Er du på udkig efter chaussésten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 500 stk for kun 2.065 kr. Det er 46 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk chaussésten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.065 kr.Køb
2.174 kr.Køb
2.912 kr.Køb
2.974 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.264 kr.Køb
4.012 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trappe til bålplads til cirkler til indkørsel til bålsted

Varianter: blå halve sorte granit beton grå tørbeton små gule store cirkel røde

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse virksomhedens regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af chaussésten.
Flere byggekæder udbyder et stort produktsortiment, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot chaussésten.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Der er forskel på salgspriserne på billige chaussésten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste tilbud, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og pga. det har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne straks.
De store byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige leverandører, så du kan bestille fra et bredt sortiment af chaussésten online.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at bestille chaussésten online hos dem.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du modtage mere anvendelig service fra ansatte med specialistviden i lige præcis chaussésten.
De største byggecentre i Danmark
chaussésten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

chaussésten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

chaussésten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

chaussésten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive vigtigt at have alle materialer til rådighed før du igangsætter byggeriet. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og bagefter granske materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
2Du finder et bredt udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med utrolig meget brugbar information, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
3Du bør tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde have hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Hvis du søger assistance fra en professionel er det normalt at tage imod tilbud fra flere foretagender.
4Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
5Du bør aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod mulige risici. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
6Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal forfatte en klar dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
7Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt værdifuldt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig gældende regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Ved udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. Således må du regelmæssigt holde øje med femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit svære projekt.
9Du bør aldrig fattes grej. Typisk vil det være yderst relevant at du har værktøjet parat forinden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
10Typisk vil det være afgørende at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være økonomisk at nedfærdige samtlige poster, og bagefter nedskrive ens udgift ved dem en ad gangen.
11Der kommer uden tvivl pludselige vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og følgelig vurderes det vigtigt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
12Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når det kommer til omfattende projekter. Store ombygninger kræver flere folk. Dertil viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er meget betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål om chaussésten

 • Hvor mange chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten pr m2?
 • Hvordan sætter man chaussesten?
 • Hvordan deles chaussesten?
 • Hvordan lægger man chaussesten?
 • Hvad koster chaussesten?
 • Hvordan flækker man chaussesten?
 • Hvad er chaussesten?
 • Hvad vejer chaussesten?
 • Hvilken slags levering er bedst?

  En stor portion online forretninger yder heldigvis en lang række forskellige billige løsninger til levering til chaussésten. En af dem der er mest populær er i dag pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke lige når det passer dig. Metoden er jo særdeles simpel, og mange gange endda den mest billige leveringsmetode.

  Du burde alternativt overveje at bestille ordren til levering hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden er gerne en lille smule mere bekostelig, men derudover virkelig fleksibel ved køb af chaussésten online. Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed nødvendiggør at du lever nær internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på chaussésten er jo ret essentiel ifald man mangler pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det rigtig fornuftigt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for chaussésten. En del webshops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren placeres forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren afsendt inden de lageransatte holder fyraften.

  Nogle webshops byder på fri fragt på chaussésten online, men ofte kræves det at der aftages for et konkret beløb. Som alternativ burde du vælge den billigste leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde vil blive at få kørt produkterne til et udleveringssted.

  En del netshops tilbyder afhentning hvor man køber billig chaussésten derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Stark. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på chaussésten i følgende byer:

  Roskilde, Køge, Højbjerg, Hvidovre, Solrød Strand, Jyllinge, Lystrup, Ølstykke, Hedensted, Grenaa, Ishøj, Lillerød, Allerød, Valby, Korsør, Frederiksværk, Vejle, Skive, Tårnby, Rudersdal, Vanløse, Virum, Værløse, Svendborg, Hobro, Næstved, Hørsholm, Kokkedal, Frederikssund, Tilst, Herlev, Lyngby, Skanderborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Kalundborg, Gladsaxe, Hjørring, Frederikshavn, Stenløse, Helsingør, Taastrup, Hillerød, Odense, Vordingborg, Brønderslev, Hedehusene, Holbæk, Esbjerg, Risskov, Middelfart, Ballerup, Randers, Nakskov, Gentofte, Ringsted, Farum, Viborg, Rønne, Fredericia, Rødovre, Slagelse, København, Horsens, Glostrup, Herning, Haslev, Brønshøj, Ikast, Vallensbæk, Aalborg, Dragør, Struer, Brøndby, Søborg, Kolding, Brabrand, Åbyhøj, Varde, Birkerød, Nyborg, Greve, Charlottenlund, Aabenraa, Thisted, Aarhus, Odder, Albertslund, Frederiksberg, Haderslev, Nørresundby, Silkeborg, Nærum, og Sønderborg, .

  Click-and-collect ift. chaussésten er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger fx chaussésten online og chaussésten priser. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter eksempelvis billig chaussésten, chaussésten tilbud samt køb chaussésten, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Find den bedste pris på chaussésten

  Det er særdeles nemt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige chaussésten online hos flere internet selskaber, og herved har utallige online virksomheder fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på chaussésten betragteligt, og endda sikre fragt uden betaling.

  Derfor kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at prøve et par internet virksomheder i Danmark efter tilbud på chaussésten online inden du færdiggør din shopping, så du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

  Man må imidlertid være så påvagt, at såfremt en e-butik tilbyder billige chaussésten online til salg for en pris der er utrolig fremragende, er det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig netshop. Kortbetalinger er trods alt en del af en lov, der redder køber imod svindlende internet butikker.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere beløbet til chaussésten over tid. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

  Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter fx billig chaussésten og køb chaussésten. Man ser derudover som regel mennesker kigge efter fx chaussésten tilbud, chaussésten online samt chaussésten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg chaussésten er 2174 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til trappe til cirkler til bålsted til bålplads

  Varianter: blå grå gule store små granit beton halve cirkel sorte tørbeton røde

  Tjek tidligere kunders ratings

  Trustpilot forærer dig temmelig gavnlige chancer for at betragte en lang række nuværende forbrugeres meninger og af den grund foreslåes det, at du verificerer online webshoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige chaussésten online.

  Facebook forærer dig derudover absolut fordelagtige løsninger til at få indsigt i e-forretningens troværdighed. I øvrigt er der nogle online shops i Danmark hvor du kan aflevere en vurdering af deres køb, som desuden bør drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk shopper billige chaussésten online hos en e-forretning behøver de faktisk gennemgå e-butikkens handelsaftale, men det er for det meste en omfattende opgave, særligt hos de gængse byggekæder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

  Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke hvorvidt e-shoppen er e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at e-forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, og at online virksomheden en gang i mellem undersøges af eksperter der har meget erfaring med reglementet på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til opbakning, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med din ordre på chaussésten. Ligeledes støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler der har indvirkning på købet af chaussésten online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed webshoppen lover.

  I relation til det er det også afgørende, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, så man altid kan påvise sit køb af chaussésten, uagtet om man køber fra Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Christian S gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Else gav 4 stjerner

  Udmærket

  Tina gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Jan U gav 5 stjerner

  god service

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det er i dag ualmindeligt uproblematisk for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige chaussésten hos diverse online webshops, og så garanterer massevis af internet firmaer fragt uden betaling. Det kan til hver en tid vise sig lukrativt at eftergå et par online virksomheder efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så man er sikker på at få fat i den laveste pris.
  2Fragttiden kan være ualmindeligt udslagsgivende forudsat du har brug for produkterne fluks, så med det formål er det jo meningsfuldt at vi kontrollerer den forventede leveringstid på chaussésten. Størstedelen af webshops tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, men husk at det er underforstået at bestillingen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
  3Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, da det bør være en angivelse af at online shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at e-shoppen tit besigtiges af fagfolk som forstår vilkårene. Forud for at nogen handler billige chaussésten hos en internet forhandler behøver de uden tvivl se på butikkens forretningsaftale.
  4Indtil flere outlets på nettet yder levering uden omkostninger på chaussésten, men oftest påkræves det at du shopper for en konkret pris. Desuden må man gribe den mest letkøbte leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde endda temmelig enkel. Den prisbilligste leveringsudgave er unægtelig selv at hente ordren.
  5Før nogen shopper billige chaussésten på en e-forhandler bør man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at kunden er klar over de fundamentale retningslinjer der gælder for shopping af billige chaussésten online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen kører med.
  6Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig selv at hente varerne, hvilket forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet butikkens lager. Den type af levering kan vise sig at være ualmindeligt central om du har behov for chaussésten med det samme. Alternativt så lover indtil flere netshops levering uden betaling, men oftest er det påkrævet at der handles for en konkret pris.
  7Trustpilot leverer stort set passende muligheder for at studere ret mange andre køberes oplevelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du beser online firmaets omtaler forud for at du handler billige chaussésten online. Facebook resulterer i ydermere nogenlunde ærlige metoder til at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
  8De fleste online virksomheder foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsformer til chaussésten. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, samt desuden ydermere den prisbilligste mulighed for fragt.
  9Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en ordning, hvilket assisterer dig som køber overfor bedrageriske internet handler. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale regningen i flere bidder.