Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til lys

Varianter: guld blå sort hvid glas klar

Mængder: 1 kubikmeter 1 ton 15 kg 10 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 25 kg 500 kg 15 kg 20 kg 800 kg 1 m3

Levering: løst leveret hent selv trailer i bigbag i poser i løs vægt vognlæs afhentning i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige dekorationssten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode tilbud, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge en webshop, som kan give sparring omkring dekorationssten.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke butikkens regler.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot dekorationssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har folk valget om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Takket være dette har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra diverse producenter, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af dekorationssten online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille dekorationssten online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
De fleste specialiserede netbutikker har en stor passion for de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du modtage en høj grad af kompetent assistance fra folk der er specialister i netop dekorationssten.
De største byggecentre i Danmark

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omkring 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan blive betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer klar til brug før du iværksætter arbejdet. Du kunne udarbejde en enkel indkøbsseddel som indeholder alt hvad du skal bruge, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er sikker på at du har husket alt.
2I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det vise sig ufatteligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Større opgaver behøver flere folk. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Der kommer utvivlsomt uforudsete problemer når det kommer til større byggeprojekter, og pga. dette vil det være væsentligt at der er afsat en del tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive en fordel at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og bagefter notere online tilbud på dem alle sammen.
6Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at have en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af planen.
7Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Således kan du tit tage notits af femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
8Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være fordelagtigt at du har værktøjet parat forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at indkalkulere disse omkostninger i det økonomiske overblik.
9Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes hvis ombygningen er CO2-besparende. Af få støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
10Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ikke beklædning herunder hjelm og sko der sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
11Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af vældig meget anvendelig viden, særligt ifald man benytter engelske søgeord.
12Du kan tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du bør købe professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Når du henter eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at indhente en pris fra forskellige leverandører.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om dekorationssten

 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  Flere webbutikker i Danmark tildeler til alt held diverse billige metoder til levering til dekorationssten. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne den dag der passer dig. Den er altså usædvanlig overkommelig, samt desuden endda den mest betalelige fragtløsning.

  Du burde ydermere udse dig at få produkterne bragt til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Denne bliver mange gange en anelse dyrere, men omvendt i høj grad let gængelig med dekorationssten online. Den prisbilligste leveringsversion er dog at hente ordren selv, men den løsning kræver at du lever med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på dekorationssten kan i nogle tilfælde være ekstremt central om vi behøver ordren om kort tid, og i det øjemed er det bestemt afgørende at du gransker tidshorisonten for levering ved dekorationssten. Størstedelen af butikker på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på adskillige varer online, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen distribueret før pakkepersonalet tager hjem.

  En række online outlets lover portofri fragt på dekorationssten online, men for det meste forudsætter det at man aftager for et fastslået beløb. Ellers bør man tage den billigste leveringsmanér, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

  Temmelig mange webshops udlover click-and-collect hvor du køber billig dekorationssten online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på dekorationssten i disse byer:

  Ikast, Middelfart, Køge, Ishøj, Esbjerg, Odense, Næstved, Taastrup, Aalborg, Holstebro, Vejle, Rønne, Søborg, Horsens, Kolding, Aarhus, Ringsted, Brabrand, Allerød, Grenaa, Tilst, Risskov, Vallensbæk, Thisted, Højbjerg, Helsingør, Gladsaxe, Lystrup, Farum, Lillerød, Svendborg, Varde, Frederikshavn, Ølstykke, Herlev, Haderslev, Hedehusene, Brønshøj, Åbyhøj, Fredericia, Nyborg, Herning, Dragør, Hedensted, Struer, Aabenraa, Charlottenlund, Glostrup, Tårnby, Brønderslev, Viborg, Slagelse, Korsør, Stenløse, Nakskov, Roskilde, Randers, Greve, Silkeborg, Skanderborg, Ballerup, København, Værløse, Hjørring, Gentofte, Vordingborg, Frederiksberg, Nørresundby, Hvidovre, Kalundborg, Skive, Frederiksværk, Jyllinge, Nykøbing Falster, Nærum, Birkerød, Vanløse, Holbæk, Virum, Hillerød, Kokkedal, Rudersdal, Hørsholm, Hobro, Sønderborg, Albertslund, Valby, Odder, Lyngby, Rødovre, Frederikssund, Haslev, Solrød Strand, og Brøndby, .

  Klik-og-hent ift. dekorationssten er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland).

  Ved kig i søgedata står det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. dekorationssten tilbud og dekorationssten online. Man ser desuden tit netshoppere søge efter eksempelvis køb dekorationssten, billig dekorationssten og dekorationssten priser, plus de store byggecentre som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

  Rabat på dekorationssten

  Det er jo efterhånden usædvanlig let gængeligt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige dekorationssten online hos forskellige internet virksomheder, og til tak har en hel del internet firmaer fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på dekorationssten markant, og i øvrigt præstere levering uden gebyr.

  Men det kan trods alt blive fordelagtigt at analysere en række internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på dekorationssten online forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en shop frembyder billige dekorationssten online for en pris som kan virke hamrende attraktiv, bør det mange gange være en indikator for en uærlig online webshop. Kortbestillinger er heldigvis dækket ind under en vedtægt, hvilket støtter dig som kunde imod svindlende forhandlere på nettet.

  Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale prisen på dekorationssten over tid. Det fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel dekorationssten online og billig dekorationssten. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere søge efter bl.a. dekorationssten tilbud, dekorationssten priser samt køb dekorationssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til lys til haven

  Varianter: glas klar sort hvid guld blå

  Mængder: 20 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 800 kg 500 liter 1 m3 500 kg 25 kg

  Levering: trailer afhentning løst leveret vognlæs i poser i løs vægt i sække i bigbag hent selv

  Kig på andre menneskers ratings

  Trustpilot frembringer stort set udmærkede løsninger til at beskue en længere række øvrige køberes synspunkter og herved tilråder vi, at du gennemgår e-forhandlerens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige dekorationssten online.

  Facebook præsterer derudover flere fantastiske metoder til at få indblik i netshoppens pålidelighed. Desuden ser vi en række e-shops som giver folk mulighed for at levere en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden burde benyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen shopper billige dekorationssten online på en e-forhandler kan man i princippet gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig sjovt, specielt på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan.

  En nem løsning er at granske hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er en indikation om at netbutikken opretholder gældende dansk lovgivning, udover at virksomheden ofte besøges af specialister der har meget erfaring med de gældende regler.

  Dette er en god anledning til at få bistand, for så vidt du får problemer som følge af din shopping med dekorationssten. Tilsvarende er det fornuftigt at kunden er klar over de grundlæggende bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af dekorationssten online, som for eksempel den returret e-butikken lover.

  Her er det på samme måde vigtigt, at man altid bibeholder ens kvitteringsmail, så man senere kan bevidne sin bestilling af dekorationssten, hvad end man har købt fra XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Silvan.

  Lars gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Louise B gav 4 stjerner

  God til prisen

  Mads N gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Pia L gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 gode råd til online shopping
  1Det er særligt hensigtsmæssigt for os alle at sammenholde priser online på billige dekorationssten på forskellige online selskaber, og ergo præsterer mange e-firmaer levering uden betaling. Det kan dog trods alt blive lønsomt at tjekke et par online forhandlere efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at opnå den mest attraktive pris.
  2Den billigste leveringsmodel er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning beroer på at du er i kort afstand af internet firmaets tilholdssted. Den form for levering kan i nogle tilfælde være virkelig bestemmende om vi har behov for dekorationssten om kort tid. Alternativt så yder flere netbutikker gratis levering, men typisk er det under forudsætning af at der bestilles for en præcis sum.
  3Antal dages levering er naturligvis ret så essentiel om du står og skal bruge din pakke med det samme, så med det formål er det temmelig klogt at man ser leveringstiden på dekorationssten. En lang række forhandlere på nettet giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, som alligevel beroer på at bestillingen køres igennem inden et besluttet klokkeslæt.
  4Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en vedtægt, hvilket dækker køberen imod snydagtige internet forretninger. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at honorere betalingen senere.
  5En hel del firmaer på nettet frembyder gratis levering på dekorationssten, men ofte er det under betingelse af at man indkøber for en fastsat pris. Ellers skal man overveje den billigste mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtløsningen er til tider ydermere særdeles ukompliceret. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  6Vi slår generelt et slag for at bemærke om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som almindeligvis er en sikring om at online virksomheden adlyder de danske love, tillige med at e-shoppen lejlighedsvis undersøges af specialister som behersker vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige dekorationssten på en internet forhandler bør de i og for sig få overblik over butikkens handelsvilkår.
  7Trustpilot yder en del hensigtsmæssige chancer for at fortolke mange eksisterende brugeres tanker og herved er det en hjælp, at du kigger på e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige dekorationssten online. Facebook frembringer derudover forholdsvis sikre metoder til at få indblik i internet firmaets popularitet.
  8Før nogen køber billige dekorationssten på en online forretning bør de i og for sig skimme shoppens forretningsbetingelser, men det er mange gange et tidskrævende projekt. Ligeledes støtter vi at kunden er hensynstagende til de elementære reglementer der har indvirkning på shopping af billige dekorationssten online, fx den ombytningsrettighed online webshoppen anvender.
  9En hel del e-forhandlere udlover i vore dage diverse billige metoder til levering til dekorationssten. En af de mest benyttede er i øjeblikket afhentningssteder, så du selv kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Den er nemlig usædvanlig fremkommelig, og tit tilmed den mindst kostelige mulighed for levering.