Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 1 m3 15 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 20 kg 500 kg 25 kg

Levering: i poser hent selv trailer i løs vægt vognlæs i bigbag i sække løst leveret afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Der er variationer i prisniveauet på billige bundsikringsgrus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover bare bundsikringsgrus.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge en webshop, hvor du kan få sparring omkring bundsikringsgrus.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund skal man undersøge butikkens regningslinjer.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder varer fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af bundsikringsgrus online.
De udbredte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og i kraft af det har man chancen for at handle online og transportere produkterne personligt. I kraft af det har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle bundsikringsgrus online på deres webshop.
De fleste online nichebutikker producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Majoriteten af niche netbutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo bør du få mere erfaren vejledning fra mennesker der er specialister i netop bundsikringsgrus.
Danmarks største byggekæder
bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Hvis du henter assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at lede efter en pris fra en håndfuld selskaber.
2Der viser sig altid uforudsete udfordringer når det gælder omfangsrige projekter, og på grund af det vil det være meningsfuldt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, således at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
3Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk beskyttelse bl.a. hjelm og sko der beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
4Planlægning er vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må have en klar køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver din tidsplan.
5Det viser sig af stor betydning at have de presserende byggematerialer indkøbt i god tid før du går i krig med byggeriet. Du kan notere en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet hvis projektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
7Ofte vil det vise sig af stor betydning at have en budgetoversigt for ombygningen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive forstandigt at notere alle omkostninger, og så nedskrive ens udgift ved dem én og én.
8Du kan finde mange forskellige instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig oplysning, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
9Forud for at du starter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
10Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, specielt når det kommer til større projekter. Flere ombygninger bør udføres af flere folk. Dertil vil det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Du skal ikke stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig vigtigt at have værktøjet ved hånden inden du går løs med byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at medregne disse udgifter i din økonomiske plan.
12Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor kan du hyppigt tjekke vejrprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål rundt om bundsikringsgrus

 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  En hel del forretninger på nettet udlover til alt held et hav af forskellige billige leveringsmidler til bundsikringsgrus. Den mest benyttede er lige nu udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer når der er mulighed for det. Metoden er nemlig ultra smart, og oftest endvidere den mindst kostelige fragtløsning.

  Du kunne også forsøge at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver oftest en smule mindre billig, men endda usædvanlig problemfri ift. bundsikringsgrus online. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo er betinget af at du bor nær internet virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på bundsikringsgrus er naturligvis yderst vital ifald man skal bruge dine nye varer om få sekunder, så herved er det selvfølgelig på sin plads at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved bundsikringsgrus. Flere online forretninger – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, der dog kræver at bestillingen gennemføres inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få de nye varer pakket forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

  Visse internet selskaber tilbyder levering uden beregning på bundsikringsgrus online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum. Som alternativ kunne man snuppe den mindst kostelige leveringsudgave, der ofte vil være at få bragt ordren til et udleveringssted.

  Adskillige byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig bundsikringsgrus online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bygma. De giver blandt andet klik-og-hent på bundsikringsgrus i følgende områder:

  Korsør, Lillerød, Fredericia, Skanderborg, Hvidovre, Charlottenlund, Herlev, Sønderborg, Holstebro, Solrød Strand, Ikast, Nørresundby, Køge, Vanløse, Haderslev, Højbjerg, Taastrup, Frederikshavn, Thisted, Ringsted, Hedehusene, Aabenraa, Hedensted, Ølstykke, Rødovre, Aalborg, Helsingør, Værløse, Vallensbæk, Valby, Slagelse, Farum, Hjørring, Ishøj, Brønshøj, Odense, Struer, Lyngby, Jyllinge, Søborg, Stenløse, Brønderslev, Vordingborg, Risskov, Allerød, Nakskov, Frederikssund, Nærum, Varde, Hillerød, Herning, Glostrup, Nyborg, Middelfart, Rudersdal, Rønne, Aarhus, Lystrup, Greve, Virum, Hørsholm, Roskilde, Brabrand, Randers, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Næstved, Gentofte, Viborg, Kalundborg, Albertslund, Frederiksberg, Vejle, Kolding, Skive, Gladsaxe, Dragør, Frederiksværk, Kokkedal, Birkerød, Horsens, Holbæk, Ballerup, Grenaa, Hobro, Esbjerg, Silkeborg, Brøndby, Svendborg, København, Tilst, Tårnby, Haslev, og Odder, .

  Click-and-collect ift. bundsikringsgrus er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

  Når man kigger i data står det tydeligt, at folk mange gange kigger efter bl.a. bundsikringsgrus priser og billig bundsikringsgrus. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. køb bundsikringsgrus, bundsikringsgrus tilbud samt bundsikringsgrus online, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Priser på bundsikringsgrus

  Det har vist sig at være super fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige bundsikringsgrus online hos forskellige netshops, og så har en lang række internet varehuse ikke kunne lade være med at trykke priserne på bundsikringsgrus drastisk, og endda sikre billig levering.

  Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at analysere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på bundsikringsgrus online før du shopper, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

  Man skal bare være så påvagt, at i tilfælde af at en shop tilbyder billige bundsikringsgrus online til en salgspris der er overordentlig billig, bør det ofte være et karakteristika der viser en svindel netshop. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af en lovbestemmelse, som forsvarer køberen imod falske internet butikker.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at dække prisen på bundsikringsgrus ude i fremtiden. Det foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

  Når vi ser på data er det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter for eksempel bundsikringsgrus online og bundsikringsgrus priser. Derudover oplever man mange gange mennesker efterspørge fx bundsikringsgrus tilbud, billig bundsikringsgrus samt køb bundsikringsgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 1 ton 20 kg 25 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1000 kg 1 m3

  Levering: afhentning i bigbag i sække hent selv trailer i løs vægt i poser vognlæs løst leveret

  Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot tilbyder ganske habile genveje til at kigge nærmere på en stor gruppe andre køberes domme og derved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på e-forretningens kritik før du køber billige bundsikringsgrus online.

  Facebook tilbyder dig ligeledes en række uafhængige genveje til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. Her møder vi en række netshops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel kan tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen handler billige bundsikringsgrus online på en internet shop burde man egentlig bese butikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke super interessant, især med de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Et andet forslag kunne derfor være at efterse om internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være en tryghed om at internet forhandleren føjer de officielle regler, udover at e-forhandleren fra tid til anden efterses af fagmænd der mestrer de gældende vilkår.

  Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, ifald du oplever dilemmaer i processen med din handel med bundsikringsgrus. Herudover kan det anbefales at kunden er sat ind i de vigtigste regler der har indvirkning på købet af bundsikringsgrus online, til eksempel hvilken byttepolitik netbutikken garanterer.

  I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man når som helst sikrer sin kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af bundsikringsgrus, uagtet om man bestiller hos Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Poul gav 5 stjerner

  god service

  Pia T gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Karen Knudsen gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Henrik gav 5 stjerner

  Nemt køb

  9 tips til indkøb via nettet
  1Antal dages levering kan være temmelig bestemmende ifald du behøver ordren nu og her, og derfor er det ganske centralt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt for bundsikringsgrus. En hel del internet virksomheder giver billig 1 dags fragt på masser af varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren lægges tidligere end et angivent tidspunkt.
  2Vi tilråder at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, siden det bør være en garanti for at e-shoppen respekterer de danske retningslinjer, samt at e-handlen regelmæssigt undersøges af jurister som har ekspertise inden for lovgivningen. Før folk bestiller billige bundsikringsgrus i en online virksomhed kunne de helt sikkert kigge på e-butikkens betingelser.
  3En række e-forhandlere giver nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til bundsikringsgrus. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente bestillingen når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig særdeles bekvem, samt typisk desuden den mest letkøbte leveringsmodel.
  4Forud for at folk bestiller billige bundsikringsgrus i en forhandler på nettet bør de de facto få overblik over netshoppens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke videre interessant. Udover dette er det smart at køber er på vagt for de mest relevante reglementer gældende for handlen med billige bundsikringsgrus online, f.eks. den byttepolitik online forretningen tilsikrer.
  5Nogle online webshops præsterer fragt uden gebyr på bundsikringsgrus, men tit stiller det krav om at der shoppes for et fastslået beløb. Desuden må du udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, der tit vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringstypen bliver almindeligvis på den anden side ret fleksibel. Den mest billige form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
  6Trustpilot frembyder stort set tiltalende løsninger til at inspicere ret mange øvrige konsumenters meninger og derved er det godt, at du efterforsker online virksomhedens ratings forinden du bestiller billige bundsikringsgrus online. Facebook yder tillige stort set fine metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
  7Det er usædvanlig ukompliceret for folk at sammenholde priser online på billige bundsikringsgrus fra forskellige internet varehuse, og herved garanterer adskillige internet firmaer portofri levering. Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at kigge forbi nogle forskellige butikker på nettet efter billige priser før du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
  8Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en lov, hvilket garanterer os overfor falske online varehuse. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre omkostningerne senere.
  9Den mindst kostelige leveringsmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du bor nærved e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsudgave er super bestemmende om man har brug for bundsikringsgrus nu og her. Alternativt så yder indtil flere butikker på nettet portofri levering, men tit kræver det at der bestilles for en bestemt sum.