Er du på udkig efter bondesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 bondesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: slået kant gråmix rødmix grå

Størrelser: 5 cm 7 cm 9 cm 10 cm 8 cm 6 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af produkter, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare bondesten.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du vælge et andet.
Når du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Det er særligt muligt hos de gængse byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige bondesten fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri lig med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af bondesten.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Dermed kan man undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, som medvirker til øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre samler produkter fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af bondesten online.

Nichewebshop

De fleste niche webshops har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du få ekstra gavnlig sparring fra mennesker som er eksperter i lige præcis bondesten.
En masse webshops i små nicher er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
En masse online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe bondesten online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

bondesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

bondesten silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

bondesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

bondesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal aldrig fattes værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have det tilgængeligt forinden du tager fat på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet.
2Det kan vise sig aktuelt at du har de presserende byggematerialer indkøbt på forhånd inden du indleder din byggeproces. Du bør forfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt det der bliver brug for, og derefter granske punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
3Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedssko der skåner dig med henblik på hændelige risici. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
4I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det kan blive en fordel at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle udgiften ved dem enkeltvis.
5Glem ikke at du kan få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes såfremt ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte betinger at byggeprojektet forbedrer miljøet.
6Planlægning viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
7Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube bringer dig enormt meget nyttig info, især når du søger på engelsk.
8Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til store ombygninger. Flere ting gør krav på mere end en person. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
9Inden du påbegynder arbejdet kan det blive ultra vigtigt med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Der kommer utvivlsomt ubelejlige bump på vejen i tilfælde med krævende opgaver, og ergo kan det vise sig essentielt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man kan være tryg ved at nå i mål.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund bør du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne bedst som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør hente hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du henter hjælp fra en professionel er det normalt at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En lang række e-forhandlere yder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsudgaver til bondesten. En af dem der er mest populær er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt desuden desuden den prisbilligste metode til levering.

Du burde ligeledes udse dig at få varerne bragt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Muligheden viser sig gerne en sjat mere bekostelig, men ligeledes særligt simpel for bondesten online. Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog stiller krav om at du er nærved online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på bondesten er naturligvis ret så udslagsgivende forudsat man har brug for din pakke fluks, så i det øjemed er det bestemt afgørende at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering på bondesten. Flere webbutikker – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at orden realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få pakken klar forud for at de lageransatte får fri.

Flere shops på nettet præsterer gebyrfri levering på bondesten online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ bør man foretrække den billigste fragtform, der gerne er at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig bondesten derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og 10-4. Byggemarkederne yder bl.a. afhentning af bondesten i disse byer:

Ballerup, Nærum, Næstved, Rønne, Værløse, Risskov, Silkeborg, Valby, Randers, Varde, Herning, Nykøbing Falster, Odder, Odense, Nakskov, Viborg, Aarhus, Nyborg, Vejle, Aabenraa, Køge, Ikast, Lillerød, Kokkedal, Ringsted, Højbjerg, Hjørring, Åbyhøj, Solrød Strand, Middelfart, Thisted, Stenløse, Aalborg, Albertslund, Glostrup, Hobro, Allerød, Ishøj, Frederikssund, Hørsholm, Haderslev, Greve, Fredericia, Skive, Brønderslev, Tårnby, Rødovre, Struer, Gentofte, Virum, Kalundborg, Lyngby, Taastrup, Vallensbæk, Holstebro, Brabrand, Nørresundby, Frederiksværk, Frederiksberg, Sønderborg, Esbjerg, Helsingør, Roskilde, Slagelse, Vordingborg, Vanløse, Ølstykke, Kolding, Skanderborg, Horsens, Tilst, Holbæk, Svendborg, Grenaa, Hvidovre, Hillerød, Korsør, København, Jyllinge, Haslev, Lystrup, Rudersdal, Herlev, Birkerød, Hedehusene, Brøndby, Frederikshavn, Søborg, Dragør, Charlottenlund, Hedensted, Farum, Gladsaxe, og Brønshøj, .

Click-and-collect af bondesten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man kigger i søgedata er det klart, at netshoppere tit søger for eksempel bondesten priser og bondesten tilbud. Derudover oplever man typisk internet shoppere efterspørge bl.a. køb bondesten, billig bondesten samt bondesten online, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Gode tilbud på bondesten

Det er jo efterhånden yderst bekvemt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige bondesten online på flere netshops, og så har adskillige netbutikker set sig nødsaget til at nedskære udsalgspriserne på bondesten enormt, og ydermere love fragtfri levering.

Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at checke et par internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på bondesten online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at hvis en e-forhandler udlover billige bondesten online på tilbud til en salgspris som er ufattelig god, er det for det meste være et tegn på en uoprigtig e-forhandler. Kortbestillinger er heldigvis omfattet af en anordning, hvilket bistår en overfor falske internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil finansiere prisen på bondesten over tid. Dette fås som regel i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger bl.a. bondesten priser og bondesten online. Derudover oplever vi tit netshoppere kigge efter eksempelvis køb bondesten, bondesten tilbud og billig bondesten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg bondesten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: gråmix grå slået kant rødmix

Størrelser: 9 cm 6 cm 10 cm 7 cm 8 cm 5 cm

Brands: RBR IBF

Analyser tidligere kunders betragtninger

Trustpilot frembyder ret så belejlige genveje til at verificere forskellige aktuelle forbrugeres betragtninger og herved anbefaler vi, at du eksaminerer internet webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige bondesten online.

Facebook bringer dig derudover aldeles solide metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Tilmed er der mange internet forhandlere hvor kunder kan frembringe en kritik af deres køb, som også burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige bondesten online hos en e-forretning behøver man helt sikkert gennemlæse deres handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, specielt på de velkendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

En anden mulighed kunne derfor være at finde ud af om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er et bevis på at e-firmaet opretholder de officielle regler, og at internet shoppen en gang i mellem ses til af fagmænd som forstår vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til support, når du oplever udfordringer med din handel med bondesten. Ydermere er det en hjælp at køberen er sat ind i de elementære vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af bondesten online, som for eksempel den returrettighed webshoppen tilsikrer.

Her er det desuden afgørende, at man permanent sikrer sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan bevidne sit køb af bondesten, uanset om man shopper ved Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Pia Thomsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Susanne V gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Bente gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Hanne D gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til din online shopping
1En hel del webbutikker lover fragtfri levering på bondesten, men oftest stiller det krav om at der erhverves for et fastsat beløb. Alternativt må du snuppe den billigste leveringsmanér, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver gennemsnitligt samtidig rigtig fremkommelig. Den mest betalelige leveringsversion er dog at du selv henter varerne.
2En del e-forhandlere giver i dag en række forskellige billige leveringsmetoder til bondesten. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragtløsningen er jo særligt let gængelig, og typisk tilmed den mindst kostelige fragttype.
3Forinden folk handler billige bondesten i en online forretning burde man helt sikkert have øje for e-butikkens regler, det er dog gerne ikke videre interessant. Desuden er det prisværdigt at man er på vagt for de mest vitale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige bondesten online, som fx hvilken returneringsret netshoppen lover.
4Generelt anbefaler vi at se nærmere på om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er en indikation om at webshoppen forstår de danske love, og at butikken hyppigt besøges af fagfolk som har indsigt i de gældende bestemmelser. Forinden nogen køber billige bondesten hos en forhandler på nettet kunne man helt sikkert løbe igennem butikkens forretningsbetingelser.
5Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en anordning, som forsvarer dig overfor fup webshops. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en løsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage pengene ude i fremtiden.
6Den billigste fragttype er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du har bopæl nærved e-forhandlerens bopæl. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være ret væsentlig om man har behov for bondesten om et øjeblik. Alternativt så yder flere webbutikker fragt uden beregning, men undertiden kræves det at der erhverves for et fastslået beløb.
7Antal dages levering kan være ultra relevant om vi absolut skal bruge din ordre fluks, og af den grund er det ret aktuelt at man besigtiger den anslåede leveringstid på bondesten. En masse butikker på nettet stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men glem ikke at det antager at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastslået tidspunkt.
8Trustpilot præsterer evigt gode muligheder for at eftersøge diverse forhenværende forbrugeres betragtninger og herved går vi ind for, at du læser internet forhandlerens vurderinger forud for at du køber billige bondesten online. Facebook leverer på samme måde sådan set passende genveje til at få en idé om netbutikkens troværdighed.
9Det er i dag yderst ukompliceret for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige bondesten på diverse internet butikker i Danmark, og derfor lover en lang række online forhandlere levering uden omkostninger. Det kan immervæk blive lønnende at efterse nogle online firmaer efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at få den bedste pris.