Er du på udkig efter akustikloft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikloft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse byggeshoppens regler.
Du vil finde forskelle i priserne på billige akustikloft fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af akustikloft.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Flere byggecentre fremviser et stort produktsortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot akustikloft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af akustikloft online.
De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at handle online og hente varerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at undgå fragten, samt ovenikøbet hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Ergo forventes det at du får mere informativ service fra mennesker der er specialister i netop akustikloft.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Majoriteten af specialiserede webshops er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du køber akustikloft online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

akustikloft jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

akustikloft bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

akustikloft silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

akustikloft harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være økonomisk at kortlægge alle poster, og herefter undersøge beløbet for dem alle sammen.
2Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det fås hvis projektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud er altså betinget af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
3For opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du ofte holde øje med vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du netop er godt i gang med det omfattende projekt.
4Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm som sikrer dig imod mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
5Der kommer stort set altid uventede bump på vejen ved avancerede projekter, og herved er det essentielt at der er afsat tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå i mål.
6Man vil under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig smart at have udstyret til disposition idet du tager fat på byggeriet. Det er desuden godt at påregne disse udgifter i byggeriets budget.
7Der er alverdens hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med enorme mængder gavnlig oplysning, specielt hvis man kigger på engelsk.
8Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Dertil må det være hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Forud for at du påbegynder arbejdet kan det blive vildt betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Du bør tænke over om du selv vil klare det hele, eller du burde hente professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at lede efter en pris fra flere håndværkere.
11Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du skal udarbejde en struktureret plan, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
12Muligvis kan det blive afgørende at du har samtlige byggematerialer klar før du påbegynder byggeriet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig huskeliste som samler alt hvad der er nødvendige, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er yderst flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er ret så betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste internet firmaer tildeler heldigvis mange forskellige billige fragtformer til akustikloft. En af de mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså ualmindeligt gnidningsløs, og typisk tillige den mindst kostelige form for levering.

Du kan også beslutte dig for at få leveret hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragtformen bliver for det meste lidt mere bekostelig, men omvendt ultra gnidningsløs med akustikloft online. Den mindst kostelige fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du befinder dig i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på akustikloft er naturligvis ultra central forudsat vi behøver din pakke inden for få dage, og af den grund er det ganske væsentligt at vi ser den anslåede leveringsdato på akustikloft. En lang række forhandlere på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen realiseres forinden et konkret tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ekspederet forinden medarbejderne holder fyraften.

Nogle e-firmaer præsterer portofri levering på akustikloft online, men oftest afkræver det at der handles for en konkret pris. Ellers må man foretrække den mindst kostelige form for fragt, der mange gange er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De fleste byggecentre giver klik-og-hent hvor man handler billig akustikloft derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne udlover blandt andet klik-og-hent på akustikloft i følgende områder:

Lyngby, Holstebro, Birkerød, Nærum, Ishøj, Slagelse, Lillerød, Glostrup, Esbjerg, Horsens, Helsingør, Vallensbæk, Viborg, Brøndby, Virum, Holbæk, Gentofte, Greve, Roskilde, Haderslev, Hjørring, Hedehusene, Rødovre, København, Gladsaxe, Åbyhøj, Brønderslev, Aarhus, Herning, Ølstykke, Rudersdal, Vordingborg, Tilst, Jyllinge, Vejle, Køge, Taastrup, Herlev, Sønderborg, Lystrup, Kokkedal, Nørresundby, Risskov, Fredericia, Hobro, Albertslund, Dragør, Korsør, Odder, Grenaa, Valby, Hvidovre, Tårnby, Solrød Strand, Stenløse, Aalborg, Middelfart, Frederikshavn, Frederiksværk, Silkeborg, Odense, Frederikssund, Rønne, Nyborg, Thisted, Brabrand, Hørsholm, Værløse, Skive, Søborg, Charlottenlund, Struer, Ikast, Ballerup, Hillerød, Kalundborg, Kolding, Haslev, Nakskov, Randers, Varde, Svendborg, Hedensted, Allerød, Brønshøj, Aabenraa, Vanløse, Nykøbing Falster, Ringsted, Frederiksberg, Farum, Næstved, Skanderborg, og Højbjerg, .

Click-and-collect ift. akustikloft er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tendenserne er det klart, at folk ofte efterspørger for eksempel akustikloft tilbud og akustikloft online. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge efter eksempelvis akustikloft priser, billig akustikloft samt køb akustikloft, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på akustikloft

Det er efterhånden rigtig let for alle og enhver at sammenholde priser på billige akustikloft online i blandt diverse online outlets, og til gengæld har en hel del internet butikker været nødt til at formindske udsalgspriserne på akustikloft voldsomt, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønsomt at sammenligne nogle internet foretagender efter udsalg og tilbud på akustikloft online før du shopper, således at man er tryg ved at få den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Man må bare være så påpasselig, at når en internet handler afsætter billige akustikloft online til en tilbudspris der anses for urealistisk billig, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uoprigtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt dækket ind under en vedtægt, der dækker os imod bedrageriske online virksomheder.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare omkostningerne til akustikloft ude i fremtiden. Det foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man kigger i data bliver det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx akustikloft online og akustikloft tilbud. Derudover ser vi typisk netshoppere kigge efter fx billig akustikloft, køb akustikloft og akustikloft priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikloft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot indebærer egentlig fantastiske løsninger til at gøre dig bekendt med en stor gruppe aktuelle kunders anmeldelser og herved er det smart, at du eksaminerer online shoppens vurderinger før du bestiller billige akustikloft online.

Facebook resulterer i desuden ganske fantastiske muligheder for at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. Tilmed ses en række internet selskaber hvor kunder kan offentliggøre en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere bør drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige akustikloft online på en internet forhandler kunne de i reglen gennemløbe shoppens handelsaftale, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Et nemt alternativ kan være at efterse om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en angivelse af at online virksomheden tilslutter sig de danske love, samt at e-handlen lejlighedsvis overvåges af fagmænd der kender til de gældende vilkår.

Desuden giver det dig genvej til assistance, hvis du udsættes for vanskeligheder med din shopping med akustikloft. Tillige går vi ind for at køberen er opmærksom på de væsentligste regler der er gældende for købet af akustikloft online, fx hvilken returpolitik e-firmaet har.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man når som helst sikrer ens ordrekvittering, så man altid vil kunne påvise sit køb af akustikloft, uagtet om man har handlet fra XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma eller Davidsen.

Else Mortensen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Søren gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Mads Sørensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Mads gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til internetshopping
1Forud for at folk bestiller billige akustikloft hos en online butik behøver de for at være på den sikre side gennemløbe netbutikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke super spændende. Yderligere kan det være til hjælp at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige akustikloft online, som fx den returret internet selskabet benytter.
2Det er ualmindeligt smertefrit for folk at finde tilbud online på billige akustikloft på diverse internet shops, og altså garanterer flere outlets på nettet fragt uden gebyr. Men det kan til hver en tid blive nyttigt at kigge forbi enkelte netbutikker efter tilbud inden du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris.
3En del firmaer på nettet yder nu om stunder et hav af forskellige billige former for fragt til akustikloft. Det mest populære er nu om dage pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente dine varer når det passer dig. Den er nemlig særligt smart, og ofte endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.
4Generelt tilråder vi at bemærke om online virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet firmaet lever op til de danske regler, og at online virksomheden tit gennemses af eksperter som er meget fortrolige vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige akustikloft på en internet virksomhed kan man egentlig sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale.
5Trustpilot fører til sådan set fornemme muligheder for at finde ud af mange eksisterende køberes omtaler og derfor er det smart, at du evaluerer webbutikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige akustikloft online. Facebook giver dig lige så vel egentlig fine genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus.
6Den billigste leveringsmulighed vil altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nær online shoppens adresse. Den fragtløsning er ultra vital ifald man står og skal bruge akustikloft straks. Alternativt så sikrer nogle e-firmaer fragtfri levering, men undertiden er det under betingelse af at du bestiller for et fastsat beløb.
7Enkelte online varehuse sikrer levering uden omkostninger på akustikloft, men typisk er det under betingelse af at der bestilles for en fastsat sum. Desuden skal du gribe den mest letkøbte form for fragt, hvilket tit vil være at få leveret varerne til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver uheldigvis omvendt vældig let. Den billigste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
8Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket sikrer folk overfor snydagtige internet shops. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare prisen senere.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig forudsat du har behov for din ordre fluks, så i det øjemed er det rimelig aktuelt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved akustikloft. En række forhandlere på nettet garanterer billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre, men det beroer på at orden realiseres før et fast tidspunkt.