Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 500 kg 25 kg 25 kg 1000 kg 1 m3 20 kg 15 kg 800 kg 1 ton

Levering: i bigbag i løs vægt hent selv afhentning trailer i poser vognlæs løst leveret i sække

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man tjekke virksomhedens regler.
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af bakkegrus.
Det er selvsagt super relevant at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige bakkegrus hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver de bedste tilbud, imens nogle fokuserer på service. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne selv. Dette er især et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder har et bredt sortiment, og andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot bakkegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra mange producenter, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af bakkegrus online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre findes i de større byer, og dermed har mange adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. I kraft af det er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt endda hente produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere styrer selv produktionen af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få gode tilbud.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små firmaer, der typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber bakkegrus online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Således kan du opleve mere gavnlig rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop bakkegrus.
De største byggemarkeder i Danmark
bakkegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af over 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Ifald du skal have hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at notere tilbud fra en håndfuld virksomheder.
2Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeprojektet forbedrer klimaet.
3Forinden du påbegynder arbejdet er det højst vigtigt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
4Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de fornødne byggematerialer indkøbt inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig liste med de materialer der skal bruges, og dernæst granske listen, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
5Det bør overvejes at få hjælp til byggearbejdet, især ift. omfangsrige byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Desuden må det blive bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6Du bør aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beklædning som sikkerhedssko som skåner dig mod mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
7Du kan finde stribevis af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder temmelig meget konstruktiv oplysning, især ifald du leder på engelsk.
8Ved projekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor må du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
9Planlægning vil være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet strategi, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du laver agendaen.
10Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige et budget for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det bør være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør undersøge beløbet for dem alle sammen.
11Der viser sig utvivlsomt ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vurderes det vigtigt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, således at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
12Du vil for alt i verden ikke mangle grej. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har det parat idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål vedrørende bakkegrus

 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvilken løsning til levering er smartest?

  Masser af byggecentre giver i vore dage flere billige fragtmetoder til bakkegrus. Den mest benyttede er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Løsningen er altså super bekvem, og typisk endda den mest letkøbte fragtform.

  Du burde lige så vel planlægge at få ordren sendt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er til tider en sjat mindre billig, men også rigtig ukompliceret ved køb af bakkegrus online. Den billigste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du bor lige ved e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på bakkegrus er selvfølgelig meget væsentlig forudsat du har behov for varen om et øjeblik, og derfor er det ret vigtigt at du finder den estimerede leveringstid for bakkegrus. En masse online forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, som trods alt tager udgangspunkt i at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne distribueret forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Indtil flere webshops garanterer fragt uden omkostninger på bakkegrus online, men ofte kun hvis man bestiller for en fastsat sum. Alternativt bør du tage den billigste leveringsversion, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

  Adskillige kæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig bakkegrus på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Silvan. Byggemarkederne foreslår for eksempel afhentning af bakkegrus i disse områder:

  Hvidovre, Rønne, Korsør, Gladsaxe, Værløse, Frederikssund, Køge, Slagelse, Esbjerg, Skanderborg, Nakskov, Grenaa, Ringsted, Hobro, Horsens, Haslev, Brønshøj, Kalundborg, Middelfart, Søborg, Jyllinge, Vordingborg, Odder, Brønderslev, Ballerup, Vallensbæk, Ølstykke, Birkerød, Greve, Lyngby, Roskilde, Viborg, Helsingør, Sønderborg, Ishøj, Albertslund, Odense, Haderslev, Rudersdal, Åbyhøj, Herlev, Thisted, Brabrand, Aalborg, Svendborg, Kolding, Nørresundby, Aarhus, Hillerød, Holstebro, Rødovre, Nyborg, Holbæk, Farum, København, Lystrup, Varde, Fredericia, Herning, Aabenraa, Frederiksberg, Charlottenlund, Skive, Struer, Stenløse, Tilst, Vejle, Dragør, Hjørring, Hørsholm, Randers, Solrød Strand, Nærum, Højbjerg, Allerød, Frederiksværk, Glostrup, Lillerød, Gentofte, Tårnby, Valby, Hedensted, Vanløse, Silkeborg, Hedehusene, Taastrup, Ikast, Virum, Kokkedal, Næstved, Risskov, Nykøbing Falster, Frederikshavn, og Brøndby, .

  Afhentning af bakkegrus er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster).

  Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at online shoppere ofte søger efter fx bakkegrus priser og køb bakkegrus. Derudover ser vi tit internet shoppere efterspørge for eksempel billig bakkegrus, bakkegrus online og bakkegrus tilbud, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Davidsen.

  Få den bedste pris på bakkegrus

  Det er jo rigtig bekvemt for enhver at finde frem til tilbud på billige bakkegrus online fra forskellige outlets på nettet, og ergo har langt de fleste online outlets set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på bakkegrus betragteligt, og endda love fri fragt.

  Men det kan til hver en tid vise sig gunstigt at undersøge nogle internet selskaber efter rabatter og tilbud på bakkegrus online før du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du må ikke desto mindre være obs på, at ifald en forhandler på nettet reklamerer billige bakkegrus online for en pris der virker besynderligt tiltalende, så kunne det mange gange være et tegn på en snydagtig online virksomhed. Betalinger med kort er trods alt omsluttet af en anordning, hvilket værner kunden imod snydagtige e-forretninger.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere prisen på bakkegrus over en periode. Dette foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at folk ofte søger blandt andet bakkegrus online og billig bakkegrus. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge efter eksempelvis bakkegrus priser, køb bakkegrus og bakkegrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm 0-8 mm

  Mængder: 20 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 m3 500 kg 1000 kg 25 kg 1 ton

  Levering: i sække løst leveret i løs vægt hent selv i bigbag afhentning vognlæs i poser trailer

  Brands: Skalflex Weber

  Undersøg tidligere kunders ratings

  Trustpilot fører til en del pæne genveje til at evaluere en række andre kunders observationer og derfor er det at foretrække, at du bliver klogere på e-forretningens bedømmelser inden du køber billige bakkegrus online.

  Facebook forærer dig desuden aldeles hæderlige metoder til at få indtryk af internet forretningens pålidelighed. Derudover ses faktisk e-shops som tilbyder kunderne at tilkendegive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige må drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen køber billige bakkegrus online på en webbutik kunne de uden tvivl gennemse shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke særlig spændende, specielt ved de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

  En nem løsning kan være at finde ud af hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et sympol på at e-shoppen adlyder dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden af og til kontrolleres af fagfolk som kender de gældende regler.

  Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, ifald du får dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af bakkegrus. Yderligere stiller vi forslag om at man er sat ind i de mest vedkommende reglementer der kan influere på bestillingen af bakkegrus online, som for eksempel hvilken byttepolitik netshoppen garanterer.

  I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne eftervise købet af bakkegrus, ligegyldig om man køber hos Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus eller Silvan.

  Rasmus M gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Karen M gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Karen Larsen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Hanne L gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  9 tips til online shopping
  1Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærket, siden det typisk er en sikring om at online forhandleren overholder dansk lovgivning, foruden at online forretningen hyppigt kigges til af eksperter som mestrer retningslinjerne. Før folk køber billige bakkegrus på en forhandler på nettet kan man uden tvivl sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår.
  2En masse online outlets frembyder i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for fragt til bakkegrus. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig meget hensigtsmæssig, og desuden tillige den mindst kostelige leveringsmodel.
  3Forinden nogen køber billige bakkegrus i en forretning på nettet kan de i princippet betragte shoppens handelsvilkår, det er dog oftest ikke særlig morsomt. Herudover slår vi et slag for at du er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige bakkegrus online, som eksempelvis hvilken returneringsret e-forretningen benytter.
  4Nogle få internet varehuse lover fragt uden beregning på bakkegrus, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der erhverves for en konkret sum. Derudover må man overveje den mest betalelige leveringsform, hvilket gerne vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen bliver uheldigvis også ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsløsning er dog at hente pakken selv.
  5Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en orden, som dækker dig som køber imod svindlende e-butikker. Som en anden løsning kan du vælge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at klare beløbet senere.
  6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være super væsentlig i tilfælde af at du har behov for produktet straks, og med det formål er det skam fornuftigt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid ved bakkegrus. Mange online butikker byder på billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, men glem ikke at det påkræver at bestillingen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt.
  7Trustpilot giver dig super strålende genveje til at tolke adskillige aktuelle kunders erfaringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på e-handlens omtaler før du shopper billige bakkegrus online. Facebook byder på lignende ret så stabile genveje til at få kendskab til internet forhandlerens popularitet.
  8Det er efterhånden yderst smart for alle at søge sig frem til priser online på billige bakkegrus i blandt diverse online butikker, og derved frembyder mange shops på nettet fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at efterse enkelte forretninger på nettet efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  9Den billigste løsning til levering er dog at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du har bopæl med kort afstand til internet butikkens adresse. Den fragtløsning er super afgørende ifald vi absolut skal bruge bakkegrus inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle netshops levering uden gebyr, men i reglen kræves det at man shopper for et fastslået beløb.