Er du på udkig efter armeringsnet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græs til vægge til pudsning til betongulv til facadepuds til puds til planter til hegn til sokkel

Varianter: rustfri galvaniseret

Størrelser: 9 mm 7 mm 4 mm 10 mm 6 mm 5 mm 8 mm

Brands: Skalflex Sanistål Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare armeringsnet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige armeringsnet fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de udbredte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du får rådgivning til valg af armeringsnet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og derved har folk adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Dermed har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne med det samme.
De store byggecentre udbyder produkter fra mange specialbutikker, så du kan vælge fra et stort udvalg af armeringsnet online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe armeringsnet online hos dem.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du få mere anvendelig sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis armeringsnet.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

armeringsnet silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

armeringsnet jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

armeringsnet bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning som sikkerhedssko som sikrer dig imod hændelige risici. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et budget for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være sundt at notere hver enkelt omkostning, og efterfølgende søge sig frem til prisen på hver eneste af dem.
3Planlægning vil være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver oversigten.
4Du har adgang til alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er formidler af ekstremt meget udbytterig viden, især såfremt man benytter engelske søgeord.
5I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt er det højst fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Muligvis kan det blive afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition inden du kaster dig over arbejdet. Du kunne nedskrive en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og derefter gennemgå punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
7For byggeprojekter udendørs har vejret meget at sige. Derfor skal du hyppigt kigge på vejrvarslen i perioden for dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
8Du må på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det være betydningsfuldt at have udstyret til rådighed inden du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tillægge disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
9Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
10Det kan overvejes at spørge om assistance til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om krævende byggeprocesser. Flere ting skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
11Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må have assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Hvis du anskaffer professionel hjælp er det fordelagtigt at indhente prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
12Der kommer jævnligt ubelejlige problematikker ved avancerede opgaver, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at man afsætter god nok tid i planen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at komme i mål.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En lang række internet selskaber tilbyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsløsninger til armeringsnet. En af favoritterne er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo særligt problemfri, og endda også den mindst kostelige leveringsmetode.

Du burde ligeledes overveje at vælge at få udbragt til dit hus eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem et hak mere omkostningsfuld, men ydermere ret så let ift. armeringsnet online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på armeringsnet er temmelig betydningsfuld såfremt du skal bruge ordren nu og her, og herved er det ganske relevant at vi studerer leveringstiden ved armeringsnet. Mange internet foretagender – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men vær på vagt da det antager at ordren aflægges forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produktet ekspederet inden de logistikansatte har fri.

En hel del netbutikker garanterer gratis levering på armeringsnet online, men for det meste er det under forudsætning af at man aftager for en præcis sum. Som alternativ bør du gribe den mest billige leveringsversion, der oftest er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Store netbutikker foreslår afhentning hvor du køber billig armeringsnet online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på armeringsnet i følgende byer:

Hobro, Brønshøj, Rudersdal, Frederiksberg, Haslev, Aalborg, Silkeborg, Korsør, Virum, Aabenraa, Kolding, Skanderborg, Slagelse, Ringsted, Grenaa, Hjørring, Sønderborg, Værløse, Højbjerg, Varde, Gentofte, Struer, Birkerød, Nakskov, Haderslev, Ølstykke, Næstved, Brabrand, København, Vanløse, Viborg, Ikast, Frederiksværk, Randers, Vordingborg, Rønne, Tårnby, Skive, Odder, Jyllinge, Rødovre, Brøndby, Nærum, Ballerup, Stenløse, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Odense, Taastrup, Vejle, Frederikssund, Esbjerg, Hedensted, Fredericia, Køge, Greve, Frederikshavn, Holbæk, Tilst, Herlev, Valby, Holstebro, Brønderslev, Roskilde, Kokkedal, Hedehusene, Glostrup, Nørresundby, Hørsholm, Thisted, Middelfart, Gladsaxe, Aarhus, Lillerød, Albertslund, Vallensbæk, Dragør, Herning, Svendborg, Horsens, Helsingør, Søborg, Lystrup, Hillerød, Lyngby, Farum, Solrød Strand, Allerød, Ishøj, Hvidovre, Charlottenlund, Nyborg, Kalundborg, og Risskov, .

Click-and-collect ift. armeringsnet er muligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at folk typisk søger efter bl.a. armeringsnet online og køb armeringsnet. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter fx armeringsnet tilbud, billig armeringsnet og armeringsnet priser, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Gode priser på armeringsnet

Det er virkelig nemt for enhver at finde information om priser på billige armeringsnet online fra flere internet virksomheder, og til tak har massevis af e-handler set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på armeringsnet drastisk, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk være fordelagtigt at studere nogle få internet handler efter billige priser på armeringsnet online før du køber, således at du er sikret at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Man skal dog ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-forhandler sælger billige armeringsnet online for en salgspris der virker utrolig favorabel, så bør det tit være et symbol på en uærlig e-shop. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en lovbestemmelse, som beskytter folk imod svindlende online webshops.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil klare betalingen af armeringsnet over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som fx Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere tit søger blandt andet køb armeringsnet og armeringsnet priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere kigge efter fx armeringsnet online, armeringsnet tilbud og billig armeringsnet.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til vægge til græs til sokkel til pudsning til betongulv til puds til facadepuds til planter til hegn

Varianter: rustfri galvaniseret

Størrelser: 10 mm 5 mm 9 mm 4 mm 7 mm 6 mm 8 mm

Brands: Sanistål Skalflex Weber

Tjek folks betragtninger

Trustpilot byder på evigt hensigtsmæssige chancer for at undersøge mange nuværende brugeres erfaringer og på grund af dette tilrådes det, at du tjekker internet forhandlerens ratings inden du køber billige armeringsnet online.

Facebook byder på lige så vel egentlig belejlige chancer for at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi endda internet forhandlere hvor du kan aflevere en vurdering af virksomhedens service, som også kan benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige armeringsnet online i en netshop burde de i virkeligheden få overblik over webshoppens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke særlig spændende, specielt på de gængse byggecentre som Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne være at bemærke om e-butikken er e-mærket medlem, som generelt er en tilkendegivelse af at internet forretningen efterlever de danske love, tillige med at internet forhandleren tit besøges af sagkyndige der har megen viden om reglerne.

Desuden tilbydes du anledning til at få assistance, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit køb af armeringsnet. Desuden støtter vi at kunden er sat ind i de grundlæggende vedtægter der har betydning for bestillingen af armeringsnet online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken tilsikrer.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan eftervise købet af armeringsnet, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Stark.

Christian B gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jens gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Marianne gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Maria Rasmussen gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til online shopping
1Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være et bevis på at e-forretningen respekterer de gældende danske regler, og at netbutikken ofte efterses af fagmænd som kender reglerne. Forud for at nogen køber billige armeringsnet i en webshop kan de altid se på netshoppens handelsvilkår.
2Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en lovbestemmelse, som forsvarer dig som køber imod uægte online butikker. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en løsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale beløbet over tid.
3En hel del internet firmaer udlover nu en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til armeringsnet. Den mest moderne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente ordren når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ultra bekvem, og endda endvidere den billigste form for fragt.
4Trustpilot genererer helt passende løsninger til at udforske adskillige tidligere køberes erfaringer og af den grund anbefaler vi, at du eftergår internet forretningens anmeldelser forud for at du handler billige armeringsnet online. Facebook bringer dig tilsvarende nogenlunde hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.
5Leveringstidspunktet er jo usædvanlig vigtig når vi mangler produktet inden for få dage, så i det øjemed er det relativt relevant at du ser den forventede leveringsdato for armeringsnet. Flere e-forretninger frembyder billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter, der dog nødvendiggør at ordren køres igennem før et angivent tidspunkt.
6Før folk køber billige armeringsnet hos en netshop kan man på en vis måde skimme virksomhedens regler, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Udover dette støtter vi at køberen er på vagt for de mest basale regler der kan have betydning for bestillingen af billige armeringsnet online, eksempelvis hvilken returpolitik e-forretningen kører med.
7Enkelte online outlets byder på fragtfri levering på armeringsnet, men ofte er det påkrævet at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover skal man snuppe den mest billige leveringsudgave, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtformen bliver tit derudover virkelig overkommelig. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig at hente ordren selv.
8Den mindst kostelige metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du har bopæl lige ved online forhandlerens hjemsted. Den leveringsmulighed er jo usædvanlig aktuel om vi mangler armeringsnet om få sekunder. Alternativt så frembyder en række shops på nettet levering uden omkostninger, men tit gælder det kun hvis man indkøber for en fastsat sum.
9Det er jo ret simpelt for os alle at sammenligne priser online på billige armeringsnet i blandt flere internet varehuse, og følgelig yder massevis af webshops fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk blive profitabelt at inspicere nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.