Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 1 m3 25 kg 15 kg 800 kg 1 ton 1000 kg 25 kg 20 kg 500 kg

Levering: i løs vægt hent selv i sække afhentning løst leveret vognlæs i poser i bigbag trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Det er helt klart super relevant at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare fragten, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggecentre.
Nogle byggecentre udbyder et bredt sortiment af varer, og øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot brolæggergrus.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige brolæggergrus fra netbutik til netbutik. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring brolæggergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre finder du i hele landet, og som følge af det har du valget om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. På grund af det har man valget om at spare leveringsgebyret, samt sågar hente varerne hurtigere.
De udbredte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af brolæggergrus online.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
En masse online nichebutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller brolæggergrus online hos dem.
En masse nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette kan du få endnu mere nyttig service fra medarbejdere der er specialister i lige præcis brolæggergrus.
De største byggekæder i Danmark
brolæggergrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal fremskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du får professionel assistance er der penge at spare ved at få forslag fra flere håndværkere.
2Du bør nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor mulige skader. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
3Det er meningsfuldt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, og herefter nedskrive billige priser på dem en ad gangen.
4Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
5Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især ift. omfattende byggeprojekter. Store byggerier stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
6Forberedelse er vejen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at have en struktureret tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder agendaen.
7Der ligger utallige vejledninger og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube tilbyder ekstremt meget udbytterig info, i særlig grad hvis man benytter den engelske version.
8Det kan vise sig meningsfuldt at du har samtlige byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsliste indeholdende alt der bliver brug for, og derefter gennemløbe oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
9For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret lige før byggeprojektet, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit store byggeprojekt.
10Man skal for alt i verden ikke undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have grejet parat før du begynder på byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for disse omkostninger i byggeriets budget.
11Forud for at du igangsætter byggeriet er det ret centralt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Der kommer typisk uventede bump på vejen ved krævende opgaver, og pga. dette kan det vise sig værdifuldt at man afsætter en god portion plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er absolut godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Normale spørgsmål hvad angår brolæggergrus

 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  En del shops på nettet yder efterhånden et stort udvalg af billige fragttyper til brolæggergrus. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne præcis når det passer dig. Løsningen er jo ret så nem, og tit ligeledes den mest prisbevidste leveringsmodel.

  Du kunne på samme måde foretrække at få produkterne leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver oftest en anelse dyrere, men tillige ret så gnidningsløs for brolæggergrus online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter varerne, som jo afhænger af at du er nærved online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på brolæggergrus er vældig essentiel når man skal bruge din ordre inden for kort tid, og herved er det helt meningsfuldt at vi gransker den estimerede leveringstid på brolæggergrus. Mange byggecentre – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på en række varenumre online, som er regnet ud fra at du når at bestille forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produktet ekspederet før logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Flere shops på nettet garanterer fragtfri levering på brolæggergrus online, men undertiden under forudsætning af at man køber for en konkret pris. I øvrigt kunne man tage den mindst kostelige fragttype, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  En hel del kæder giver click-and-collect hvor man handler billig brolæggergrus derhjemme men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Stark. De giver eksempelvis click-and-collect på brolæggergrus i disse områder:

  Aalborg, Lystrup, Køge, Hobro, Brønshøj, Thisted, Brøndby, Grenaa, Risskov, Næstved, Ikast, Aabenraa, Birkerød, Brabrand, Svendborg, Vejle, Horsens, Gladsaxe, Rønne, Herning, Jyllinge, Lillerød, Hedehusene, Farum, Kolding, Albertslund, Hørsholm, Greve, Roskilde, Frederiksværk, Skive, Haslev, Odense, Nakskov, Silkeborg, Varde, Viborg, Nærum, Nyborg, Ølstykke, Slagelse, Tilst, Nykøbing Falster, Højbjerg, Åbyhøj, Rødovre, Sønderborg, Odder, Fredericia, Frederiksberg, Herlev, Nørresundby, Ishøj, Glostrup, Aarhus, Frederikssund, Hillerød, Stenløse, Holstebro, Allerød, Gentofte, Hjørring, Søborg, Vordingborg, Værløse, Kokkedal, Skanderborg, Valby, Rudersdal, Tårnby, Virum, Taastrup, Frederikshavn, Korsør, Randers, Ballerup, Vallensbæk, Kalundborg, Haderslev, Middelfart, Brønderslev, Hedensted, Vanløse, Helsingør, Charlottenlund, Ringsted, Dragør, Lyngby, Hvidovre, København, Holbæk, Esbjerg, Struer, og Solrød Strand, .

  Afhentning af brolæggergrus er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Falster, Østsjælland, Bornholm).

  Når vi ser på tallene bliver det markant, at mennesker som regel kigger efter blandt andet brolæggergrus tilbud og brolæggergrus online. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. brolæggergrus priser, køb brolæggergrus og billig brolæggergrus, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Gode tilbud på brolæggergrus

  Det er efterhånden virkelig nemt for enhver at analysere priser på billige brolæggergrus online på flere forhandlere på nettet, og så har massevis af internet selskaber i Danmark været nødt til at formindske prisen på brolæggergrus en hel del, og i øvrigt byde på billig levering.

  Men det kan til hver en tid være rentabelt at besigtige forskellige internet firmaer efter billige priser på brolæggergrus online før du handler, således at man ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

  Man må lige meget hvad være årvågen med, at ifald en e-shop udlover billige brolæggergrus online på tilbud til en pris som virker ufattelig fordelagtig, bør det for det meste være et tegn på en uærlig e-shop. Handler med kort er heldigvis en del af en lovbestemmelse, der bistår en imod bedrageriske internet outlets.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at betale regningen på brolæggergrus over en periode. Det fås typisk i specialiserede netshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Ved indkig i data er det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. køb brolæggergrus og billig brolæggergrus. Derudover oplever vi som regel online shoppere lede efter for eksempel brolæggergrus tilbud, brolæggergrus online og brolæggergrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 25 kg 1 m3 20 kg 1000 kg 500 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton

  Levering: afhentning løst leveret i sække trailer hent selv vognlæs i poser i løs vægt i bigbag

  Tjek eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot fremskaffer visse solide muligheder for at tyde flere øvrige kunders synspunkter og derfor foreslår vi, at du eftergår internet forhandlerens ratings forinden du placerer din ordre på billige brolæggergrus online.

  Facebook leverer tilsvarende absolut fordelagtige genveje til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der nogle e-forretninger som tilbyder folk at udforme en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden må tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk handler billige brolæggergrus online hos en webbutik kunne man ideelt set gennemgå netshoppens regler, dog er det normalt ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de store byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kunne derfor være at se nærmere på om internet shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er et fingerpeg om at webbutikken forstår gældende dansk lovgivning, foruden at online forretningen ofte besøges af jurister som har meget erfaring med reglerne på området.

  Det giver dig mulighed for hjælpende service, såfremt du forvoldes problemstillinger i processen med din handel med brolæggergrus. Derudover er det godt at køberen er på vagt for de mest vedkommende forhold der kan have betydning for bestillingen af brolæggergrus online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet firmaet kører med.

  I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadig beholder sin faktura e-mail, således man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af brolæggergrus, uagtet om man har købt ved Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller Silvan.

  Else gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Jørgen J gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Kirsten Andersen gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Søren gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 tips til køb på nettet
  1Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en garanti for at internet shoppen understøtter de danske love, foruden at e-forhandleren lejlighedsvis revideres af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne på området. Inden folk bestiller billige brolæggergrus på en shop på nettet kunne de utvivlsomt gennemgå deres forretningsbetingelser.
  2Trustpilot tilbyder regulære fordelagtige løsninger til at gøre dig bekendt med adskillige eksisterende forbrugeres anmeldelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker online firmaets omtaler forud for at du handler billige brolæggergrus online. Facebook indebærer på samme måde ret troværdige muligheder for at få et kig ind i internet firmaets popularitet.
  3Det er jo efterhånden super problemfrit for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige brolæggergrus fra forskellige e-handler, og følgelig tilbyder en lang række internet forhandlere fragt uden betaling. Men det kan imidlertid vise sig gunstigt at kigge forbi nogle få online forretninger efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris.
  4Mange internet virksomheder frembyder nu en lang række forskellige billige former for levering til brolæggergrus. En af de mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, så du selv kan hente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså yderst bekvem, samt desuden ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.
  5Nogle få forretninger på nettet frembyder billig levering på brolæggergrus, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en præcis sum. Alternativt skulle man beslutte sig for den mest billige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig til tider tillige ultra let. Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl at du selv henter varerne.
  6Forud for at nogen handler billige brolæggergrus på en shop behøver de i princippet løbe igennem dens forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke specielt ophidsende. I øvrigt stiller vi forslag om at køber er sat ind i de mest basale retningslinjer der gælder for shopping af billige brolæggergrus online, fx hvilken returneringsret forretningen benytter.
  7Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en vedtægt, hvilket bistår dig som køber overfor bedrageriske e-firmaer. Som et alternativ bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale prisen over tid.
  8Leveringsdygtigheden kan være rigtig bestemmende om vi behøver din ordre fluks, og herved er det selvfølgelig passende at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for brolæggergrus. Flere internet firmaer udlover billig levering på næste hverdag på en masse produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at ordren lægges før et givent klokkeslæt.
  9Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du befinder dig med kort afstand til online forretningens lager. Den leveringstype er vældig væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge brolæggergrus nu og her. Alternativt så lover flere internet shops levering uden betaling, men i reglen kræves det at man handler for en bestemt pris.