Er du på udkig efter akustikplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væggen til print til loft til oplimning

Varianter: med print med huller med tryk med stof med lys med kunst med motiv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige akustikplader hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på billige priser, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan få information omkring akustikplader.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regler.
Flere byggecentre fremviser et stort vareudvalg, imens nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare akustikplader.
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra talrige nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af akustikplader online.
De udbredte byggecentre findes i de større byer, og pga. det har de fleste chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig få varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Disse hjælper du når du bestiller akustikplader online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Herved kan du opleve endnu mere brugbar vejledning fra nogle der er eksperter i netop akustikplader.
En masse små butikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
akustikplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

akustikplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

akustikplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor har vind og vejr en stor rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i dit svære byggeprojekt.
2Det kan vise sig essentielt at have de fornødne bygningsmaterialer disponible inden du iværksætter dit arbejde. Du kan med fordel notere en overskuelig liste med hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
3Der kommer stort set altid overraskende problematikker når det kommer til store projekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
4I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Forberedelse er metoden til succes med projektet. Du er nødt til at liste en strømlinet plan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder strategien.
6Du må aldrig negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning såsom sko og hjelm som skåner dig mod eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være forstandigt at gennemgå alle udgiftsposter, og bagefter notere ens udgift ved hver eneste af dem.
8Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder almennyttig viden, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
9Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ift. væsentlige arbejdsopgaver. Krævende ting gør krav på flere folk. I øvrigt bliver det bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10I god tid inden at du påbegynder arbejdet er det ultra værdifuldt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
11Du kunne overveje om projektet kan klares alene, eller du skal tilkøbe assistance fra en fagperson til noget af projektet. Hvis du henter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at notere uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
12Man vil ikke fattes udstyr. Det er fordelagtigt at have grejet disponibelt akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at inkludere de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående akustikplader

 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvad er akustikplader?
 • Hvad koster akustikplader?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  De fleste internet virksomheder udlover nu til dags en række forskellige billige leveringsmidler til akustikplader. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din pakke når du har lyst. Muligheden er nemlig ekstremt enkel, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsmetode.

  Du kunne også påtænke at vælge afsending til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver somme tider lidt mere bekostelig, men til gengæld i høj grad simpel ift. akustikplader online. Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du befinder dig nær online shoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på akustikplader er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende hvis vi behøver produktet om få sekunder, så i det øjemed er det faktisk klogt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt for akustikplader. Masser af internet firmaer – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som er afhængig af at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet betjent forud for at pakkepersonalet tager hjem.

  En række internet handler sikrer gebyrfri levering på akustikplader online, men typisk afkræver det at der indkøbes for et præcist beløb. Ellers kunne du vælge den prisbilligste fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

  De største netshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig akustikplader derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på akustikplader i følgende byer:

  Korsør, Dragør, Gladsaxe, Virum, Ikast, Hjørring, Kolding, Svendborg, Brabrand, Thisted, Søborg, Jyllinge, Brønderslev, Greve, Sønderborg, Albertslund, Grenaa, Lillerød, Valby, Holstebro, Hillerød, Kokkedal, Solrød Strand, Nørresundby, Aabenraa, Charlottenlund, Farum, Skive, Nakskov, København, Åbyhøj, Horsens, Holbæk, Nyborg, Herlev, Lystrup, Aalborg, Rødovre, Ringsted, Vordingborg, Fredericia, Kalundborg, Middelfart, Rønne, Nykøbing Falster, Brønshøj, Helsingør, Lyngby, Hobro, Værløse, Frederikshavn, Birkerød, Randers, Tårnby, Køge, Hedehusene, Hvidovre, Silkeborg, Risskov, Aarhus, Odder, Ølstykke, Vejle, Haderslev, Glostrup, Ballerup, Struer, Varde, Allerød, Vanløse, Frederiksberg, Rudersdal, Skanderborg, Nærum, Frederiksværk, Gentofte, Frederikssund, Vallensbæk, Hedensted, Ishøj, Højbjerg, Viborg, Haslev, Næstved, Slagelse, Brøndby, Roskilde, Stenløse, Taastrup, Tilst, Odense, Herning, Hørsholm, og Esbjerg, .

  Afhentning ift. akustikplader er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

  Ved indkig i tallene er det tydeligt, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis billig akustikplader og køb akustikplader. Foruden dette ser man typisk internet shoppere lede efter fx akustikplader online, akustikplader priser samt akustikplader tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

  Gode tilbud på akustikplader

  Det er jo efterhånden ultra bekvemt for købere at sammenligne priser på billige akustikplader online på forskellige e-forhandlere, og med det motiv har flertallet af forhandlere på nettet været nødt til at trykke priserne på akustikplader betragteligt, og ydermere love fragtfri levering.

  Til gengæld kan det immervæk være lukrativt at checke nogle e-forretninger efter tilbud og udsalg på akustikplader online før du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og 10-4.

  Du må ikke desto mindre være så påpasselig, at i tilfælde af at en webbutik afhænder billige akustikplader online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som himmelråbende attraktiv, så er det for det meste være et signal om en uægte webshop. Handler med kort er dog indbefattet af en lovbestemmelse, som beskytter dig som kunde imod fup online forhandlere.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare regningen på akustikplader ude i fremtiden. Det fås typisk i online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma.

  Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere tit leder efter blandt andet akustikplader priser og billig akustikplader. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge efter for eksempel akustikplader online, akustikplader tilbud og køb akustikplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til loft til oplimning til væggen til print

  Varianter: med lys med kunst med huller med stof med tryk med print med motiv

  Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot genererer fuldkommen værdifulde chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe eksisterende køberes bedømmelser og herved anbefales det, at du analyserer netshoppens vurderinger før du handler billige akustikplader online.

  Facebook genererer lige så vel forholdsvis strålende løsninger til at få kendskab til e-butikkens popularitet. Desuden ser vi nogle internet forhandlere som tilbyder kunderne at tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere bør udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige akustikplader online i en webshop kunne de helt sikkert studere netbutikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kunne måske være at bemærke om e-firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er en erklæring om at internet shoppen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at webbutikken nu og da vurderes af sagkyndige som kender lovene på området.

  Desuden får du mulighed for støtte, når du bliver udsat for problemstillinger i processen med dit indkøb af akustikplader. Desuden stiller vi forslag om at man er klar over de væsentligste reglementer der har betydning for bestillingen af akustikplader online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online firmaet har.

  I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere sit køb af akustikplader, uagtet om man har købt fra 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix eller Silvan.

  Karen N gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Hanne gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Birthe Nielsen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Rasmus gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  9 tips til internetshopping
  1Leveringshastigheden kan være ret så afgørende forudsat man skal bruge varerne lige om lidt, og herved er det utvivlsomt på sin plads at vi efterser leveringstidspunktet på akustikplader. Mange online butikker tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter, hvilket er regnet ud fra at ordren indsendes forinden et fastsat klokkeslæt.
  2Generelt går vi ind for at efterse om internet selskabet er godkendt af e-mærket, hvilket bør være et fingerpeg om at internet selskabet forstår de danske regler, tillige med at internet butikken jævnligt tilses af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love. Før folk køber billige akustikplader på en netshop kunne de helt sikkert gennemgå shoppens vilkår.
  3Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en ordning, som assisterer køberen overfor uærlige internet firmaer. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil klare beløbet ude i fremtiden.
  4Forinden folk handler billige akustikplader i en online webshop burde de for at være sikker studere netbutikkens forretningsvilkår, det er dog tit en omfattende opgave. Herudover er det smart at kunden er hensynstagende til de mest relevante regler der kan have indvirkning på købet af billige akustikplader online, f.eks. den returpolitik online forhandleren tilbyder.
  5Den mest prisbevidste fragttype er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig nærved online forhandlerens adresse. Den leveringsversion er naturligvis ret betydningsfuld såfremt vi skal bruge akustikplader med det samme. Alternativt så sikrer indtil flere butikker på nettet billig fragt, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man bestiller for en konkret pris.
  6Flere forretninger på nettet byder på billig levering på akustikplader, men for det meste er det kun gældende hvis man køber for en fastsat pris. Som alternativ kan du tage den mindst kostelige leveringsløsning, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Muligheden er ofte tillige i høj grad problemfri. Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog at du selv henter varerne.
  7Det har vist sig at være meget fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige akustikplader i blandt forskellige butikker på nettet, og herved frembyder en lang række forhandlere på nettet portofri fragt. Det kan stadigvæk være indbringende at sammenholde nogle webbutikker efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at du er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
  8En masse online forretninger tildeler i vore dage alverdens billige metoder til levering til akustikplader. En favorit iblandt mange er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken den dag der passer dig. Leveringsformen er jo vældig fremkommelig, og desuden ydermere den mest prisbevidste form for levering.
  9Trustpilot resulterer i evigt værdifulde chancer for at kortlægge en række andre forbrugeres meninger og herved støtter vi, at du ser nærmere på internet virksomhedens anmeldelser forud for at du shopper billige akustikplader online. Facebook yder desuden uden sammenligning belejlige genveje til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.