Er du på udkig efter betonfliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.618 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til indkørsel til terrasse til indendørs til badeværelse

Størrelser: 20×40 20×20 40×40 60×60 80×80 70×70 30×30 50×50 90×90 25×50 30×60

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ ved de store byggecentre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige betonfliser fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på billige priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare betonfliser.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring betonfliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af betonfliser online.
De kendte byggecentre har butikker nær dig, og som følge af det har folk mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne straks.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved kan du modtage ekstremt erfaren assistance fra mennesker med specialistviden i netop betonfliser.
Størsteparten af online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe betonfliser online hos dem.
Diverse nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

betonfliser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

betonfliser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har udstyret til rådighed akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere disse omkostninger i din økonomi.
2Det vil vise sig vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du begynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms indkøbsliste indeholdende alt hvad du har brug for, og så granske hver eneste ting, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
3Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problemer når det gælder svære projekter, og altså vil det være af stor betydning at man afsætter god nok plads i tidsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
4Forud for at du påbegynder arbejdet kan det vise sig temmelig betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Planlægning viser sig som nøglen til succes med din byggeproces. Du må sammensætte en klar strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din strategi.
6I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Støtten kræver med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
7Måske du burde vurdere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør have eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en professionel kan det være optimalt at søge en pris fra en håndfuld firmaer.
8Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med ekstremt meget almennyttig oplysning, ikke mindst såfremt du bruger den engelske version.
9Det er essentielt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er en fordel at notere alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle billige priser på dem én efter én.
10For projekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Af den årsag må du tit tjekke vejrberetningerne i perioden for byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
11Det er en god idé at søge assistance til ens byggeprojekt, specielt ved omfangsrige ombygninger. Krævende projekter gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om betonfliser

 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En masse online butikker udlover heldigvis diverse forskellige billige muligheder for levering til betonfliser. En af de mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Denne er jo ultra ligetil, og ofte desuden den billigste leveringsmulighed.

  Du kan ligeledes påtænke at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Den er mange gange en tak mindre billig, men lige så vel ualmindeligt let for betonfliser online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som dog forudsætter at du bor med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på betonfliser er super relevant i tilfælde af at man behøver din pakke om få sekunder, så af den grund er det øjensynligt essentielt at du undersøger den estimerede leveringstid ved betonfliser. En lang række online butikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre online, men som trods alt påkræver at handlen gemmenføres forinden et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen betjent inden logistikpersonalet drager hjemad.

  Visse internet webshops garanterer fri fragt på betonfliser online, men undertiden kræver det at der shoppes for en bestemt sum. Alternativt bør du udvælge den mest billige mulighed for fragt, som ofte er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  Store byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig betonfliser derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. De frembyder fx afhentning af betonfliser i disse byer:

  Albertslund, Gladsaxe, Randers, Højbjerg, Aalborg, Nykøbing Falster, Hobro, Skanderborg, Brønderslev, Helsingør, Kalundborg, Virum, Gentofte, Sønderborg, Ishøj, Nørresundby, Køge, Ølstykke, Fredericia, Nakskov, Lyngby, Frederiksværk, Herning, Rønne, Slagelse, Ringsted, Nærum, Horsens, Nyborg, Birkerød, Varde, Esbjerg, Risskov, Roskilde, Brøndby, Ballerup, Vordingborg, Lillerød, Odense, Vejle, Hillerød, Tårnby, Odder, Næstved, Taastrup, Søborg, Tilst, Rødovre, Kokkedal, Glostrup, Dragør, Struer, Valby, København, Holbæk, Brønshøj, Brabrand, Kolding, Silkeborg, Thisted, Jyllinge, Vallensbæk, Frederiksberg, Skive, Herlev, Holstebro, Hvidovre, Vanløse, Haslev, Solrød Strand, Farum, Grenaa, Ikast, Svendborg, Viborg, Lystrup, Værløse, Hedehusene, Frederikssund, Stenløse, Aabenraa, Allerød, Hjørring, Rudersdal, Charlottenlund, Hørsholm, Åbyhøj, Middelfart, Frederikshavn, Greve, Aarhus, Korsør, Hedensted, og Haderslev, .

  Click-and-collect ift. betonfliser er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland).

  Når man ser på tendenserne står det klart, at online shoppere ofte søger efter blandt andet betonfliser tilbud og betonfliser online. Foruden dette ser man mange gange folk efterspørge bl.a. betonfliser priser, køb betonfliser samt billig betonfliser, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Den bedste pris på betonfliser

  Det er i dag særdeles simpelt for folk at sammenholde priser på billige betonfliser online på tværs af e-shops, og for det har flere online firmaer ikke kunne slippe for at nedskære prisen på betonfliser voldsomt, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

  Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at efterprøve indtil flere netshops efter rabatter og tilbud på betonfliser online forinden du bestiller, sådan at man er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Man skal lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en internet forhandler frembyder billige betonfliser online til salg for en udsalgspris der anses for helt ekstremt favorabel, så kan det for det meste være et faresignal om en bedragerisk internet shop. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af en vedtægt, hvilket dækker os overfor uoprigtige internet forretninger.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at afdrage omkostningerne til betonfliser over flere uger. Det tilbydes normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i tendenserne står det markant, at mennesker tit søger bl.a. køb betonfliser og betonfliser tilbud. Man ser desuden ofte folk efterspørge eksempelvis betonfliser online, billig betonfliser samt betonfliser priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til badeværelse til indendørs til indkørsel til udendørs til terrasse

  Størrelser: 70×70 20×20 80×80 60×60 90×90 25×50 40×40 50×50 30×60 30×30 20×40

  Undersøg folks bedømmelser

  Trustpilot præsterer en række tiltalende genveje til at fortolke en række eksisterende konsumenters kritik og af den grund tilrådes det, at du gennemgår internet virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige betonfliser online.

  Facebook fremskaffer lige så vel uden sammenligning relevante genveje til at få et kig ind i e-handlens popularitet. I øvrigt møder vi nogle online outlets som gør det muligt at afgive en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed bør anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forinden folk handler billige betonfliser online på en e-forretning behøver man når alt kommer til alt læse butikkens betingelser, dog er det almindeligvis et omfattende projekt, særligt med de gængse byggekæder som Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

  En nem løsning kunne være at kigge hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en garanti for at internet firmaet anerkender de danske retningslinjer, samt at internet webshoppen regelmæssigt monitoreres af sagkyndige som er indført i reglerne på området.

  Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, såfremt du udsættes for problemer som følge af din handel med betonfliser. Desuden foreslåes det at køberen er på vagt for de mest essentielle betingelser der kan have betydning for købet af betonfliser online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilsikrer.

  I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens faktura e-mail, således man altid kan dokumentere købet af betonfliser, hvad end man køber hos Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Jens Jensen gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Else R gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Anne Thomsen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Jette E gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  9 gode råd til din online shopping
  1Inden folk bestiller billige betonfliser i en online butik bør de i princippet betragte shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig sjovt. Endvidere anbefaler vi at man er opmærksom på de mest centrale vedtægter der kan influere på shopping af billige betonfliser online, til eksempel den ombytningsrettighed internet selskabet benytter.
  2Det er jo efterhånden yderst smertefrit for forbrugerne at finde tilbud online på billige betonfliser på tværs af online shops, og på grund af dette tilbyder langt de fleste internet varehuse gebyrfri levering. Men det kan alligevel være gavnligt at checke indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er garanteret at indhente den laveste pris.
  3Leveringstiden kan vise sig at være virkelig betydningsfuld når du står og skal bruge varerne nu og her, så herved er det aldeles centralt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på betonfliser. Masser af internet varehuse giver løfte om billig 1 dags levering på flere varenumre, men vær vagtsom da det forudsætter at du når at bestille forud for et givent klokkeslæt.
  4De fleste e-shops yder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmåder til betonfliser. En der er meget populær er lige nu at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså ret så ukompliceret, samt tit tillige den mest prisbevidste leveringsmanér.
  5Den billigste leveringsmulighed vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af netshoppens arbejdslager. Den form for fragt kan være ret så betydningsfuld forudsat du står og skal bruge betonfliser lige om lidt. Alternativt så sikrer en hel del firmaer på nettet fri fragt, men for det meste er det forudsat at der købes for en konkret sum.
  6Trustpilot præsterer fuldkommen gavnlige løsninger til at eftersøge adskillige aktuelle brugeres tanker og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger internet shoppens vurderinger inden du handler billige betonfliser online. Facebook præsterer på samme måde stort set belejlige genveje til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed.
  7Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under et regulativ, der begunstiger køber imod uærlige online butikker. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at afbetale beløbet af flere omgange.
  8Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det burde være en erklæring om at internet forhandleren anerkender de gældende danske regler, samt at e-handlen rutinemæssigt undersøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovene på området. Før folk shopper billige betonfliser i en e-shop burde man principielt skimme webshoppens regler.
  9Flere forhandlere på nettet præsterer levering uden beregning på betonfliser, men tit kræver det at der shoppes for en konkret pris. Ellers må man beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, som ofte er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver tit på den anden side rigtig smertefri. Den mest betalelige slags levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.