Er du på udkig efter brændetårne? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: eg ask avnbøg ovntørret lufttørret birk

Mængder: 1 rummeter 1 palle 1 kubikmeter 1 m3

Levering: i netsække til døren i poser i sække i løs vægt på palle i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
For nogle er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring brændetårne.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige brændetårne alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende netbutikkens regler.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover blot brændetårne.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du overalt i landet, og som følge af det har kunderne adgang til at handle online og hente varerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre samler varer fra forskellige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af brændetårne online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund vil du opleve endnu mere begavet assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis brændetårne.
Diverse nicheforhandlere er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, måske endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille brændetårne online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggecentre
brændetårne jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af over 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

brændetårne silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de relevante materialer indkøbt forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne med fordel notere en overskuelig oversigt indeholdende alt du får brug for, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
2Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig højst betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
3Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret til disposition når du tager fat på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
4Det er afgørende at lave et regnskab for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være fornuftigt at nedfærdige alle udgifter, og dernæst dokumentere billige priser på dem én og én.
5Der viser sig utvivlsomt utidige vanskeligheder i tilfælde med omfattende projekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at man har afsat passende tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
6Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det får man i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for planeten.
7For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne lige før projektets start, så du undgår at det uventet går i gang med at piske ned når du lige er startet på det komplekse byggeprojekt.
8Du bør vurdere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en professionel til dele af det. Ifald du anskaffer professionel hjælp anbefales det at søge tilbud fra diverse håndværkere.
9Du skal på ingen måde forsømme sikkerheden, så husk påklædning som fx arbejdshjelm som beskyttelse imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
10Der er mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er kilde til rigelig nyttig information, ikke mindst ifald man bruger engelske søgeord.
11Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder tidsplanen.
12Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig ift. væsentlige arbejdsopgaver. Flere opgaver kræver flere end en enkelt person. Samtidig vil det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål inden for brændetårne

 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  Mange netshops udlover nu en række forskellige billige former for fragt til brændetårne. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig vældig let, samt typisk tilmed den billigste metode til levering.

  Du bør ligeledes overveje at bestille pakken til levering til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver beklageligvis en tand mere bekostelig, men ligeledes virkelig hensigtsmæssig med brændetårne online. Den mest prisbevidste fragtmetode er dog selv at hente ordren, hvilket dog betinges af at du lever i nærheden af webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på brændetårne kan være ekstremt betydningsfuld forudsat vi har behov for produkterne lige om lidt, så med det formål er det naturligvis på sin plads at man efterser den forventede leveringsdato på brændetårne. En masse byggeforretninger – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at handlen laves forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent inden de logistikansatte tager hjem.

  En hel del internet forhandlere frembyder levering uden gebyr på brændetårne online, men ofte er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat sum. Alternativt burde man foretrække den billigste fragtløsning, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

  Adskillige netshops foreslår click-and-collect hvor man handler billig brændetårne på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på brændetårne i disse byer:

  Herning, Risskov, Birkerød, Brønshøj, Kalundborg, Haslev, Rødovre, Esbjerg, Næstved, Vejle, Ølstykke, Randers, Kolding, Vordingborg, Søborg, Ikast, Thisted, Grenaa, Tårnby, Haderslev, Hobro, Gladsaxe, København, Taastrup, Greve, Hjørring, Odense, Nærum, Vanløse, Frederikshavn, Albertslund, Varde, Skive, Farum, Solrød Strand, Tilst, Allerød, Ballerup, Frederiksværk, Åbyhøj, Kokkedal, Køge, Struer, Holstebro, Odder, Charlottenlund, Lillerød, Rudersdal, Glostrup, Jyllinge, Højbjerg, Lyngby, Aabenraa, Roskilde, Herlev, Hillerød, Sønderborg, Fredericia, Helsingør, Hørsholm, Ishøj, Skanderborg, Frederiksberg, Hedensted, Brønderslev, Holbæk, Korsør, Silkeborg, Viborg, Slagelse, Valby, Værløse, Brøndby, Nakskov, Hvidovre, Aarhus, Nykøbing Falster, Frederikssund, Middelfart, Svendborg, Vallensbæk, Lystrup, Ringsted, Brabrand, Gentofte, Virum, Nyborg, Hedehusene, Horsens, Dragør, Rønne, Aalborg, Stenløse, og Nørresundby, .

  Click-and-collect af brændetårne er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark).

  Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere typisk søger eksempelvis billig brændetårne og brændetårne tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. brændetårne online, brændetårne priser og køb brændetårne, foruden de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

  Gode tilbud på brændetårne

  Det er jo efterhånden særligt uproblematisk for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige brændetårne online i blandt flere outlets på nettet, og derved har flere internet outlets ikke kunne slippe for at stampe prisniveauet på brændetårne drastisk, og derudover love portofri fragt.

  Derfor kan det immervæk være nyttigt at efterprøve diverse netshops efter tilbud og udsalg på brændetårne online forud for at du køber, så man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

  Man må trods alt ikke glemme, at ifald en forretning på nettet afhænder billige brændetårne online på tilbud til en pris som anses for urealistisk billig, så er det ofte være et faresignal om en uoprigtig online forretning. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i en lovbestemmelse, som passer på kunden imod fup e-firmaer.

  Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale prisen på brændetårne over en periode. Det fås typisk ved nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

  Ses der på søgedata står det markant, at netshoppere ofte søger bl.a. brændetårne tilbud og køb brændetårne. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge blandt andet brændetårne online, brændetårne priser samt billig brændetårne.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ask ovntørret avnbøg lufttørret birk eg

  Mængder: 1 rummeter 1 m3 1 kubikmeter 1 palle

  Levering: i bigbag på palle i løs vægt i poser i netsække til døren i sække

  Læs folks synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig super fremragende chancer for at gennemgå ganske mange tidligere brugeres kritik og herved anbefaler vi, at du bliver klogere på e-handlens ratings før du shopper billige brændetårne online.

  Facebook resulterer i endvidere en lang række fornemme løsninger til at få indtryk af netshoppens pålidelighed. Her er der en række online webshops hvor man kan formulere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk shopper billige brændetårne online på en internet virksomhed kunne man utvivlsomt have øje for forhandlerens handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig morsomt, især på de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Et alternativt forslag kan derfor være at se hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, siden det ofte er en tryghed om at webbutikken retter sig efter de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen lejlighedsvis monitoreres af jurister som har ekspertise inden for reglerne.

  Dette er desuden din lejlighed til bistand, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med din shopping med brændetårne. Tillige er det fornuftigt at kunden er opmærksom på de fundamentale regler der kan influere på købet af brændetårne online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-firmaet anvender.

  På grund af dette er det også afgørende, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne bevise bestillingen af brændetårne, ligegyldig om man bestiller fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 eller Bygma.

  Jørgen gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Camilla Jensen gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Louise I gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Lone gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 tips til din online shopping
  1Før folk bestiller billige brændetårne hos en internet handler burde man til hver en tid granske butikkens regler, det er dog oftest et omfattende projekt. Derudover tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest basale forhold gældende for shopping af billige brændetårne online, fx den byttepolitik internet selskabet tilbyder.
  2Det er jo usædvanlig bekvemt for alle og enhver at analysere priser online på billige brændetårne fra flere online virksomheder, og for det frembyder massevis af online forhandlere fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid vise sig udbytterigt at efterse flere internet firmaer efter rabat og tilbud inden du bestiller, sådan at du er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
  3Trustpilot tilbyder ret gode løsninger til at iagttage mange nuværende konsumenters meninger og på grund af dette er det smart, at du eftersøger online forretningens ratings forinden du køber billige brændetårne online. Facebook frembringer tillige super fortræffelige chancer for at få indtryk af webshoppens troværdighed.
  4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, da det bør være en tryghed om at e-shoppen lever op til dansk lovgivning, udover at internet selskabet lejlighedsvis overværes af jurister der forstår de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige brændetårne på en internet virksomhed behøver de i virkeligheden bese butikkens forretningsvilkår.
  5Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket assisterer folk overfor bedrageriske internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre regningen over flere uger.
  6Indtil flere internet webshops tilbyder fragt uden beregning på brændetårne, men typisk kræves det at man køber for en bestemt sum. Som alternativ kan man overveje den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket gerne vil blive at få bragt produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden er en gang i mellem samtidig særdeles hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringstype er unægtelig at du selv henter pakken.
  7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særdeles væsentlig i tilfælde af at man har brug for dine nye varer inden for kort tid, så derfor er det altså vigtigt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt ved brændetårne. Adskillige online outlets stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres favorit produkter, men vær vagtsom da det beroer på at du når at bestille tidligere end et bestemt klokkeslæt.
  8Den prisbilligste fragttype vil altid være at du selv henter pakken, men den løsning betinges af at du har bopæl i nærheden af e-handlens lager. Den leveringsmetode er jo temmelig betydningsfuld forudsat man skal bruge brændetårne inden for få dage. Alternativt så yder nogle få online varehuse fragt uden gebyr, men undertiden er det forudsat at der indkøbes for en bestemt sum.
  9En lang række online firmaer tildeler i vore dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til brændetårne. Den mest moderne er p.t. pakkeshops, fordi du så nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo virkelig enkel, og oftest tillige den billigste fragttype.