strand, Farum, Brønshøj, Kalundborg, Brabrand, Birkerød, Hedensted, Herning, Charlottenlund, Brønderslev, Stenløse, Tårnby, Dragør, og Virum, .

  Klik-og-hent ift. drængrus er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger for eksempel drængrus tilbud og billig drængrus. Vi ser desuden som regel netshoppere søge for eksempel drængrus priser, drængrus online og køb drængrus, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus.

  Den bedste pris på drængrus

  Det er efterhånden i høj grad problemfrit for os alle at prissammenligne på billige drængrus online på flere webbutikker, og ergo har de fleste internet virksomheder været nødt til at trykke prisen på drængrus en hel del, og endda love levering uden beregning.

  Dog kan det trods alt blive smart at prøve et par internet forretninger efter billige priser på drængrus online før du bestiller, så man er sikret at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

  Du må blot ikke overse, at såfremt en e-forretning udlover billige drængrus online til en tilbudspris der virker uforståeligt attraktiv, så er det undertiden være en indikation på en falsk internet virksomhed. Shopping med kort er heldigvis en del af en lov, som forsvarer en imod svindlende e-firmaer.

  Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre omkostningerne til drængrus ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Stark.

  Når man kigger i data bliver det klart, at folk mange gange leder efter fx drængrus tilbud og billig drængrus. Man ser derudover som regel netshoppere søge efter blandt andet køb drængrus, drængrus online og drængrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1000 kg 500 kg 25 kg 1 ton 20 kg 1 m3 15 kg 800 kg 25 kg

  Levering: hent selv trailer i løs vægt afhentning i bigbag vognlæs i poser løst leveret i sække

  Kig på nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot giver dig aldeles passelige muligheder for at kortlægge flere forhenværende konsumenters observationer og derved kan det anbefales, at du kigger på internet shoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige drængrus online.

  Facebook medfører endvidere ret fine metoder til at få indsigt i webshoppens troværdighed. Foruden det ses endda internet varehuse som tilbyder kunderne at registrere en kritik af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

  Inden folk shopper billige drængrus online på en netbutik behøver de faktisk se på dens forretningsvilkår, det er dog i reglen en tidskrævende opgave, specielt med de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

  En anden løsning er at granske om online shoppen er e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at internet virksomheden lever op til gældende dansk lovgivning, udover at virksomheden fra tid til anden besigtiges af eksperter der har nøje kendskab til vedtægterne på området.

  Desuden får du lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du møder problemstillinger ved dit indkøb af drængrus. Tillige foreslåes det at køber er hensynstagende til de mest centrale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af drængrus online, for eksempel hvilken bytteret netshoppen anvender.

  Her er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens ordremail, så man senere vil kunne bekræfte sit køb af drængrus, ligegyldig om man køber hos Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

  Erik Christiansen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Henrik O gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  Inger T gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Lone A gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  9 tips til køb på nettet
  1Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af et regelsæt, hvilket passer på kunden imod svindlende online butikker. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at klare betalingen over flere uger.
  2Trustpilot resulterer i flere passende muligheder for at efterforske en lang række nuværende konsumenters ratings og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker online butikkens ratings før du køber billige drængrus online. Facebook byder på for øvrigt super belejlige muligheder for at få et kig ind i internet firmaets kundefokus.
  3Fragttiden kan vise sig at være ret så vigtig når du absolut skal bruge varerne lige om lidt, så med det formål er det forholdsvis klogt at man gransker den estimerede leveringsdato på drængrus. En stor portion internet foretagender stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, som er forudsat at bestillingen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt.
  4Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være et signal om at internet forretningen efterkommer de danske regler, udover at internet butikken undertiden overværes af sagkyndige der har megen viden om reglerne. Forinden folk køber billige drængrus hos en online butik bør de i og for sig skimme deres forretningsaftale.
  5Det er efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige drængrus på tværs af netbutikker, og for det lover massevis af internet outlets gratis fragt. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at kigge forbi enkelte internet handler efter billige priser inden du køber, således at du er sikker på at opnå den skarpeste pris.
  6Den billigste fragttype er uden tvivl at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du har bopæl i kort afstand af internet shoppens arbejdslager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være meget relevant forudsat man skal bruge drængrus omgående. Alternativt så tilbyder enkelte e-butikker fragt uden betaling, men tit påkræves det at man indkøber for en konkret pris.
  7En masse internet varehuse udlover til alt held et hav af forskellige billige leveringsmodeller til drængrus. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine produkter den dag der passer dig. Fragttypen er jo ret så fremkommelig, samt typisk tillige den prisbilligste leveringsløsning.
  8Nogle få online webshops lover portofri fragt på drængrus, men for det meste kun ifald du indkøber for en konkret pris. Ellers må du tage den mest letkøbte leveringsmetode, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver sædvanligvis desuden særdeles let. Den mest billige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
  9Inden nogen bestiller billige drængrus hos en e-forretning kan man til hver en tid overveje virksomhedens handelsaftale, men det er typisk ikke videre interessant. Ligeledes er det klogt at kunden er sat ind i de mest vitale forhold der kan have indvirkning på købet af billige drængrus online, for eksempel hvilken bytteret internet webshoppen bruger.