Er du på udkig efter brosten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til indkørsel til trappe til gårdsplads til haven til bedkant

Varianter: store grå sorte små slidte beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot brosten.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige brosten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på de bedste priser, imens andre giver kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Du bør derfor undersøge webshoppens regler.
For mange er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring brosten.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er især en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre samler produkter fra mange specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af brosten online.
De store byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og på grund af det har man mulighed for at købe online og transportere materialerne personligt. Som følge af det er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er specialister i deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Ergo bør du modtage ekstremt brugbar hjælp fra folk med ekspertviden i netop brosten.
Flertallet af specialiserede webshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du bestiller brosten online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

brosten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

brosten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal aldrig glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse såsom sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
2Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være fornuftigt at notere hver eneste udgiftspost, og så finde frem til omkostningen ved hver eneste af dem.
3Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af krævende byggerier. Flere projekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere er det mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Der præsenterer sig ofte overraskende udfordringer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og altså vil det vise sig afgørende at der er afsat betragtelig tid i handlingsplanen, så man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
5Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være vigtigt at have værktøjet disponibelt akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
6I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det vise sig højst meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Der kan findes en overflod af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube faciliterer store mængder brugbar info, særligt ifald du benytter den engelske version.
8Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives når projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at projektet har en positiv effekt på miljøet.
9Forberedelse er kilden til at komme i mål med projektet. Du bør lave en effektiv strategi, som viser hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver din dagsorden.
10Måske det burdes overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagmand til opstarten af det. Når du tager imod assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige selskaber.
11For projekter udenfor har vejret stor betydning. Af den grund skal du tit kigge på vejrvarslen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
12Muligvis vil det vise sig væsentligt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du påbegynder byggeprocessen. Du kan notere en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og som det næste efterse hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at du har husket det hele.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål vedr. brosten

 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

  En række e-handler udlover nu diverse forskellige billige former for levering til brosten. En af de mest benyttede er p.t. udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter din ordre når der er tid til det. Denne er nemlig ret så uproblematisk, og typisk desuden den billigste leveringsmulighed.

  Du kunne ligeledes afveje for og imod at få leveret hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden er ofte en smule mere bekostelig, men på den anden side særligt bekvem for brosten online. Den mindst kostelige leveringsmåde er dog selv at hente ordren, men dette forudsætter at du opholder dig i nærheden af internet webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringshastigheden på brosten kan være ekstremt betydningsfuld om vi skal bruge varerne om kort tid, så med det formål er det utvivlsomt centralt at vi finder den anslåede leveringsdato for brosten. En række netshops i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på en lang række varer online, men husk at det er betinget af at ordren aflægges forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne afsendt før pakkemedarbejderne får fri.

  Nogle få e-firmaer tilbyder fragt uden beregning på brosten online, men i mange tilfælde kun såfremt man aftager for en fastsat sum. Ellers burde du udvælge den billigste leveringstype, hvilket typisk vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

  Adskillige byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig brosten derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på brosten i følgende områder:

  Vanløse, Farum, Solrød Strand, Hedensted, Dragør, Haderslev, Helsingør, Skive, Vejle, Gladsaxe, Valby, Skanderborg, Åbyhøj, Varde, Hillerød, Herlev, Brøndby, Ishøj, Ballerup, Ringsted, Hedehusene, Virum, Frederikshavn, Brønderslev, Kokkedal, Køge, Esbjerg, Nørresundby, Ølstykke, Charlottenlund, Taastrup, Thisted, Randers, Allerød, Brønshøj, Aarhus, Hobro, Haslev, Ikast, Jyllinge, København, Glostrup, Vallensbæk, Struer, Brabrand, Svendborg, Næstved, Frederikssund, Aalborg, Rudersdal, Nakskov, Odder, Stenløse, Hjørring, Nykøbing Falster, Gentofte, Risskov, Birkerød, Holbæk, Værløse, Kalundborg, Vordingborg, Herning, Tilst, Hvidovre, Rønne, Middelfart, Odense, Lystrup, Greve, Grenaa, Holstebro, Tårnby, Korsør, Hørsholm, Aabenraa, Frederiksberg, Sønderborg, Fredericia, Roskilde, Kolding, Horsens, Silkeborg, Viborg, Nærum, Slagelse, Albertslund, Rødovre, Søborg, Lyngby, Nyborg, Lillerød, Frederiksværk, og Højbjerg, .

  Click-and-collect for brosten er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Ved kig i søgedata står det klart, at online shoppere ofte leder efter bl.a. billig brosten og køb brosten. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter fx brosten online, brosten tilbud og brosten priser, plus de kendte byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Gode tilbud på brosten

  Det har vist sig at være særdeles smart for alle at søge sig frem til tilbud på billige brosten online på forskellige e-shops, og til tak har mange netbutikker ikke kunne lade være med at formindske prisniveauet på brosten enormt, og endda frembyde fragt uden gebyr.

  Det kan dog til hver en tid blive lukrativt at kigge forbi nogle internet webshops efter tilbud og udsalg på brosten online inden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

  Man må dog ikke glemme, at ifald en butik afsætter billige brosten online for en pris der er mystisk letkøbt, så kunne det mange gange være et faresignal om en bedragerisk butik. Kortbetalinger er på den anden side omsluttet af en ordning, der bistår os overfor svindlende internet shops.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du agter at klare regningen på brosten over tid. Det foreslåes typisk hos niche webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

  Når der ses på data er det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet billig brosten og brosten online. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge eksempelvis brosten priser, køb brosten samt brosten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trappe til haven til bede til gårdsplads til indkørsel til bedkant

  Varianter: slidte grå sorte små beton store

  Analyser nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot forærer dig ultra relevante løsninger til at analysere en stor portion forhenværende køberes iagttagelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet selskabets omtaler inden du færdiggør din shopping med billige brosten online.

  Facebook bringer dig desuden de facto strålende metoder til at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed. Herinde er der en række e-handler som tilbyder kunderne at registrere en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes må bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen køber billige brosten online i en internet shop burde man i virkeligheden se på deres vilkår, dog er det uden tvivl et omfattende arbejde, specielt på de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning kunne måske være at undersøge om internet selskabet er verificeret af e-mærket, da det er en tilkendegivelse af at e-firmaet opretholder de danske retningslinjer, samt at shoppen jævnligt føres tilsyn med af fagfolk der er inde i retningslinjerne.

  Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, hvis du møder dilemmaer ved dit køb af brosten. Tilmed er det fornuftigt at du er vidende om de primære forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af brosten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik forretningen tilbyder.

  I den forbindelse er det tillige afgørende, at man permanent bibeholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling af brosten, uafhængig af om man shopper ved Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

  Mette gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Jørgen M gav 4 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Louise G gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Karen gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 tips til når du køber online
  1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel ifald man absolut skal bruge varen om få sekunder, så herved er det bestemt på sin plads at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for brosten. En lang række shops på nettet lover billig dag-til-dag levering på mange produkter, men vær på vagt da det regnes ud fra at orden realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
  2Det er ualmindeligt nemt for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige brosten hos forskellige internet varehuse, og til gengæld frembyder mange online virksomheder gratis levering. Det kan immervæk vise sig lønsomt at efterse visse internet foretagender efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at antage den skarpeste pris.
  3Trustpilot frembringer ret pålidelige muligheder for at gennemrode en stor gruppe tidligere kunders iagttagelser og derfor kan det være til hjælp, at du gransker online firmaets vurderinger forinden du bestiller billige brosten online. Facebook indebærer også absolut hæderlige genveje til at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
  4Den mest betalelige slags levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men dette kræver at du har bopæl i nærheden af online shoppens arbejdslager. Den mulighed for levering er selvfølgelig meget vigtig hvis du har brug for brosten nu og her. Alternativt så garanterer nogle få internet selskaber levering uden beregning, men i reglen er det så præmissen at du indkøber for en fastsat sum.
  5Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et regulativ, som støtter folk imod falske butikker på nettet. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at dække pengene over en periode.
  6Inden nogen bestiller billige brosten hos en e-butik bør man i og for sig kigge på netshoppens handelsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. Derudover kan det anbefales at køber er sat ind i de mest aktuelle reglementer der indvirker på købet af billige brosten online, fx den byttepolitik e-shoppen bruger.
  7Visse outlets på nettet byder på billig levering på brosten, men ofte afkræver det at der erhverves for et præcist beløb. Alternativt skulle du overveje den mest billige leveringsmetode, som gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig som regel til gengæld ret så let. Den mest betalelige leveringsversion er unægtelig at hente pakken selv.
  8Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som burde være en angivelse af at online forhandleren opfylder de danske regler, og at e-forretningen undertiden tilses af sagkyndige som forstår lovgivningen. Inden folk shopper billige brosten i en forhandler på nettet kunne man faktisk gennemgå netbutikkens handelsaftale.
  9Størstedelen af e-firmaer yder nu om stunder diverse forskellige billige former for fragt til brosten. En der er meget populær er nu om stunder levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså yderst ukompliceret, og endda ydermere den billigste fragtmulighed.