Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 25 kg 1 m3 800 kg 1 ton 25 kg 20 kg 1000 kg 15 kg 500 kg

Levering: i bigbag i poser i løs vægt trailer løst leveret vognlæs i sække hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige afretningsgrus fra byggecenter til byggecenter. Nogle har billige priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget relevant at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
For nogle er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos et online byggemarked, som giver sparring omkring afretningsgrus.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot afretningsgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De gængse byggecentre har butikker i det meste af landet, og derfor har de fleste adgang til at købe online og fragte produkterne personligt. Derfor har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og tilmed have produkterne med det samme.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens producenter, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af afretningsgrus online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online får du en skarpere pris.
Diverse nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du forvente endnu mere erfaren hjælp fra nogle der er eksperter i netop afretningsgrus.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som oftest er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber afretningsgrus online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
afretningsgrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på dem enkeltvis.
2Før du går i gang med byggeriet kan det blive vanvittigt fundamentalt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Man bør aldrig mangle værktøj. Ofte vil det være meningsfuldt at du har udstyret ved hånden forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
4Du bør gennemtænke om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal sikre dig eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig professionel assistance vil det ofte være en god idé at få en pris fra forskellige håndværkere.
5Man kan søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
6Der findes utallige hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder rigelig anvendelig viden, i særlig grad forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
7Der præsenterer sig jævnligt overraskende vanskeligheder i tilfælde med krævende opgaver, og på grund af det vurderes det essentielt at man har afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, således at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
8Du bør unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder sikkerhedshjelm der beskytter dig imod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige projekter. Omfattende byggerier stiller krav om mere end en person. Desuden er det bedre og mere interessant at være flere om det.
10Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at have en klar plan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, inklusiv en rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter oversigten.
11For projekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned netop som du vil i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
12Det viser sig værdifuldt at du har de presserende byggematerialer til disposition før du igangsætter projektet. Du har god gavn af at notere en hurtig note hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og dernæst granske hvert eneste punkt, så du er tryg ved at du har husket det hele.
De højest bedømte byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er rigtig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Adskillige internet selskaber frembyder nu om dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til afretningsgrus. En der er meget populær er i vore dage pakkeshops, hvor du selv kan hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig virkelig overkommelig, og oftest desuden den mest betalelige leveringstype.

Du kunne alternativt overveje at få pakken leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem en smule mere omkostningsfuld, men tillige særligt fremkommelig for afretningsgrus online. Den prisbilligste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du er med kort afstand til online shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på afretningsgrus kan være yderst betydningsfuld forudsat vi behøver din ordre nu og her, og herved er det bestemt klogt at man checker det estimerede leveringstidspunkt for afretningsgrus. En hel del online webshops – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen anbringes før et aftalt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varen ekspederet forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle shops på nettet præsterer fragtfri levering på afretningsgrus online, men i mange tilfælde kun såfremt du køber for en fastsat pris. I øvrigt burde du udse dig den billigste metode til levering, som ofte vil være at få kørt ordren til en pakkeshop.

En hel del webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig afretningsgrus hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne tildeler fx afhentning af afretningsgrus i disse byer:

Brønderslev, Rønne, Valby, Glostrup, Værløse, Vejle, Horsens, Kolding, Dragør, Gladsaxe, Køge, Gentofte, Frederikssund, Kokkedal, Solrød Strand, København, Odder, Jyllinge, Risskov, Slagelse, Holstebro, Lystrup, Varde, Taastrup, Højbjerg, Greve, Fredericia, Nyborg, Aalborg, Helsingør, Allerød, Farum, Nørresundby, Vallensbæk, Grenaa, Vanløse, Hørsholm, Tilst, Aabenraa, Hobro, Vordingborg, Hillerød, Kalundborg, Brønshøj, Åbyhøj, Korsør, Albertslund, Hvidovre, Nakskov, Tårnby, Lillerød, Herlev, Hedensted, Rudersdal, Brøndby, Viborg, Silkeborg, Virum, Nykøbing Falster, Stenløse, Frederikshavn, Sønderborg, Holbæk, Nærum, Frederiksberg, Middelfart, Ishøj, Charlottenlund, Ballerup, Svendborg, Hedehusene, Skanderborg, Ringsted, Ølstykke, Struer, Brabrand, Skive, Aarhus, Roskilde, Frederiksværk, Birkerød, Haslev, Hjørring, Herning, Haderslev, Thisted, Søborg, Randers, Lyngby, Næstved, Esbjerg, Odense, Rødovre, og Ikast, .

Klik-og-hent for afretningsgrus er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man ser på statistikkerne er det klart, at internet shoppere som regel søger for eksempel afretningsgrus online og afretningsgrus tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge bl.a. billig afretningsgrus, afretningsgrus priser samt køb afretningsgrus, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Bedste tilbud på afretningsgrus

Det er virkelig simpelt for folk at finde de bedste priser på billige afretningsgrus online på flere netshops, og følgelig har flere internet varehuse været tvunget til at tvinge prisniveauet på afretningsgrus betydeligt, og derudover garantere billig fragt.

Trods dette kan det imidlertid vise sig tiden værd at prøve indtil flere netbutikker efter tilbud og rabatter på afretningsgrus online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Du må imidlertid være så påpasselig, at når en shop sælger billige afretningsgrus online for en pris der kan virke overordentlig billig, så er det for det meste være en indikation på en uærlig e-handler. Kortbetalinger er dog dækket ind under et reglement, der dækker køber imod snydagtige internet shops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil honorere regningen på afretningsgrus i flere bidder. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger blandt andet billig afretningsgrus og afretningsgrus online. Vi ser derudover typisk mennesker kigge efter blandt andet køb afretningsgrus, afretningsgrus tilbud og afretningsgrus priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 25 kg 20 kg 500 kg 1 m3 1 ton

Levering: løst leveret afhentning i bigbag hent selv i sække i løs vægt trailer vognlæs i poser

Tjek tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot frembringer stort set strålende muligheder for at læse mange nuværende kunders observationer og herved anbefales det, at du vurderer netbutikkens anmeldelser inden du shopper billige afretningsgrus online.

Facebook indebærer for øvrigt faktisk udmærkede muligheder for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Derudover ses nogle internet forhandlere hvor folk kan aflevere en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden burde drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige afretningsgrus online i en internet webshop behøver de ideelt set skimme shoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at granske hvorvidt online butikken er e-mærket, siden det generelt er et tegn på at online shoppen accepterer de officielle regler, og at internet virksomheden ofte undersøges af specialister som er indført i de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, når du skulle få vanskeligheder i processen med din handel med afretningsgrus. Herudover er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de grundlæggende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af afretningsgrus online, som for eksempel den returret netshoppen garanterer.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens ordremail, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af afretningsgrus, uagtet om man har handlet fra Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Kirsten F gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Helle gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anders R gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Christian Christensen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til når du køber online
1Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en orden, hvilket forsvarer køberen imod falske e-forhandlere. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
2Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som jo forudsætter at du lever i kort afstand af internet virksomhedens arbejdslager. Den fragttype er selvfølgelig super aktuel om du skal bruge afretningsgrus lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle online forhandlere portofri levering, men typisk stiller det krav om at der erhverves for en konkret pris.
3Trustpilot giver dig regulære passelige chancer for at kigge på en hel del tidligere brugeres meninger og på grund af dette anbefaler vi, at du tolker internet virksomhedens anmeldelser forinden du handler billige afretningsgrus online. Facebook giver dig endvidere visse anstændige chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
4Det er i dag temmelig smertefrit for os alle at undersøge tilbud online på billige afretningsgrus hos forskellige online outlets, og med det motiv frembyder adskillige internet webshops levering uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid være nyttigt at checke enkelte online shops efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at modtage den billigste pris.
5En hel del netbutikker lover fragt uden gebyr på afretningsgrus, men undertiden stiller det krav om at der erhverves for en fastsat pris. Alternativt bør du overveje den billigste leveringstype, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen er af og til til gengæld særdeles uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl at hente produkterne selv.
6Inden folk bestiller billige afretningsgrus hos en butik kunne de til hver en tid have øje for netbutikkens handelsaftale, dog er det gerne en tidskrævende opgave. Endvidere kan det være til hjælp at du er sat ind i de elementære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige afretningsgrus online, for eksempel hvilken bytteret forretningen garanterer.
7Generelt tilråder vi at bemærke om online forhandleren er verificeret af e-mærket, som kan være et kendetegn for at online virksomheden imødekommer dansk lovgivning, og at webshoppen regelmæssigt ses til af sagkyndige der er inde i lovene på området. Forud for at folk shopper billige afretningsgrus på en e-handler burde de utvivlsomt studere virksomhedens forretningsvilkår.
8Leveringstiden er selvfølgelig særdeles afgørende ifald du har brug for din ordre med det samme, og af den grund er det selvfølgelig vigtigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på afretningsgrus. Flere internet firmaer stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre, men husk at det forudsætter at ordren laves før et besluttet tidspunkt.
9Størstedelen af internet outlets frembyder nu til dags et stort udvalg af billige fragtmuligheder til afretningsgrus. Et hit er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er altså super simpel, og ofte derudover den mest letkøbte leveringsversion.